Frankrike, Carpentras
...Upptäck våra medaljbelönta produkter från Världsmästerskapet i Korv 2023. GULD MEDALJ Torkad korv med örter från Provence SILVER MEDALJ Ren fläskkorv SILVER MEDALJ Torkad korv SILVER MEDALJ Mild chorizo Litet + : En perfekt box för att variera smaker och dofter, som kommer att göra dig beroende! SKU:2200056000000-1 Vikt:1,2 kg Precision angående vikten:Produkt som är föremål för uttorkning...
Portfölj (16)
Frankrike, Laissac
...Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi! Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur. Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att...
Portfölj (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
Portfölj (8)
Frankrike, Lyon
...210 gram ren njutning att dela. En hantverksgjord viltkorv av rådjur som avslöjar autenticiteten i regionen tack vare sina subtilt träiga aromer och som kommer att glädja alla jägarköttälskare. Denna korv har tillverkats av mager rådjur (70%), mager och fet svart gris från Bigorre (30%)...
Portfölj (40)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Auros
... produkter med Maison de la PLV och prisskyltar som framhäver den hantverksmässiga sidan av vår tillverkning utan laktos och utan gluten. Vi är sex personer som arbetar med tillverkningen på ett traditionellt sätt.
Portfölj (31)
Frankrike, Saint-Etienne
Frankrike, Puget-Sur-Argens
Vi är en inköpscentral för torra, färska och frysta livsmedel, specialiserade på design och produktion av 24-timmars matpaket "Meal Ready to Eat" - MRE, för militärt och humanitärt syfte. Våra erbjudanden är mycket varierade, vi har kapacitet att leverera stora kvantiteter av både fryst kyckling, vegetabilisk olja, tomatpuré, corned beef & chicken, konserverade måltider, fruktcocktails, salta och...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Vi väljer de bästa bitarna för att göra våra korvar. De kommer från axeln, bröstet eller skinkan av grisar, främst från Auvergne eller Rhône-Alpes, och varje utvald köttbit ingår i en skicklig blandning. På så sätt säkerställer vi en kombination av mörhet och aromatisk kraft i varje recept. Fyllningen i naturligt tarm görs för hand.
Portfölj (2)
Frankrike, La Jaille Yvon
...Våra MCÖ-sojaproteiner är utformade för att låta dig dra nytta av vår expertis, men också för att dela med dig av våra skapelser och receptidéer direkt från vårt tillagningskök. Ingredienser: Ekologisk fransk soja Vatten Naturliga aromer Tillagningsmetod: Fritera i 3 till 4 minuter. För omedelbar konsumtion: Koka helst genom att fritera (i en kastrull med 3 till 4 cm olja) tills de får en...
Portfölj (5)
Frankrike, Mouvaux
... industriella fyllarna i generation 600. Den precisa introduktionen av kött i skruvpumpen erbjuder avgörande fördelar för kvaliteten, såsom en mer homogen struktur och en jämn fördelning av alla fyllningar. Brett användningsområde: Oavsett om det handlar om automatisk produktion av korv, formning, dosering eller integrerad köttkvarn: VF 620 är helt öppen för adaptrar, kedjelösningar och applikationer av alla slag.
Portfölj (3)
Frankrike, Pessac
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
...Halal nötköttkorv tillverkad hantverksmässigt i Andalusien. Torkning och mognad påverkad av bergens vindar. Försäljning per styck / kartong / pall...
Portfölj (4)
Frankrike, LA ROCHETTE
...Vi tillverkar med stort respekt för traditionen av gammaldags korvar och torra korvar: naturligt tarm, färskt kött, utan färgämnen, glutenfritt och utan tillsatta nitriter.
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
Frankrike, Canejan
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salami och ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Portfölj (1543)
Frankrike, Carquefou
...Färsk förpackad rayon: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Korvar X4 - Rökt korv X2 - Frankfurtare X4 - Korv 2X1 delbar - Vit blodpudding X2 - Svart blodpudding X2 - Naturell bacon - Rökt bacon - Skinkor med ben X3 skivor - Rökt grillskinka X2 skivor - Tillagad rostbiff skiva - Vendéeskinka X4 skivor - Leverpastej skiva - Lantpastej skiva - Paj i skorpa X2 - Huvudpastej skiva...
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy erbjuder sina produkter för direktförsäljning. Det är din garanti för att konsumera kött av hög kvalitet från den lorrainska jorden. Direktförsäljning av hela lamm eller i lådor. Försäljning av färdigrätter i burkar och fårkött: korv, merguez, rillettes, pâté, salami. Pastöriserade konserver: navarin med små grönsaker, tomatstekt, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play