Frankrike, Laissac
COTE2BOEUF, tillverkare av hantverkskorv i Aveyron, återger sitt nobelvärde till en fransk gastronomisk symbol: korven! Tillverkningen sker som förr med endast 3 ingredienser: kött utvalt från gårdar i Aveyron, salt från Guérande, Kampot-peppar IGP. Inga konserveringsmedel, inga färgämnen, inga nitriter! Endast 3 ingredienser som förr. Coppa, lonzo, torkad skinknöt, torkat Aubrac-nötkött, chorizo...
Portfölj (29)
Frankrike, Carpentras
Sedan 1985 har vi specialiserat oss på hantverksmässig tillverkning av skräddarsydda korvar, oavsett om de är av liten eller stor kaliber. Vi är stolta över att erbjuda produkter av 100% lokal och fransk kvalitet, erkända världen över och belönade med medaljer 2018 och 2023. Belägna i Carpentras, vid foten av Mont Ventoux, kombinerar vi tradition och excellens för att erbjuda er de bästa korvarna.
Portfölj (16)
Frankrike, Lyon
...Vår vildsvinschorizo är gjord efter ett traditionellt recept, smaksatt med Espelette-peppar. En bit hantverkscharkuterier med en oöverträffad smak som kommer att glädja alla chorizoälskare.
Portfölj (40)
Belgien, Liege
...Piron & Gotta erbjuder ett brett utbud av färskt och fryst kött (Kött från tjurkalv, kviga, kalv med eller utan märkning, Kött från gris och smågris med eller utan märkning, Kött från lamm, Fjäderfä, kanin, Viltkött, Köttberedningar, Hantverkscharkuterier: skinka, bacon, fläsk, etc.) i olika former (Hel kropp, styckdelar, färdiga att skiva, konsumentportioner) och förpackningar under film, vakuum, under modifierad atmosfär.
Belgien, Waterloo
...Tillverkare av foie gras, terriner och hantverkscharkuterier sedan 1984. Professionella eller privatpersoner: vi erbjuder ett brett utbud av hemlagade produkter för att skapa en trevlig stund med dina gäster. Hos Quality & Tradition kan du få tillgång till en mängd populära produkter som foie gras, terriner, vilt, magret samt många kompletterande produkter.
... Antonino. Från sin början har slaktaren, norcineria Galvano, sedan 1971 erbjudit förstklassigt hantverkskött och charkuterier, resultatet av en ständig dialog med de relevanta uppfödarna, och från detta djupa arbete och denna kärlek föds den mycket speciella produktionen av högkvalitativa hantverkscharkuterier, från den typiska lagrade korven till olika sorters salami, med läckra cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta och mycket mer. En produktion av delikatesser från svunna tider, för att kunna tillfredsställa sina kunders och deras gästers smaklökar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play