...Typisk kalabresisk salami av rent svin, grovt malet, blandat med tillsats av salt och naturliga aromer samt kvalitetspeppar, inslaget och lagrat i naturligt tarm i cirka 45 dagar. Vikt på cirka 300 g i naturligt tarm.
Förpackning: A.T.M. - S.V
Utan konserveringsmedel
Utan gluten
Utan laktos
Utan färgämnen...
Sedan 1957 har familjen Vitali med passion, omsorg om kundernas behov och fokus på kvalitet utövat den gamla konsten av charkuteri. De moderna produktionsmetoderna har gjort det möjligt för oss att ytterligare utveckla dessa egenskaper som, precis som då, kännetecknar vårt företag. Vi odlar spannmål som ska bli foder på våra marker. Vi föder upp svin av högkvalitativa raser födda i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, som är klassad BAT (Bästa Tillgängliga Teknik) och självförsörjande ur energisynpunkt tack vare produktion av energi från förnybara källor (solenergi).
La Alimentari-gruppen är ett företag som grundades 1970 och är specialiserat på försäljning av naturliga tarmar med de nödvändiga certifieringarna för italienska och utländska produkter. La Alimentari-gruppen är specialiserad på försäljning av svin-, får- och hästtarmar och erbjuder hög kvalitet på produkterna.
Sedan 1932 har Guido Marzetti inlett verksamhet med kornmalning med stenmjöl och svinuppfödning. Rå och kokt skinka, mortadella och charkuterier av rent svin och jodiserat salt. Nationell högkvalitativ kokt skinka med färsk nationell svinkött, glutenfri, laktosfri.
UTSKÄRNING AV UTVALDA NÖTKÖTT OCH SVIN, STORHANDEL AV LIVSMEDEL, IMPORT-EXPORT. Vår verksamhet fokuserar på att välja ut det bästa köttet, både inhemskt och från EU, och slakten sker i vår anläggning med de modernaste metoderna för bevarande och spårbarhet. Vår plattform gör det möjligt för oss att integrera försäljningen av kött med olika livsmedelsprodukter avsedda för olika närbutiker.