...Burgundiska sniglar
Tillgängliga förpackningar:
12 st. förpackning
60 st. förpackning
Använda råvaror:
Kött från sniglar Helix Aspersa Maxima, snigelskal Helix Aspersa Maxima,
Smör (86% fett), lök, vitlök, kryddor, vittvin
Förvaring: – 18 ° C
Tillagningsmetod: redo för direkt konsumtion. Värm i en förvärmd ugn vid 180 ° C i 8/10 minuter. Servera varm.
...Vi är en import/export-agent som specialiserar sig på att hitta produkter av bästa kvalitet för export från Bulgarien. Produkterna inkluderar: fetaost, gul ost, kashkavalost, rödvin, vittvin, bulkvin, rosévin, bulgariska rosprodukter, grönsakssåser, sötsaker, konfektyr, ren naturlig honung etc. Vi kan hjälpa alla företag som vill importera produkter från Östeuropa genom att hitta produkter av bästa kvalitet som definitivt kommer att väcka intresse hos konsumenterna i det importerande landet.
„Chateau de Val” grundades 1998 av Mr. Val Markoff med avsikten att återuppliva traditionen i regionen Vidin och återfå den länge glömda kvalitativa och unika vinet. Chateau de Val har utökat vinmassiven med 500 ytterligare dekare. „Chateau de Val” producerar naturligt röd- och vittvin av hög kvalitet. Chateau de Val är stolt över den unika vintypen som kallas CLARET. Chateau de Val producerar...