Frankrike, Laissac
... ingredienser: fläskfilé, salt från Guérande och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, lonzo erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g DLC: 90 dagar...
Portfölj (29)
Frankrike, Cusset
...Vegetabiliskt kol har erkänts i århundraden för sin förmåga att adsorbera toxiner och kemiska partiklar som finns i luften och i vattnet. Vid kontakt med vatten drar kolstaven till sig och håller kvar förorenande rester (nitrit, klor, bekämpningsmedel...). Den har också förmågan att minska dåliga lukter och smaker i vattnet, vilket gör det mjukare och redo att konsumeras.
Portfölj (60)
Frankrike, Pontivy
... sammansättning, bildar en emulsion som gör den självnedbrytbar (separation av oljor från produkten), vilket underlättar behandlingen av avloppsvattnet. Den är fri från lösningsmedel och nitrit, vilket gör den inert på känsliga ytor. Det är en bio-ekologisk serie som respekterar både människan och miljön!
Portfölj (62)
Frankrike, Laguinge
...För dem som inte känner till nitrit: det är en förening som kan vara kemisk eller naturlig (eftersom den finns i morötter och mangold) som gör det möjligt att "stabilisera" charkuterier genom att hämma utvecklingen av vissa patogena bakterier. Det gör det möjligt att förkorta torktiden och därmed få en stabil produkt med en hög vattenhalt (Bayonne-skinka kan göras på 7 månader). Å andra sidan...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play