Frankrike, Caromb
118km
... av pressning och klarning, slutligen vinifiering vid låg temperatur (16°C). 2 veckor av vinifiering följt av lagring på fina jästfällningar under vintern. Slutligen filtrering innan buteljering med inertgas.
Portfölj (4)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
231km
...Druva: 100% Muscat d'Alexandrie Tillverkning: Skalmaceration i 10 månader i kruka följt av pressning och lagring i 2 månader i samma kruka, främst för en naturlig klarning. Smakkommentarer: De intensiva noterna av konfiterad citrus och litchi fångar dina smaklökar och friskheten i detta torra vin kommer att överraska dig. Serveringstemperatur: 12°C.
Portfölj (9)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play