Född för lite mer än 60 år sedan, är Régilait ledande inom granulärt mjölkpulver och en viktig aktör på marknaderna för koncentrerad mjölk och barnmjölk. Régilait är närvarande i över 60 länder. Régilait marknadsför även läckra drycker och pålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade och passionerade producenter i Frankrike.
Gojo erbjuder blandningar för att förenkla ditt liv samtidigt som vi tar hand om dig. De gör det enkelt att laga både salta och söta recept genom att endast tillsätta flytande ingredienser (ägg, växtbaserad mjölk, olja…).
Ingredienserna har valts med omsorg.
De är alla ekologiska och glutenfria.
Gojo har valt att endast använda kvalitetsmjöl i sina blandningar och att variera dem för att dra nytta av egenskaperna hos var och en.
Dessutom finns det inga stärkelse, amyl eller tillsatser i ingredienserna.
Vi använder endast hälsosamma och nyttiga ingredienser.
Chokladöverdragna specialiteter (mörk, mjölk, nougatkräm, karamell, tryffel, etc.) och dekorativa pärlor (silverfärgade, guldiga, flerfärgade, med socker- eller chokladfyllning), små flerfärgade chokladhjärtan. Vi arbetar med utvalda mandlar: Avola, mandlar från Frankrike och Spanien som valts för sin unika smak. När det gäller våra chokladspecialiteter använder vi extra fin choklad. Råvaran för våra chokladdragéer är baserad på 70 % kakao. Vi söker distributörer för export.
Specialiserade på produktion av åsnemjölk, utvecklar vi kosmetika med hög halt av färsk ekologisk mjölk. Våra krämer, duschgeler och kroppslotioner innehåller 40% åsnemjölk. Våra produkter är tillgängliga för yrkesverksamma och i privat etikett.
Vi är medvetna om vår miljö och kvaliteten på våra kosmetika, och vi använder endast ingredienser av naturligt ursprung, inklusive aloe vera och...
...% mjölk från våra åsnor), samt en serie krämer (ansikte, kropp och händer) som också innehåller 20% mjölk från våra åsnor. Vi tillverkar fasta schampon med åsnemjölk och vi har även en serie oljor och salvor med växter. Alla våra produkter, förutom schampon, är certifierade Cosmos av Ecocert Greenlife.
...Vår grupp av mjölkproducenter har skapat varumärket "L'éleveur Occitan" för att värdesätta sina produkter. Vi marknadsför olika produkter, inklusive en Cantal AOP "Fleur d’Auvergne" gjord på råmjölk och pastöriserad mjölk (ung och mellanlagrad). Vår Cantal mellanlagrad garanteras ha minst 4 månaders lagring för att säkerställa en jämn smak för konsumenterna. Vi tillverkar också följande produkter...
CHALON MEGARD är en tillverkare och installatör av utrustning och linjer för produktion av ostar av typen pressade pasta, kokta pasta, blåmögelost och andra ostspecialiteter. Från tillverkningskärlet till de högt mekaniserade ostproduktionslinjerna, inklusive mini-enheter för behandling av mjölk, serum och saltlake, samt olika system för formning och pressning, tillverkar vi ett komplett utbud av...
...ägg, mjölk och bröd kommer från Occitanie.
•Aligot Express har utvecklat olika frysta regionala recept i sin R&D-verkstad, anpassade efter kraven från restauratörer, såsom:
•Aligot: Finns i flera format som motsvarar varje arbetsmetod.
•Aper’ligots: Aligotpärlor som kan avnjutas som tapas, i sallad eller som tillbehör, i varianter som Cantal / Schalottenlök, Roquefort, Anka eller Truffle...
Skapat för 60 år sedan, är GROUPE ALTITUDE beläget i Aurillac en kooperativ jordbruksföretag. Gruppen samlar producenter av mjölk och kött (nötkött, fårkött, fläskkött). Den utvecklar också tre andra verksamhetsområden: agro-distribution, genetik och jordbruksutveckling.
Målet med GROUPE ALTITUDE är att ge sina medlemmar möjligheter att producera, bearbeta och marknadsföra produkterna från sina...
... avsedda för småskaliga filtreringstester eller industriell produktion. Våra innovativa produkter har oöverträffade filtreringsprestanda och vi har 26 internationella patent inom området keramisk filtrering. Vi erbjuder keramiska membranlösningar för industrier inom livsmedelssektorn (Växtprodukter, Drycker och Fruktjuicer, Mjölk och mejeriprodukter, Växtprodukter, Socker); Miljö (Metallurgi, Papper, Vatten, Tryck, Textil, Kärnkraft, Marinapplikationer) och Bio-Pharma (Bioindustrier och Bioteknik).
Sedan 1956 har den mjölkproducenterkooperativet i Saint Bonnet de Salers producerat ost. De tillverkar CANTAL med skyddad ursprungsbeteckning av råmjölk. De producerar också en CANTAL AOP av råmjölk som endast görs med mjölk från Salers-kor.
Kall aseptisk förpackning av te-drycker, frukt-drycker, fruktjuicer, frukter och mjölk, aromatiserat källvatten i PET-flaskor, antingen under privata varumärken eller i copacking för stora varumärken.