...I denna sektion erbjuder vi dig att utrusta dig för att skapa framgångsrika bufféer samt för att erbjuda en service av högsta kvalitet. För detta erbjuder vi:
- Allt du behöver för bufféer och självbetjäning: från de mest grundläggande och praktiska redskapen till de mest sofistikerade.
- Redskap för servering: korgar, brickor, fat, skärbrädor, porslin och behållare för servering...
...Guldmedaljör vid Grand Concours de Colmar
Intensiv och uttrycksfull doft med fruktiga toner och en sammetslen, strukturerad eftersmak. Idealisk som förrätt, på kalla bufféer och med vitt kött.
Vitt vin som är balanserat, friskt och mjukt. Det passar bra med de flesta rätter.
En perfekt årgång.
Druvor: 100% Pinot Auxerrois
Nederbörd: 550 mm/år
Ålder: 50 år
Lagring: 8 till 9 månader i hundraåriga fat
Alkohol: 12%
Socker: 4,1 g/L
Total syra: 3,5
Serveringstemperatur: 8 – 10°C
Lagring: 5 år...
...Med eller utan service. Uthyrning av porslin, leveranser. Vi är specialiserade på bröllop men erbjuder även våra tjänster för cocktailpartyn, mottagningar, företagsmåltider, olika måltider, invigningar... Vi har en butik för take-away maträtter. Vi erbjuder även våra tjänster för kött på spett, kalla bufféer, snittar... Allt är hemlagat. Vi tillverkar och säljer även en gammaldags, kolsyrad och alkoholfri dryck, mycket uppfriskande: FRENETTE DU MORVAN: uppskattad för sina egenskaper från askträdet.