...Läcker pulver för varm choklad med bitar av mörk choklad (kakao: 88% min.) med kokossocker. Intensiv chokladsmak.
Ursprung för kakaobönor: Dominikanska republiken
Användning
Koka upp mjölk eller en växtbaserad dryck i en kastrull och häll i 2 till 3 teskedar SoChoco-pulver per önskad kopp. Rör om i några sekunder tills du får din varma choklad.
Ingredienser: kokossocker*, kakaopulver*, mörk...
...Ingredienser*: Naturlig rooibos, krossade kakaobönor, KARAMELL (SUKKER, GLUKOSSIRAP, GRÄDDE, SMÖR, GUÉRANDE SALT), citronskal (6%), naturlig arom
- Förpackning: påse om 40 gram
- *Ingredienser från hållbart jordbruk
- Handpackad
- Utan konserveringsmedel
- Tillgänglig per KG
- Tillgänglig i White label.
Vill du skapa ett unikt recept som passar just dig? Tveka inte att kontakta oss! Vi skapar och/eller anpassar unika recept på begäran.
Referens: SENS002
I lager: 58
Temperatur: 100°C
BRYTNINGSTID: 7 till 10 minuter
För en kopp: 1 till 2 teskedar...
...Utrustad med en magnettrumma med permanenta magneter Ø 200, 315, 400, 500 eller 630, säkerställer denna enhet AUTOMATISK och KONTINUERLIG borttagning av ferromagnetiska partiklar som förorenar bulkprodukter: pellets, pulver, pulvriska ämnen, etc.
Livsmedelsindustri: florsocker, kakaobönor, spannmål.
Träindustri: spån, flis.
Återvinning: gjuterier (separation av sand/sandkorn), glas, hushållsavfall (separation av aluminiumburkar, stålförpackningar).
Diverse: cement, gips, kalk, slagg, kemi (svart kol), plastpellets.
Vietcacao väljer och fermenterar kakaobönor med största omsorg i provinsen Bến Tre, i södra Vietnam i Mekongdeltat. Behandlingen av kakao sker inom ramen för ett Arbetsintegreringscenter för att främja yrkesintegration av unga med funktionsnedsättning. Bönorna importeras till Frankrike, där de rostas och förvandlas enligt ett hantverksskick i choklad av ren vietnamesisk ursprung av...