Frankrike, Saint Emilion
...Mis en Bouteille à la propriété av Dany och Michel Rolland, den berömda vinmakaren från Bordeaux. Granatröd, glänsande, förförisk med rubinreflexer. Fruktig, komplex, kryddig och lätt rostad doft. I munnen, de runda och köttiga tanninerna i attack, utvecklas sedan mjukt med en mogen, generös frukt, full av ömhet och fräschör. Avslutningen, välbalanserad och långvarig, formar ett vin som är vältypat och charmigt.
Portfölj (34)
... fylligt och köttigt vin som representerar prestigen av Bordeaux-viner. WINEMAKING Traditionell vinifiering i rostfria ståltankar. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Ljus mörk granatröd färg. Fruktig doft med aromer av svarta vinbär, björnbär och morellkörsbär. Rund, balanserad och ihållande smak med mogna och varma tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Att avnjutas med en nötköttsfilé, rostad fläskkött med plommon eller lagrad ost. Servera vid 18°C. AWARDS 2012: Bronsmedalj vid IWC 2013.
Portfölj (96)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée White AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Vitt ekologiskt vin Druvsorter Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Lagrat i 12 månader i nya ekfat, därefter lagrat på flaska i 1 år. Smakprov Färgen är ljusgul med gyllene och silverreflexer. Munnens struktur är rund och djup: - Textur: vacker och krämig - Aromer: vita och gula frukter - Eftersmak: rostad, vanilj, långvarig Matparningar: - Grillad hummer med konjakssås. - Traditionell Coq au vin blanc. - Kalvquasi med kantareller och trattkantareller. - Skaldjur. - Ostbricka med karaktär.
Portfölj (17)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Beläget i hjärtat av Provence, producerar Domaine d'Estoublon vin och olivolja sedan 1489. Rödvinsblandningen från Château är en kombination av Cabernet Sauvignon och Mourvèdre som produceras under AOP Baux de Provence. Dess färg mellan rubin och granat är koncentrerad. Dess kraftfulla och komplexa doft avslöjar aromer av plommon, björnbärssylt, rostad kakao, söta kryddor och ceder. Denna cuvée passar perfekt med en biff, en anka med pepparsås eller en lammstek.
Portfölj (10)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... balans: noter av rostad ananas, mango, passionsfrukt och apelsin blandas med eleganta aromer av torkad frukt (valnötter, hasselnötter) som har utvecklats tack vare de mer än 10 år som denna flaska redan har. En cuvée att njuta av som den är, som aperitif med foie gras eller som sällskap till en fruktdessert! Innehåll: 50cl Typ: Sött vin Restsocker: 100g/L Druvsort: 100% Petit Manseng AOC: Pacherenc du Vic-Bilh Lagring: Drick nu och kan sparas till 2042 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Pantin
... dominerar en väl mogen frukt. I munnen är angreppet av en vacker densitet, mycket rund, med kraftfulla och fina tanniner. Noter av ek, vanilj och körsbärskärnor uttrycks med en vacker längd "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Årgång 2008 Rödvin – Bordeaux supérieur Granatröd, rubinreflexer. Nosen är utspridd med härliga små inlagda röda frukter (jordgubbe, vinbär, hallon), en rostad och kryddig ton. Mjuk, frisk mun med inlindade tanniner och precisa aromer. En krispig stil,...
Portfölj (102)
Frankrike, Cénac
... tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg...
Portfölj (9)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge röd Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Vendange éraflée, macération carbonique på Carignans, préfermentation vid låg temperatur för de 2 andra druvorna i termoreglerade tankar. Smakprov: Färgen är intensiv, rubinröd med violetta reflexer. Doften är kraftfull och komplex, med inslag av lakrits, kryddor och mörka frukter. Smaken är rund och fyllig. Mat- och vinparningar Rostad Lammaxel, Rostad Camembert. Druvblandning: Syrah - Carignan - Grenache noir Jordar: Argilo-Calcaire, terroir des Aspres...
Portfölj (8)
Frankrike, Auxerre
...Öga ljus och blek klänning Näsa stor komplexitet med inslag av citrusfrukter (lime, konserverad citron), ingefära, aprikos och vita blommor Mun livlig attack i munnen med en otrolig aromatisk friskhet. Den krispiga och läckra karaktären av detta vin kompletteras av citrusfrukter och apelsinens essens. Mat- och vinparning förrätter (anklever), kött (rostad fågel med konserverad citron, kalvkräm...
Portfölj (190)
Frankrike, Parnac
...Intensiv och komplex Cahors Detta djupt färgade vin är uttrycksfullt och harmoniskt; dess komplexa doft framkallar svarta vinbär, kryddor och rostad frukt. Köttigt och kraftfullt i munnen, dess sammetslika kvalitet är ett bevis på den perfekta behärskningen av teknikerna för lagring i ek. Aromer av svarta frukter, lakrits och choklad kompletterar vinets fulla uttryck. Servera dekantat (eller öppnat flera timmar i förväg) innan du njuter av det vid 15-16°. Föreslagen följeslagare: vilt foie gras, tryfflar, skogssvampar, tournedos, mjölkfött lamm.
Portfölj (4)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play