La Maison Manon föddes ur mötet mellan René MANON, biodlare, och Louis BELLON, konditor. Så har i över ett sekel, för nöjet av alla godsaksälskare, underverk från vår region förvandlats.
Konfektyr- och chokladfabriken MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjärtat av Val de Durance, mellan Provence och Alperna.
100% hantverksmässig tillverkning
Vår CHOKLAD av ren kakaosmör finn...
...Upptäck våra Kit för 3D Relief Chokladägg från Lillois, perfekta för att skapa originella påskägg!
Kitet består av ett stödskal i hård plast och en mjuk silikonbotten. Lätt att använda, du kommer att få ett överraskande påskägg med unika reliefmönster!
Specifikation: Kit 1 sida (1/2 ägg)
Dimensioner: H.210 x ø110 mm
För ett optimalt resultat rekommenderar vi att använda överdragchoklad...