Bulgarien, Otets Paisievo
...Aprikoskärnolja (Prunus armeniaca). Kallpressad aprikoskärnolja (Prunus armeniaca). Olja raffinerad, deodorerad, avfärgad. Kosmetisk kvalitet, endast för extern användning. En lätt och mångsidig vegetabilisk olja rik på vitaminer, inklusive vitamin E, som hjälper till att vårda huden. Oljan är lämplig för olika hudtyper och kan användas på ansikte, kropp och hår. Aprikoskärnolja (Prunus armeniaca...
Portfölj (187)
Bulgarien, Sofia
... är så vanligt använd i fransk matlagning. Dragonellplantan har flera sorter: fransk dragonell, spansk (även känd som mexikansk) och rysk. Den franska och spanska dragonellen används oftare för matlagning jämfört med den ryska dragonellen, som främst används för att smaksätta olika drycker. Förpackning: 125g, 250g och lösvikt...
Portfölj (154)
Bulgarien, Varna
...Noteo® är rikt på omättade fettsyror. Solrosfrön innehåller B-vitaminer (B1, B2 och B6), karoten, vitaminerna D, E, K och niacin, samt hälsosamma spårämnen (magnesium, jod, fluor och mangan) och viktiga mineraler som kalium, kalcium och järn. Solrosfrön tillhör inte allergenfamiljen; av den anledningen kan Noteo® konsumeras av personer som är allergiska mot nötter i allmänhet. Det innehåller inte genetiskt modifierade organismer (GMO / GEO).
Portfölj (16)
Bulgarien, Sofia
...Biodynamiska nyponfrukter från en ekologiskt certifierad bulgarisk planta. Nyponen är av extra kvalitet och har testats för naturligt innehåll av flera vitaminer och mineraler som: Vitamin C, Vitamin A, Vitamin E, Magnesium, Kalcium och mer. Frukterna är perfekta för produktion av olika derivatprodukter: nyponmarmelad, nyponpulver, nyponte, nyponjuice, nyponvin.
Portfölj (5)
... kalcium, rötterna har många olika glykosider, tannin- och pektinföreningar, vitamin C, alkaloider – och spårämnen. Ingredienser: Dattlar, Tranbär, Mandel*, Ginseng 0,8 %. Förvaring: Förvara på svala, mörka och torra platser. *Allergener...
Portfölj (3)
Bulgarien, Yambol
...Utmärker sig med sina näringsegenskaper, däribland proteiner och fibrer, som är flera gånger högre än de i vete. Fördelar: - verkar gynnsamt för matsmältningen Lämplig för: - tillagning av olika bakverk Lätt att bearbeta, har goda smakegenskaper. Till skillnad från vete innehåller spelt 2 gånger mer protein och zink, samt många vitaminer, har lägre nivåer av gluten och är behagligt i smaken. Fördelar med spelt - underlättar matsmältningen, kontrollerar kolesterolnivåerna, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar benhälsan, ökar immunförsvaret, kontrollerar diabetes.
Portfölj (35)
Bulgarien, Sofia
... anmärkningsvärda närande och elastiska egenskaper för huden, lämplig även för de mest känsliga och utmärkt för att hålla huden flexibel under graviditeten. På grund av det höga innehållet av vitamin E har mandelolja en kraftfull antioxidanteffekt, som reparerar hudskador orsakade av oxidativ stress på kollagenfibrer. ARGANÖLJA: den så kallade "ökenens guld", arganolja är mycket rik på vitamin E, vitamin A, samt olika essentiella fettsyror, inklusive fytosteroler, skvalen, polyfenoler och omega-6. På grund av sin rikedom på antioxidanta komponenter anses denna olja vara en naturlig anti-rynka.
Portfölj (27)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play