Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen.
Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
...Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi!
Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja.
Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur.
Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att...
...INGREDIENSER: Fläskkött, Naturligt tarm, Salt, Peppar. Och det är allt
14.40€/Kg
produkt med minst 500g netto
DLC 6 dagar, förvaras mellan 0 och 4 grader
KOCKENS TIPS:
Färsk korv som är perfekt för att grilla på barbecue eller helt enkelt i stekpannan
FRAKT:
För att kunna erbjuda er maximal färskhet tillverkar vi vår korv på tisdag för att skicka den (via Chronofresh) på onsdag morgon.
Så vi kommer att skicka alla beställningar som görs före tisdag klockan 15.00 på onsdag morgon, tack för er förståelse.
Smaklig måltid
Anthony Visentin och hans team
VIKT: 21 kg...
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
...Vi föreslår att servera en Grignan les Adhémar Rouge med en hachis Parmentier av nötkött. Gåsleverpastej med grönpeppar. En marinerad hjortstek. Rökt korv med linser. En tartar av nötkött. En gåsleverterrine med grönpeppar. En chili con carne. Grignan les Adhémar rouge är ett vin som produceras i Frankrike i Rhône-dalen. Det rekommenderas att servera det vid en temperatur mellan 14 och 15°C.
En produktfamilj skapad i den renaste traditionen av bergssalting. Vår serie Grande Tradition är skapad av de bästa köttbitarna och är essensen av Batistous hantverk.
SKINKOR
Våra skinkor kommer uteslutande från noggrant utvalda franska grisar och inspireras av den runda skärningen som kallas "Parma". Måttligt saltade och handgnuggade med torrt salt, torkas de långsamt i enlighet med en tradit...
...210 gram ren njutning att dela. En hantverksgjord viltkorv av rådjur som avslöjar autenticiteten i regionen tack vare sina subtilt träiga aromer och som kommer att glädja alla jägarköttälskare. Denna korv har tillverkats av mager rådjur (70%), mager och fet svart gris från Bigorre (30%)...
...• Geléliknande såser i salta och söta kuber IQF av 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm
• Smör och kryddor i kuber IQF av 8x8x8 mm
EGENSKAPER
• Klar att använda
• Möjlighet till anpassning av motståndskraft mot kalla behandlingar och textur vid uppvärmning
ANVÄNDNINGAR
• Markörer för korv, hamburgare, nuggets…
• Toppings på pizza
FÖRPACKNING
• Påse på 10 till 15 kg
• Kartong på 10 kg
FÖRVARING
• 12 till 18 månader vid -18°C
NÅGRA EXEMPEL PÅ RECEPT
• Vitlök / persilja
• Ketchup
• Tomat
• Mexikansk
• Curry
• Senap
• BBQ
• Ost...
...Garde manger stor med 2 dörrar och 4 hyllor.
Denna stora och breda garde manger gör att du kan förvara ost, frukt, grönsaker, korv och andra charkuterier skyddade från insekter och gnagare, och väl ventilerade tack vare de gallerförsedda väggarna.
Tyg i plastbelagd galvaniserad metall.
Stängning med två dörrar och lås.
Metallgångjärn.
Transporthandtag.
Tillverkad i Frankrike.
Ref: MATGM47L
Bredd: 90 cm
Djup: 37 cm
Höjd: 47 cm
Nettovikt: 9 kg...
...Det torkade ekologiska fläskfilén från Ferme de la Rousse äts i tunna skivor som en landsbygdsskinka eller en korv. Den passar perfekt till dina aptitretare, på en charkbricka, med ost eller i en blandad sallad.
Fläskfilén, precis som alla stora charkuteriprodukter från Ferme de la Rousse, torkas i minst 12 veckor innan den säljs.
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salami och ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs.
Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune
Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc.
Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.