...Med värdefulla animaliska proteiner:
kött, fisk och inälvor beroende på receptet
6 olika smaker
Rik på vitaminer och örter (persilja, timjan, koriander & dill)...
...Företaget BRESSUIRE EXPORT är ett slakteri för nötkreatur beläget i Bressuire, Frankrike. Vi är leverantörer av nötkött och mer specifikt färskt kött från unga nötkreatur. Vi säljer också carcasser och inälvor av nötkött. Vår produktion av färskt kött, benfritt eller inte, är avsedd för alla länder i Europa och Nordafrika. Vi marknadsför köttraser: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
La Maison CONQUET är specialiserad på gastronomiska traditioner från Aubrac.
La Maison producerar därmed charkuterier, konserver och många köttprodukter samt specialiteter baserade på renrasig Aubrac-nötkött, fläsk, lamm från Aveyron och kalv.
Företaget producerar också färdigrätter, inälvor, aligot och lokala ostar som tome. De färdigrätter som erbjuds av La Maison är huvudsakligen tripoux, fylld kål och farçous aveyronnais med plommon.
SUDREAU är ett företag som specialiserar sig på produktion och försäljning av foie gras, anklår, inälvor, ankrillettes, ankkonfit och typiska rätter från sydvästra Frankrike, såsom Coq au Vin från Cahors eller cassoulet.