Spanien, Guijuelo-Salamanca
... andra områden. Därför har vår "Jamón de Bellota Ibérico" den där första söta smaken i munnen, som är karakteristisk för produkterna från César Nieto. "Jamón de Bellota 100% Ibérico" från César Nieto erbjuder hela den intensiva smaken av 100% iberiska produkter, med den bästa kvaliteten. Dess karakteristiska färg, som sträcker sig från mycket mörk lila till rosafärgad, är just ett resultat av dess...
Portfölj (8)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Dess stiliserade form och fina skaft, typiska för exemplar av ren iberisk ras, är de element som identifierar vår stjärnprodukt vid första ögonkastet. Förutom dess storlek, som är mindre än hos korsade djur, och den smalare formen, är dess mörka klöv mycket signifikant, eftersom djuret har betat fritt på dehesan och har kunnat njuta av två montaneras. Inuti upptäcker vi en skinka av intensiv röd färg med stor närvaro av vita och rena ådror, eftersom den hundra procent iberiska grisen har upp till 75% av sitt fett infiltrerat i muskeln. Helheten framstår som glänsande tack vare detta.
Portfölj (55)
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... konserveringsmedel. Nettovikt: 100 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning, vila i källare. Ingredienser: Ibérico-skinka av ekollon, salt och konserveringsmedel. Nettovikt: 100 g.
Portfölj (43)
Spanien, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinka Skuren av Mästerskärare, presenterad i praktiska 80g förpackningar.
Portfölj (3)
Spanien, Guijuelo
...Sötma, intensiv smak, förförisk arom, färsk och långvarig, dessa är alla nyanser och toner som Alta Gastronomía Ekollonmatat Skinka erbjuder gommen. Dess fettinfiltrationer gör att varje skiva smälter i munnen, vilket gör att dess minne består och ger oss påminnelser om de mer än fyrtio månader av naturlig lagring i källare som den har genomgått. Hemligheten ligger i valet av det bästa...
Portfölj (10)
Spanien, Murcia
Vi är ett företag som ägnar sig åt export och import av livsmedels- och dryckesprodukter. Vi distribuerar olika ursprungsbeteckningar av viner, de mest betydelsefulla från Spanien och Kanarieöarna, där vi har några av dem i exklusivitet. Vi distribuerar också extra jungfruolivolja och solrosolja. Öl. Energidryck. Pappersservetter. Vatten. Juicer. Etc. Vi kan erbjuda dessa produkter, anpassade till...
Portfölj (7)
Spanien, Guijuelo
...Den högsta kvaliteten Iberisk ekollonmatad skinka 100% Iberico, skuren med kniv och vakuumförpackad. Vi levererar endast B2B, mer information här: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimiorder: 25 kartonger (1.000 st). Pris för 25 kartonger: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum. Vikt av kartonghållbarhetslåda: 6,55 kg. Leveranstid: att förhandla. TRANSPORT: Kyltransport 5ºC.
Portfölj (2)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 100% Iberico Föda: Ekollon Etikett: Svart Energivärde: 397 Kcal / 1670 KJ Fetter: 30 g Mättade fetter: 5 g Kolhydrater: < 0,5 g Socker: < 0,5 g Proteiner: 31 g Salt: 4,2 g...
...Nästa Skinka som kommer från 100 % iberiska grisar som föds upp fritt i dehesas och som under sin sista fettningsfas matas med naturliga betesmarker, aromatiska örter och ekollon.
Spanien, Cordoba
... charkuterier av 100% Bellota och ostar online till bästa pris, tillverkade hantverksmässigt med de bästa råvarorna. Vi är ett 100% spanskt företag med säte i Córdoba. Vårt fokus ligger på att välja de bästa bitarna av iberisk skinka och se till att våra kunder får en utmärkt upplevelse med sitt köp. Huvudmålet är att marknadsföra den bästa iberiska skinkan som produceras i Spanien via Internet i...
Spanien, Torrent
Handla online av 100% iberisk bellota-skinka, den autentiska pata negra-skinkan, och andra traditionella hantverksprodukter av iberisk gris, noggrant framställda utifrån de traditionella recepten från våra regioner (i Extremadura, Spanien). Vi vill direkt servera det bästa av smakerna från vår region till ditt bord: Pata Negra-skinka, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota-salami... äkta...
Spanien, Barcelona
...Pata negra iberico skinka, Bellota skinka & Serrano spansk Jamón. Köp gourmet & chorizo, hel, urbenad och skivad skinka. Garanti 100%. Engelska: http://www.jamonarium.com/en/ Franska: http://www.jamonarium.com/fr/ Spanska: http://www.jamonarium.com...
Spanien, Badajoz
... europeiska normer. Det finns många typer av iberisk skinka, och att särskilja dem är avgörande för att säkerställa att produkten är av hög kvalitet. På Elige Tu Ibérico har vi utvecklat ett specifikt etiketteringssystem för iberiska skinkor, som gör att du kan garantera kvaliteten på din produkt. Det handlar om 4 etiketter som certifierar att en skinka är iberisk av ekollon, 100% ekollon, fältfoder eller...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play