...Thon des Açores fångad med spö – Conserverie Santa Catarina
Thon de ligne, pris av Greenpeace 2011 för sin mest hållbara traditionella fiskemetod i världen: "pesca de salto e vara".
Principen? Ett spö och en krok per fiskare, och att ha lite tålamod... Inga nät eller andra anordningar som skadar havsbotten.
Förberedd med omsorg av kvinnorna på konserveriet, kokas den mjälla boniten i saltlake, kryddas och förpackas, innan den seglar till Normandie.
... milda rökning, 140 timmar kallrökning i bokträ, ger den en djup smak.
100% havssalt rökt med bokträ.
Naturlig kallrökning utan arom eller konstgjorda färgämnen. Iodfritt och fluorfritt salt.
Utmärkt som finishing touch på grillat kött eller fisk.
...Välj pepparrot på tub för en mer praktisk och optimal användning.
Kraftig i smaken, utmärker sig pepparroten särskilt genom sin kryddiga smak. Denna mildare och aromatiska version avslöjar en lättare pepparrot.
Färdig att använda, pepparroten breder sig mycket enkelt.
Idealisk för att lyfta fram aptitretande toast, smörgåsar, surimi, rökt fisk, charkuterier eller till och med bourguignonfondue...