...Den magiska guldgåvan, dessutom dekorerad med ett satinband, är avsedd för älskare av belgisk choklad. Blandade mjölk-, mörka eller vita choklad i en unik kombination med fyllningar av karamell, marsipan, tryffel eller hasselnötsnougat är ett perfekt val för en unik julklapp.
Mörk choklad innehåller minst 50% kakaomassa. Mjölkchoklad innehåller minst 33% kakaomassa och 14% mjölkämnen. Vit choklad innehåller minst 26% kakaomassa och 22% mjölkämnen.
... Caspian Tradition anpassat sig till marknaden genom att erbjuda andra arter av stör från olika ursprung, men också andra specialiteter inom fiskägg som laxägg, forellägg och andra delikatesser som kungskrabba, foie gras, rökt lax och stör, saffran, tryffel, etc.
Floridienne är ett holdingbolag organiserat kring tre verksamhetsområden:
- tillverkning av livsmedelsprodukter: särskilt produkter baserade på sniglar och tryffel, pilgrimsmusslor och gratänger, sallader och fiskterriner;
- tillverkning av naturliga produkter: pollineringslösningar, doftprodukter och växtbaserade enzymer avsedda för jordbruks-, kosmetik- och hälsosektorerna;
- produktion av...
Ardenia SA är specialiserat på hantverksmässig charkuteriproduktion av belgisk tillverkning. Hos oss hittar du alla typer av vit och svart blodpudding, även blodpudding med nötter, aprikoser, russin, svamp, kål och tryffel. Vår charkuteriproduktion är hantverksmässigt tillverkad och med största omsorg, samtidigt som vi följer de strängaste kvalitetsnormerna. Ardenia är din garanti för service och kvalitet inom den belgiska hantverksmässiga charkuterispecialiteten (blodpudding, pressad skinka, pressad skinka Breughel, kalvhuvud, kip kap, Ardennerpaté,…)...
... personliga sommelier. För vår import och försäljning samarbetar vi med ett antal topp vinproducenter från mindre kända italienska vinregioner som Montecucco- och Monte Amiata-regionen i den toskanska Maremma. Förutom handplockade, provade och godkända italienska viner erbjuder vi även olivolja från vår egen toskanska olivlund. Lokala produkter som pasta, pecorino-ostar, charkuterier, svamp, tryffel...