...• Griskött: ytligt fett från skinnet
• Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet
• Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock
• Råvaror från godkända slakterier inom EU
ANVÄNDNINGAR
• Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…)
• Svål: skinkor, knorr…
FÖRPACKNING
• Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg
• Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg
FÖRVARING
• Fett:
Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C
Fryst: 12 månader vid -18°C
• Svål:
Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C
Fryst: 12 månader vid -18°C...
...ALGO FOODS: Företag som handlar med kött baserat i Rungis, specialiserat på import/export av griskött. Vi kan köpa eller erbjuda alla typer av styckning: carcass, axel, rygg, nacke, bröst, skinka, trimning, fett, inälvor. Med samma servicenivå som för griskött, vår specialitet, hanterar vi även nötkött, lamm och fjäderfä.