Italien, Moio Della Civitella
...Vår extra citronmarmelad är ett verkligt hantverkskonstverk, tillverkat med den färskaste frukten från Cilento och med traditionella metoder som respekterar och värdesätter kvaliteten på råvarorna. Tillverkad utan tillsats av gelémedel eller pektin, utmärker sig vår marmelad för sin ljusa och tydliga färg, sin fruktiga och omslutande doft samt sin fylliga konsistens. Egenskaper...
Portfölj (16)
Frankrike, Warmeriville
...{"lait concentré sucré 39%, sirop de glucose, sucre, eau, fleur de sel de Guérande 0,6%, gélifiant : pectine de fruits, correcteur d’acidité : citrate de sodium":"sötad kondenserad mjölk 39%, glukossirap, socker, vatten, havssalt från Guérande 0,6%, gelémedel: fruktpektin, surhetsreglerande medel: natriumcitrat","Liste des ingrédients :":"Ingredienslista:","Acides gras saturés 3,4g / 100g...
Portfölj (127)
TER Chemicals Distribution Group är en global distributör av specialkemikalier och livsmedelstillsatser med kontor i 16 länder. Produktprogrammet sträcker sig från tillsatser, vaxer, hartser och plaster av alla slag till pigment och specialkemikalier samt tillsatser för livsmedels- och foderindustrin. Vår mission är att som engagerad teknisk och kemisk rådgivare i Europa skapa värde med våra kvali...
Portfölj (165)
Tyskland, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) är smaklös och ett mycket bra gelémedel som är oberoende av den omgivande miljön.
Portfölj (85)
Tyskland, Garstedt
...Agar Agar är ett välkänt gelémedel som bildar stabila och elastiska geler. Endast 1 % Agar Agar upplöst i 100 ml varmt vatten leder till en mycket stark gelébildning. En halv tesked Agar motsvarar cirka mycket bladgelatin. Golden Peanut Agar Agar 800 Gel kommer från naturligt förekommande Gracilaria-alger. Det bildar transparenta geler, är stabilt vid lågt pH (syra-stabilt) och har hög synergi...
Portfölj (45)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "meer" från det bästa Lecker’s ekologiska gelémedel av havsalger är särskilt bra för att förbereda geléer, krämer, sylt och tårtor, men även för salta rätter som aspik. Den veganska alternativet till gelatin! Det är smakneutralt, fritt från konserveringsmedel och helt växtbaserat. Ingredienser: Agar Agar* *=från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: inga innehållna Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
Österrike, Taiskirchen
...BIO Fruktpålägg Sortiment: Jordgubb, Aprikos, Surkörsbär, Hallon a´25 portioner Transportbeteckning: BIO-fruktpålägg Sortiment Ingredienser (enligt deklarationsuppgifter): Jordgubb, Aprikos, Surkörsbär, Hallon*, Socker*, Citronsaftkoncentrat*, Gelémedel Pektin *från kontrollerat ekologiskt jordbruk Kontrollorgan: ES-ECO-025-NA Frukthalt: Tillverkat av 70 g frukt per 100 g Total sockerhalt: Total sockerhalt 44 g per 100 g Övrig märkning: Distributör kontrollerad av: AT-BIO-301 Nettovikt: 2000 g EAN: 9120005778610 Sortering: 100 portioner per 20g/kartong Bruttovikt/1 kartong: 2,30 kg...
Portfölj (5)
... connues pour leur acidité distinctive, leur couleur rouge foncé et leur goût riche et complexe, faisant de la confiture de griotte un choix sophistiqué et gourmand.":"Dessa körsbär är kända för sin distinkta syra, sin mörkröda färg och sin rika och komplexa smak, vilket gör syrenskörsbärssylt till ett sofistikerat och läckert val.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g","Griotte, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Syrenskörsbär, socker, citronsaft, gelémedel: äppelpektin.","UGS:3 455 149 000 324":"UGS: 3 455 149 000 324"}...
Portfölj (46)
Frankrike, Paris
...Abrikoser (80%)*, Rörsocker*, Surhetsreglerande medel: Koncentrerad citronsaft*, Gelémedel: fruktpektin. DLUO: tillverkningsdatum +2 år Nettovikt: 420g Bruttovikt: 674g Frukthalt: 80g Sockerhalt: 33g * Produkter från ekologiskt jordbruk. Råvaror från EU och icke-EU. Förvaras svalt efter öppning och konsumeras snabbt. Referens: AbrikosKompotEkologiskFr1...
Portfölj (133)
Frankrike, Mietesheim
...Den mjuka och fruktiga smaken av fruktpulpvinegrar ger en överraskande exotisk touch till dina rätter. Vinägern med blåbärspulp förhöjer gröna sallader och fågelrätter. Ingredienser: Blåbärspulp (42%), vit vinäger 8° (41%), socker, gelémedel: pektin.
Portfölj (80)
Frankrike, Neuilly Sur Seine
... 0,4 g, varav mättade fettsyror <0,1 g; Kolhydrater 60,3 g, varav socker 28,9 g; Kostfiber 32,1 g; Protein 1 g; Salt 0,01 g. Innehåll 40 g (ungefär 34 pastiller) Förvara svalt och torrt. Bäst före / Lottnummer se etiketten på sidan. f Dela T Tweeta p Spara VÅRA FÖRDELAR GRATIS frakt vid köp över 35 € Snabb leverans inom 48 timmar 100% Nöjd eller Pengarna Tillbaka Rådgivning Beställningar på 06 68 94 35 56 Leverans över hela EUROPA! Gelemedel: gummi arabicum * naturlig arom: 1,3% ingefära och 17,4% honung 100 g av produkten innehåller: Energi 807 kJ (194 kcal) Innehåll: 40 g (ungefär 34 pastiller)...
Portfölj (46)
Frankrike, Talant
...Pektin NH Nappage är ett gelémedel som används för fyllningar och glasyrer i bakverk baserade på fruktkött. Med pektin NH nappage får du en termoreversibel gelé med mycket bra hållbarhet för fruktbaserade preparat. Mycket uppskattad för att göra insatser, för glasyrer av bakverk med outspädd frukt. Med pektin NH Nappage får du en fast och glänsande gelé. Dosera 0,8 till 2 % pektin NH Nappage i...
Portfölj (192)
Storbritannien, Gillingham
...Gelatin (från latin: gelatus som betyder "styv" eller "fryst") är en genomskinlig, färglös, luktfri och smaklös livsmedelsingrediens, som härstammar från kollagen som tas från djurdelar. Det är sprött när det är torrt och klibbigt när det är fuktigt. Det används vanligtvis som ett gelémedel i livsmedel, mediciner, läkemedels- och vitamin-kapslar, fotografiska filmer och papper, samt kosmetika...
Portfölj (3)
Frankrike, La Seauve Sur Semene
...Utan aromer eller färgämnen, deras naturliga fyllning baserad på hallonpuré kommer att påminna dig om den goda smaken från din barndom samtidigt som de behåller en krispig kex! Ingredienser: Rismjöl, glukossirap, hallonpuré 17 %, majsmjöl, rörsocker, fullkornsrismjöl, koncentrerad citronsaft, gelémedel: Pektin Spår: Soja, Mjölk, Nötter, Jordnötter...
Portfölj (7)
Polen, Wrocław
...Ingredienser: glukos-fruktossirap, choklad 25% (socker, kakaomassa, kakaosmör, vegetabiliskt fett (palma), mjölkfett, emulgeringsmedel: lecitin (soja) och E 476; arom), socker, vatten, vegetabiliskt fett (fett palm, delvis härdat palmfett, emulgeringsmedel: E471), skummjölkpulver, gelémedel: agar, högskumalbumin (äggvita, stabiliseringsmedel: E 1505), konserveringsmedel: kaliumsorbat, surhetsreglerande medel: citronsyra, arom: etylvanillin, salt, färgämne: karotener. Kan innehålla sesam. Förutom kakaosmör innehåller choklad vegetabiliska fetter. Kakaotorrsubstans i choklad: 40,5%.
Portfölj (179)
Tyskland, Hamburg
LANUCO levererar råvaror för livsmedel och kosmetik av utmärkt kvalitet. I vår portfölj hittar du produktgrupper som aromer, konserveringsmedel, gelémedel, vaxer, pigment, färgämnen, sockerersättning, fruktsyror, vitaminer, aminosyror, superfoods och ekologiska produkter. Vi erbjuder produkterna i vår webbshop www.lanuco.com. Tillgängliga storlekar är 100g / 200g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg.
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vaniljglass med kolasås (11%) och karamelliserade pekannötter (7%). Vaniljglass, kolasås och karamelliserade pekannötter Ingredienser Ingredienser: YOGHURT (26%), SKUMMJÖLK koncentrerad, socker, GRÄDDE, jordgubbar (11%), dehydratiserad glukossirap, äggula, koncentrerad citronsaft, gelémedel: pektiner, naturlig arom. Allergener: se ingredienser i versaler...
...Vinterpålägg av plommon och tranbär Möjliga fyllningsmängder: 50g, 100g, 175g, 275g Ingredienser: Frukter (plommon, tranbär) (66 %), råsocker, citronsaft, gelémedel äppelpektin...
Portfölj (6)
Tyskland, Wörrstadt
Produktion av ekologiska bakningsingredienser under varumärket "Lecker's", handel med bakningsingredienser, privat etikettproduktion av bakningsingredienser, global export av bakningsingredienser.
Portfölj (9)
Tyskland, Murnau
...Verksam inom olika branscher som livsmedel, omfattande hygien, märkning, vattenrening och poolvård. De 2 framstående divisionerna i vår företagsgrupp: Livsmedelsdivision: Tillverkning och marknadsföring av tillsatser, aromer och ingredienser för livsmedelsindustrin: Konserveringsmedel, antioxidanter, förtjockningsmedel och gelémedel, surhetsreglerande medel, smakförstärkare, osv. F&U-område med...
Rumänien, Brasov
... konserveringsmedel, färgämnen eller gelémedel, utan föredrar att producera traditionellt, endast med ingredienser från Moder Natur. Sortimentet av sylt som vi producerar innehåller följande: -Damskusrosensylt -Hallonsylt -Björnbärssylt -Skogsbärssylt -Syrensylt -Päronsylt med kanel -Kvitten sylt med vanilj -Plommonsylt med valnötter -Havtorns sylt med citron -Äppelsylt med kanel -Sockerfri rosensylt -Sockerfri björnbärssylt -Sockerfri hallonsylt -Sockerfri plommonsylt -Akaciasylt -Fläderblomssylt...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play