Redo att sälja
Redo att konsumera
Lätt att knapra
Läcker
Färsk och lätt
Användning :
– Kommersiell restaurang : dessert eller snacks, barnmeny…
– Ko...
Stark, naturlig, förfinande. Rivna citrusfruktskal och frukter är idealiska bakningsingredienser i varje hushåll.
Den naturliga smaken och den fulla a...
FlevoTrade sorterar lökar i olika storlekar. Högteknologisk utrustning kombinerad med hantverk säkerställer att lökarna bearbetas under rätt förhållan...
Våra färska PÏNJA-nudlar är av cateringkvalitet och består av vetemjöl: 30%, VATTEN, SALT.
De avnjuts stekta naturell, med grönsaker eller kött, välk...
Notre Dame är en av Nominettes signaturpasta. Tillverkad främst av mjukt vete och durumvete, representerar dess ikoniska form ett av de vackraste embl...
Triumfbågen är en av Nominettes signaturbakverk. Tillverkad huvudsakligen av mjukt vete och durumvete, representerar dess ikoniska form ett av de vack...
Veteprotein används ofta inom livsmedelsindustrin som förtjockningsmedel, stabilisator och önskvärd ingrediens för pasta, bröd och andra bakverk. Vete...
Trofie är en typ av kort pasta som är gjord av en deg av durumvetesemolina och vatten. Tack vare sin avlånga och spetsiga form är de perfekta för att ...
Soppnudlar är tunna, långa och platta pastaremsor som är speciellt utformade för att komplettera smakerna i soppan. De är gjorda av durumvetemjöl och ...