Frankrike, Morrières Les Avignon
... tryffel, konserverad tryffel eller tryffel i glas (hela, skivor, skal...) samt tryffelprodukter som oljor, såser och kryddor, snacks (chips, cashewnötter...) och pålägg (tartuffenade...). Företaget är verksamt på alla marknader i Frankrike och på export med sina varumärken La belle truffe för dagligvaruhandeln, la cave à truffe för marknaden för delikatessbutiker, Truffières de Rabasse Recettes de...
Frankrike, Bouglon
Som handelsföretag i Frankrike och Algeriet samarbetar vi med jordbrukare, producenter och industrier i Algeriet. Vi erbjuder olika produkter, såsom dadlar i olika förpackningar och i klasar, gharss, olivolja, tryffel, saffran, eteriska oljor, torkad mynta samt frukter och grönsaker. Vi överväger alla förfrågningar om algeriska produkter som kan möta specifika marknadsbehov. Vårt nätverk i...
Portfölj (5)
Frankrike, Illkirch-Graffenstaden
... kvalitetsprodukter. Vi levererar från kg upp till flera ton. Vi utvecklar söta aromer (bittermandel, jordgubbe, kokos, persika, kiwi, pistage, etc.), salta aromer (svamp, ost, tryffel, timjan, rosmarin, basilika, etc.), naturliga aromer (vanilj, kaffe, apelsinblomma, ros, citron, apelsin, etc.), pulveraromer, växtextrakt samt skräddarsydda aromer. Vi marknadsför även syntetiska färgämnen.
Portfölj (8)
Frankrike, Marseille
Chokladöverdragna specialiteter (mörk, mjölk, nougatkräm, karamell, tryffel, etc.) och dekorativa pärlor (silverfärgade, guldiga, flerfärgade, med socker- eller chokladfyllning), små flerfärgade chokladhjärtan. Vi arbetar med utvalda mandlar: Avola, mandlar från Frankrike och Spanien som valts för sin unika smak. När det gäller våra chokladspecialiteter använder vi extra fin choklad. Råvaran för våra chokladdragéer är baserad på 70 % kakao. Vi söker distributörer för export.
Portfölj (19)
Frankrike, Objat
Hantverksföretag baserat i Corrèze sedan 1979. Tillverkning av konserver baserade på anka och gås - Halvkokt eller konserverad hel anka lever, naturell eller med tryffel från Périgord, block av anka lever. - Konserverad hel gås lever, naturell eller med tryffel - Specialiteter med lever: fikon fyllda med lever, medallonger av lever, pålägg med lever, anka rillettes med lever, fyllda vaktlar med...
Portfölj (7)
Frankrike, Paris
... "pressé" att lägga i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "uppgraderad" tarama. En annan nyhet: den torkade kaviarfjädern, som kan konsumeras mald eller i hela korn på risotto eller scrambled eggs... Utöver ägg och rökt fisk utökar PETROSSIAN gradvis sitt sortiment med andra festliga produkter: foie gras, tryffel, choklad, samt vissa ryska specialiteter som borsjtj, koulibiak, pirojki eller...
Portfölj (5)
Frankrike, Antibes
... detaljhandel. För att möta våra kunders behov har vi diversifierat vårt produktsortiment: Färska tryfflar, frysta tryfflar, delikatesser kring tryffel och mycket mer. Idag glädjer våra tryfflar både privatkunder och professionella och exporteras till nästan 10 länder, där de stolt pryder köken hos både nationella och internationella kockar. Tryffelolja med vit eller svart tryffel, tryffelcarpaccio...
Frankrike, Nanteuil-Lès-M
... har Moutarde de Meaux® Pommery® lyckats bevara sina tillverkningshemligheter och förblir oförändrad sedan 1632. Genom sina noggrant utvalda ingredienser och tack vare kontinuiteten av en oöverträffad hantverkstradition och en framgångsrik familjetransmission har Moutarde de Meaux® Pommery® lyckats övervinna århundradena. Nu utökas sortimentet med nya, unika smaker såsom Moutarde Pommery® med svart tryffel...
Petite TPE belägen i Fontanes i sydvästra Frankrike, vi är tillverkare av köttprodukter, baserade på anka och fläsk från sydvästra Frankrike. Vi är en foie gras-konservering som drivs av Michel Monteil, en mästerhantverkare. Vi arbetar med ädla produkter (de bästa bitarna av rödmärkt fläsk, svart tryffel från Périgord, Sichuanpeppar, salt från Guérande, samt AOP- och AOC-produkter för ost och vin...
Frankrike, Bauduen
... grossistmarknader. Återigen, Nicolas PLANCHON är passionerad för sitt yrke och han känner det utan och innan. Han önskar till och med att utveckla verktyg som katalogiserar alla tryfflar och som visar aktuella priser i realtid. Han producerar både vintertryfflar och sommartryfflar. Nicolas PLANCHON erbjuder främst tryffel av premiumkvalitet. Men han producerar också torkade svampar som kantareller...
Frankrike, Souillac
... aperitifer baserade på vin, frukt, nötter, ratafia, nötlikörer, kastanj, hallon, karameller, choklad med vanilj, mynta samt fruktkrämer. Alkoholfyllda frukter, babas, cannelés, chokladdesserter och kondimenter från sydvästra Frankrike, senap och vinäger med tryffel finns också tillgängliga. Vi finns hos vinhandlare, delikatessbutiker som Hédiard och Fauchon samt på borden i ett stort antal stjärnrestauranger i Frankrike och utomlands.
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
... den absoluta stillheten av sitt lugna och ljusa universum. Hotellet är noggrant inrett. De antika möblerna i harmoni med föremål, gravyrer och familjemålningar omger denna lantliga Bastide med en vänlig och varm atmosfär. Den omsorgsfulla maten på restaurangen, helt hemlagad, prioriterar lokala produkter av hög kvalitet och i säsong, som tryffel. Beläget inom de oändliga utrymmena av Parc Naturel...
Frankrike, Cahors
Maison Pebeyre: Det äldsta familjeföretaget för tryffel och specialist på tryffel i Frankrike. Det enda franska företaget som är helt specialiserat på handel med tryffel. Pierre Pebeyre grundade sitt företag 1897 i en liten by i norra Lot: La Chapelle Mareuil. Under fyra generationer har Maison blivit en av de främsta aktörerna på tryffelmarknaden. Detta lilla företag säljer alla specialiteter...
Frankrike, Craponne
... akvakultur, livsmedelsindustri och lokal samt internationell handel, jag delar med mig av mina kunskaper och min passion för kaviar. Det är verkligen en komplex och mystisk värld, snål med delande trots att det finns så mycket att säga. Jag vänder mig till alla, nyfikna, matälskare, finsmakare. När det gäller företag, alla företag som vill stärka sina band med kunder och partners kommer att kunna dra nytta av våra tjänster, både för affärsgåvor och för att skapa en kväll med temat kaviar/vin eller kaviar/champagne.
Frankrike, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY är ett ungt företag som specialiserar sig på att skapa originella recept med ädla produkter, såsom kammussla, snigel, tryffel... och att marknadsföra dessa gastronomiska produkter till yrkesverksamma. Dess mervärde: "våga" kombinera produktfamiljer för att erbjuda recept som är ovanliga och festliga.
Thomas och Rémy välkomnar er till sin charmiga källare mitt i centrala Toul. De kommer att visa er runt i vinlagret och låta er smaka på vin gris, rosévin, rödvin och traditionella metoder, samt den berömda Mystic Gris, Rosae, Rictus, Enigme, Prose.... Nya produkter med originella kombinationer och rika smaker: en tryffel-kir, en saffran-kir. Etiketter: Smaker från landsbygden, Välkommen till gården. Specialiteter: Viner från Côtes de Toul och mirabell-brännvin.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play