Frankrike, Josselin
...stabilisatorer clean-label för desserter och fruktberedningar - Våra clean-label-lösningar från serierna Mixeo och Stabeo, baserade på växtfibrer, är dina allierade för dina söta applikationer: desserter och fruktberedningar. Stabeo är den perfekta lösningen för att minska syneresen. Mixeo är perfekt för många applikationer. Tack vare den stora mängden fibrer som de innehåller, möjliggör våra lösningar en betydande ökning av fiberinnehållet i den slutliga produkten.
Portfölj (15)
Frankrike, Tilloy Lez Cambrai
Sedan 2014 har laboratoriet C Liquide France varit ursprunget till många e-vätskor som den berömda "Red Devil" eller "Brody the Black". Vi har fokuserat våra ansträngningar på att etablera ett laboratorium för aromatisk skapelse av vätska för elektroniska cigaretter. Beläget i Hauts-de-France erbjuder vår tillverkningsanläggning produkter av hög kvalitet, hälsosamma och framför allt 100% franska ...
Portfölj (50)
Italien, Carbonara Al Ticino
...Vi har ett brett utbud av naturliga och naturidentiska smaker som testats av experter, vilket gör att vi kan lösa alla problem som kräver dessa aromer: Yoghurt Desserter Fruktberedningar Smaksatta mjölkdrycker Margarine Ett nära samarbete mellan applikationsteknologer och marknadsföringsexperter gör att vi kan uppnå de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Portfölj (8)
Frankrike, Yssingeaux
Som medlem av Nactarome-gruppen och varumärket Nactis Flavours, är Sevarome specialiserat på design och tillverkning av livsmedelsaromer, nötblandningar, aromatiska ingredienser, samt textureringsmedel, stabilisatorer och livsmedelsfärger, för livsmedelsbranschen och livsmedelsindustrin inom det söta segmentet. Sevarome arbetar inom områden som Bageri-Patisseri, Konfektyr, Choklad, Glass och Resta...
Portfölj (55)
Schweiz, Langnau Im Emmental
KASAG är ett medelstort industriföretag i Langnau i den schweiziska Emmental. Sedan 1929 erbjuder företaget arbetsplatser för kvalificerade yrkesverksamma i regionen. I detta natursköna kuperade område i kantonen Bern produceras inte bara den världsberömda osten med hål, här är också många innovativa företag verksamma som har ett utmärkt rykte globalt. KASAG är ett av dem. Utformning och tillverk...
Portfölj (152)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... mikrokrystallin cellulosa, gel av vetefibrer), Cellulosaderivat (HPMC, MC), Funktionella komponenter (alternativ till fetter, bakning, kött, stabiliseringsblandningar för drycker och mejeriprodukter), Alginater, Pektiner, Tara-gummier och mer. Till exempel textureringssystem från vegetabiliska råvaror. Tillämpningar: - BVP; - Kött; - Drycker & mejeriprodukter; - Övrigt: spannmål, pasta, energibars, fisk, vegetariskt, veganskt, såser, konfektyr, snabbdrycker, fruktberedningar...
Portfölj (8)
Belgien, Seneffe
Grundat 2007 av Bakels-gruppen (sedan 1904), är BAKBEL ett belgiskt SME som specialiserar sig på produktion av fruktbaserade ingredienser, skapade speciellt för finbageri och hantverk, men också för restaurangmarknaden. Sortimentet omfattar alla typer av tekniska glasyrer (kalla, varma, choklad, spray), högkvalitativa fruktfyllningar, vattenbaserade krämer (utan ägg eller mjölk), sylt, pastöriser...
Portfölj (9)
Tyskland, Neubeckum
...Quarkproducenter samt fyllnings- och doseringspumpar, quarkpasseringsmaskiner och blandare - För den traditionella tillverkningen av quark eller keso erbjuder vi praktiska quarkproducenter och andra enheter som fyllnings- och doseringspumpar, quarkpasseringsmaskiner och blandare för att blanda grädde, kryddor eller fruktberedningar. A·S·T·A eismann quarkproducent – en vidareutveckling av...
Portfölj (8)
Spanien, Torrent
... rhizomer av Curcuma Longa L. (Kurkuma) av indiskt ursprung. Curcumin kristalliseras, torkas och mals för att uppnå renhet. Kurkuma kan produceras i olika former, inklusive vattenlösliga och dispergerbara pulver eller vätskor och kan vara mycket koncentrerad när det behövs. Tillämpningar: Hårdkokta godisar, Marshmallows, Inläggningar, Såser, Såser och soppor, Glassar och Yoghurtar, Fruktberedningar, Bakverk, Extruderade produkter, Kryddor och torra blandningar...
Portfölj (31)
Italien, Toscanella Di Dozza
...röd/vit druvjuicekoncentrat - NFC druvkoncentrat - RCM (rektifierad koncentrerad must) - druvsocker - ekologiska produkter - andra fruktberedningar och koncentrat...
Matchande produkter
Druvderivat
Druvderivat
... och HACCP). Med modern teknologisk utrustning i våra förpackningsanläggningar och lager. Med erfaren, specialiserad personal i alla steg av produktionsprocessen (säljare - maskinunderhållare etc.). Företaget FunCorn är verksamt inom import och handel med maskiner, produkter och tjänster för: popcorn, fruktberedningar, sockervadd (gamla damens hår), loukoum, glass, leksaker.
Frankrike, Illkirch-Graffenstaden
Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkning av aromer för livsmedelsindustrin (bagerier, kakfabriker, mejerier, glassfabriker, dietprodukter, konfektyr, drycker, etc.), fruktberedningar med aromatiskt socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubbe, hallon, blåbär, etc.) samt karmin E120 (för charkuterier och kosmetika). Vår policy är att tillverka...
Portfölj (8)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beläget i den pittoreska regionen Jura, är specialiserat på att skapa läckra hantverksmarmelader baserade på frukter och tillagade enligt traditionella metoder. Våra marmelader är framställda utan fruktos, utan syra och utan konstgjorda konserveringsmedel för att bevara smaken av fruktberedningar från förr. De innehåller endast frukter och socker. Vi erbjuder ett...
Portfölj (46)
Tyskland, Darmstadt
Tillverkning och försäljning av fruktberedningar, föreningar, pastöriserade produkter, aromer, basingredienser och beredningar för glass, bakverksingredienser i vid bemärkelse för bageri-, konditor- och glassindustrin samt halv- och färdiga produkter av alla slag för livsmedelsindustrin.
Belgien, Pepingen
Pajottenlander är specialiserat på ekologisk fruktodling, bearbetning och handel. Genom åren har sortimentet vuxit till ett komplett utbud av fruktjuicer och grönsaksjuicer, samt fruktberedningar, under varumärket Pajottenlander. Ett brett utbud av halvfärdiga produkter baserade på ekologisk frukt finns tillgängligt för storkonsumenter. En otrolig hantverksskicklighet, stor passion och rättvis handel har bidragit till en organisk tillväxt av företaget sedan dess början. Ren frukt, rena juicer, ren njutning!
Frankrike, 01370 Saint Etienne Du Bois
Laitière Försörjning är specialiserad på distribution av produkter avsedda för livsmedelsföretag, mejerikooperativ, osttillverkare, smörfabriker och gårdar. Vi är distributör för företagen Chr HANSEN, Lallemand och BIOPROX: kända för sina kvalitetsmjölksyrabakterier och löpe. Vi erbjuder också ett brett utbud av aromer, kryddor och fruktberedningar; samt utrustning och förpackningsmaterial för...
Belgien, Oudenaarde
Aldia är ett fruktbearbetningsföretag som specialiserar sig på produktion av geléer, sylt och fruktberedningar för användning inom patisserie, institutionell marknad och storkök. Produkter: extra sylt (sockrad), diabetessylt (osockrad), sockrad fruktmos, diabetisk fruktmos, fruktkonserver i sirap, diabetiska fruktkonserver, fruktberedningar, bagerisylt…...
Belgien, Seneffe, Belgique
... aromatiska universum för att stödja dig i utvecklingen av dina produkter. Våra aromer kan användas i en mängd olika tillämpningar som choklad (chokladmassa eller fyllning av praliner, pålägg, etc.), godis (kokt socker, gummibjörnar, fruktpastor, marshmallows, etc.), glass (glass, sorbet och vattenis), bakverk och frukostbröd, kex, råvaror för bageri och glass (topping, compounds och fruktberedningar...
Frankrike, Virazeil
Känd och erkänd för den höga kvaliteten på sina kokta syltar, fortsätter Lucien GEORGELIN traditionen av sylt från din barndom. Beredda av säsongens frukter, plockade vid rätt tidpunkt och kokta över öppen eld i en koppargryta, har våra fruktberedningar den så karaktäristiska smaken av sylt som endast våra mormödrar hade receptet på. Det är det anrika varumärket för sylter från Lucien Georgelin. Hans credo: specialiteter från bygden, hälsosamma och baserade på regionalt hantverk, med smaken av förr i tiden och en touch av kreativitet.
Österrike, Albersdorf/gleisdorf
... fruktberedningar av konventionell eller ekologisk kvalitet till direktmarknadsförare, skolmjölksproducenter, skolor och gårdsmejerier. Våra kunder producerar färska skolmjölkprodukter (choklad- och fruktmjölk, yoghurt-drycker, fruktvassle), frukt-yoghurt, fruktost, desserter, fruktjuice-drycker, fast yoghurt, syrade mjölkprodukter, smör, ost, kvarg och vassle.
Grekland, Poulakida Argolidas
Företaget XYMOI ARGOLIDAS A.E. specialiserar sig på tillverkning av naturliga juicer och blandningar som kan användas för juicer, läskedrycker och nektar. Dessutom erbjuder de ett stort utbud av fruktjuicebaser för fruktdrycker och läskedrycker. Fruktjuicebaserna är fruktberedningar som innehåller andra ingredienser som färgämnen, aromer etc., vilket berikar deras naturliga egenskaper och används...
Frankrike, Lorp Sentaraille
...Det är i hjärtat av Ariège, i Lorp Sentaraille, som vi har utvecklat unika syltar och fruktberedningar i över 25 år (geléer, kompott, såser…). Konserver och kryddor har nyligen lagts till, och vi byter namn… "Confitures des Pyrénées" blir nu… "Compagnie des Pyrénées"! Vårt team, som har varit med sedan början av äventyret, våra tillverkningsmetoder och vår servicenivå har bevisat sitt värde, för...
Österrike, Langenwang
... lagring av känsliga vätskor för olika områden inom livsmedelsindustrin, såsom fruktberedningar, fruktkoncentrat, dryckesråvaror, aromer och essenser, flytande ägg och choklad, högviskösa ämnen, men också för flytande farliga ämnen av alla slag. Alla våra kärl är ångsteriliserbara, stapelbara tryckbehållare enligt den europeiska tryckutrustningsdirektivet (PED), idealiska för transport på väg, järnväg och sjö.
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I över 40 år har företaget GAGET (Ekocertifierad ekologisk) utvecklat sin expertis inom skapandet av unika smaker för livsmedelsindustrin. I sitt högteknologiska laboratorium skapar de speciella smaker, kaffeextrakt (Arabica, Robusta, blandningar av Arabica/Robusta), karameller (Aromatisk flytande karamell, Karamell med saltat smör, Karamell med mjölk) och fruktberedningar (Citrusfrukter, Gula frukter, Röda frukter, Exotiska frukter, Morötter och Rabarber), avsedda för färska mejeriprodukter (dessertgrädde, yoghurt), glass, frysta eller mjölkbaserade desserter, bakverk och konfektyr.
... Produktprogrammet omfattar förutom soppor och såser av alla slag, färdigrätter med pasta, fruktberedningar och torra blandningar. Förstklassig kvalitet, kreativitet, slanka processer och dynamik kännetecknar Bempflinger Lebensmittel GmbH.
Belgien, Oostmalle
Colac är specialiserat på glassberedningar och erbjuder ett brett sortiment av produkter: ingredienser för hantverksglass, såser och toppings, tårtfyllningar och fräscha fruktberedningar för mejeriindustrin. Dessutom arbetar Colac™ kontinuerligt med innovativa lösningar anpassade för den specialiserade industrin.
Belgien, Grace-Hollogne
...Fontaine siroperiet eller Delvaux siroperiet: våra siraper (med eller utan socker som passar för diabetiker) av äpplen och päron är hälsosamma produkter, 100 % naturliga och tillverkade enligt det gamla systemet. I vår butik säljer vi våra siraper men också ett helt sortiment av produkter "Natur & Hantverk". Bland annat våra fruktberedningar och pålägg, men också honung, speculoos,... som bidrar...
Belgien, Krulshoutem
... följer samma filosofi: att producera kvalitetsprodukter med respekt för jorden, växterna och djuren. De starka varumärkena MIK och PUR NATUR, tillsammans med erfarenheten inom yoghurt och färskost samt Vermeerschs produktspecialitet inom grädde och färsk mjölk, utgör en perfekt kombination. Pur Natur äger förutom mejeriföretaget i Kruishoutem även företaget "la confiture l’ardennaise". Detta företag, med varumärkena Vallée de l’ourthe och Pur Natur, är specialiserat på kvalitativa syltar och fruktberedningar.
Som leverantör till mejerier och ostfabriker erbjuder vi produkter inom områdena ostkulturer, örter, fruktberedningar, ostformer, förpackningsmaterial samt laboratorie- och rengöringsmedel.
Portfölj (9)
Serbien, Zemun/belgrade
FÖRSÄLJNING AV FRYSTA FRUKTER OCH FRUKTKONCENTRAT. I fruktförsäljningserbjudandet finns frysta frukter, fruktkoncentrat, fruktpuréer och fruktberedningar som används som bas för att göra glass, krämer, kakor, cocktails och olika såser. Ett högkvalitativt erbjudande av frysta frukter avser främst frysta svarta vinbär och frysta surkörsbär som är urkärnade. Frysta frukter. Högkvalitativa frysta...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play