• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • koks

Resultat för

Koks

FrankrikePioitiers och Potou-CharentesTillverkare/producent
  1. PANEM INTERNATIONAL

    Frankrike

    1969 tog PANEM fram det första skåpet för jäsningsstyrning. Detta tekniska framsteg avsett för yrkesfolk inom bageri/konditori revolutionerade yrket, både vad gäller arbetskomforten som jämnhet i produktionen. Sedan dess har PANEM INTERNATIONAL aldrig slutat att utveckla lösningar som, oavsett verksamhet erbjuder innovationer, tillförlitlighet, ändamålsenlighet och lönsamhet, samtidigt som de arbetar för de färdiga produkternas kvalitet. Vi svarar på problemen i samband med kyla med produkter som medger snabb djupfrysning, styrd jäsning, lagring vid positiv eller negativ kyla, snabb nedkylning eller snabb djupfrysning. För varje behov, varje situation, utformar, testar och driftsätter PANEM "skräddarsydda" lösningar. Vi har en intern snickeriavdelning. Vi tillverkar försäljningsdiskar inom alla tekniska områden och som svarar på yrkesfolkets och bageriernas/konditoriernas krav på ventilerad kyla.

  2. ETABLISSEMENTS HALLER

    Frankrike

  3. SPIRIT EXPERT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Ti’Bio Les Arrangés, är den fängslande historien om Marie-Irène CÉLÉRINE, en generös kvinna från Mauritius erkänd för sitt soldränkta kök, rikt på exotiska kryddor och frukt. Hennes rätter, som ofta lyser upp muntra familjesammankomster, vittnar om hennes passion för autentiska smaker. Bland hennes receptskatter upptar macererad rom en framträdande plats, vilket gått i arv till hennes barnbarn Xavier RICCI. Xavier, en verklig Hantverksmästare, kombinerar framgångsrikt familjens know-how med oklanderlig noggrannhet i urvalet av råvaror. Hos Ti ’Bio, väljs varje frukt omsorgsfullt ut för sina biologiska och smakegenskaper, varefter den förädlas till en rik och ren essens tack vare en kontrollerad maceration som förstärker aromerna. Resultatet? Macererade romsorter som inte bara är 100 % ekologiska men som också genomsyrar hela jordmånens själ. Företaget särskiljer sig genom sin hängivenhet för hantverksmässigt arbete: inga maskiner, inget legoarbete, endast Xaviers händighet. Från mottagandet av ingredienserna till buteljeringen, ser han till att varje butelj blir perfekt. Detta engagemang uttrycks också i hållbar utveckling, med ekologiskt odlade råvaror och rättvis handel. Efter Ti ’Bios försäljning 2024, är det nu Jean Yves Etevenard som fortsätter äventyret med hela sitt expertkunnande som tidigare källarmästare inom konjakbranschen.