...Jack Daniel’s Old No. 7 använder rent källvatten från grottor och en unik process för kolning med sockerlönn som perfektionerades 1866. Tennessee-whiskeyn har en distinkt bärnstensfärg, söt smak med en oljig nötaktig eftersmak. Perfekt på is och i cocktails.
... dryck med blodapelsin berikad med vitamin C, en växtbaserad antioxidant. Den är tillverkad av blodapelsin (22%) av AOP-kvalitet från Sicilien. Låg i kalorier och orefinerat rörsocker. 27,5 cl. Den innehåller också fruktinfusioner och eteriska oljor från citronskal. Kolsyrat källvatten kopplat till den vulkaniska aktiviteten från Etna på Sicilien.
... Bioul låter vi fruktens hela potential komma till uttryck genom att kombinera traditionellt och modernt kunnande: partiell avstjälkning, skonsam pressning, kall vinifiering, lagring i flera månader i rostfria tankar, liksom i fat och framför allt i "äggtank"! Denna äggtank, en första i Belgien, gjord av lera och tvättad sand med källvatten, liknande de gamla romerska amforerna, främjar renhet, mineralitet och frukt. Långt ifrån standardiserade produkter kommer våra viner och crémants, som är sanna speglar av deras terroir, årgång och vinmakare, att ge dig en autentisk njutning.