Italien, MILANO
...1 Ett stjärnklart möte mellan en söt chokladkräm med hasselnötter och granulat av Pan di Stelle-kakor. "Pan di Stelle"-krämen är resultatet av en förening av högkvalitativa ingredienser som färska ägg och 100% italienska hasselnötter. Utan palmolja och hydrerade fetter. Ingredienser Choklad- och hasselnötskräm (socker, solrosolja, italienska hasselnötter 13,7%, magert kakao 9,8%, skummjölkpulver...
Portfölj (229)
Italien, Lauro
...Våra skalade och rostade hasselnötter väljs noggrant ut för att säkerställa högsta livsmedelskvalitet. Vi har, i detta avseende, BRCGS-certifiering som är nödvändig för att kunna exportera produkterna och för att främja livsmedelssäkerhet längs kedjan. Den läckra chokladöverdragningen gör våra chokladöverdragna hasselnötter mycket smakliga. Du kan använda denna produkt för att förbereda en modern godisbuffé, som ett bra alternativ till traditionella godisar, eller äta dem som ett snacks på egen hand eller tillsammans med yoghurt.
Portfölj (10)
Italien, Barletta
...Den ekologiska gianduia cremino tillhör en serie som också inkluderar ekologisk mörk gianduia med hela hasselnötter, ekologisk mörk gianduia med Puglia-mandel och ekologisk mjölk gianduia med hela hasselnötter.
Portfölj (10)
Italien, Torino
...Cod. NOC 01 200 gram U/M Pz Beskrivning Skiva av Ren Mörk Choklad med 58%, Mjölkchoklad med 32% eller Vit Choklad med hela IGP Piemonte Hasselnötter.
Portfölj (97)
...Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter "Piemonte" IGP. Degen, med en gul färg, är berikad med kandad citronskal och sultanrussin. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter Piemonte IGP och kakao. Degen, med en gul färg, är berikad med mörk choklad. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av mandlar. Degen, med en gul färg, är berikad med sultanrussin.
Italien, Monchiero
...% hasselnötter och endast 3 andra ingredienser: socker, kakao (eller mjölk) och vanilj. - Hasselnötstårtor (hasselnötter, socker, ägg) - Choklad och chokladpraliner i kombination med hasselnötter. - Praliner, chokladplattor, plattor med hela hasselnötter, påskägg. Vi kan erbjuda förpackningar som är lämpliga för detaljhandeln eller större format för bagerier och glassbarer. För större kvantiteter är det möjligt att anpassa recepten efter kundens behov.
Portfölj (3)
Italien, Trento
... italienska smaken. Bland de traditionella likörerna utmärker sig citronlikören (limoncello), äppellikören, blåbärslikören, lakritslikören, kokoslikören, kaffelikören och alla typer av amari. Efter år av studier och erfarenhet inom stabilisering av likörer har Flavor Chimica lyckats skapa en ny typ av likörer som kallas "high-tech". Det handlar om produkter baserade på alkoholgrädde, till vilka även andra ingredienser kan tillsättas, såsom choklad, ägg eller små frukter som jordgubbar, hallon, pistagenötter, hasselnötter och mer.
Italien, Andria
... påskägg i choklad, mandelkonfekt, chokladkonfekt, Avola-konfekt, nougat med hasselnötter, hantverksmässiga panettoner, nougat och nougatbitar, aromer. Produkterna tillverkas i det interna laboratoriet som, genom att följa gamla recept, upprätthåller den hantverksmässiga bearbetningen och kvaliteten av en överlägsen smak. Konfektyren erbjuder följande tjänster: skräddarsydda förpackningar, leveranser för privata fester och restauranger, konfektyr för varje tillfälle och hemleveranser.
Italien, Pisa
I hjärtat av Toscana, nära Pisa, producerar Amedei högkvalitativ italiensk choklad från utvalda plantager. Stänger, Napolitains, Tryfflar och Praliner, Grädde. Mörk och extra mörk choklad, mjölk- och vit choklad, choklad med hasselnötter, med mandlar, med frukter och ganduja choklad, cru monorigin choklad. Förutom klassikerna producerar Amedei Monorigin Cru Chocolate från enskilda...
Italien, Palermo
...sötsaker och frukostflingor tillverkade med fina mjöler från Timilia, Russello och Maiorca. Lins, kikärtor, mandlar, hasselnötter och andra baljväxter samt ekologisk torkad frukt får inte saknas. Många produkter från det sicilianska konditoriet: cannoli, cassata, mandelkakor, knäck och pistagenougat. Vi älskar hälsosam, ekologisk, smakrik och näringsrik mat. Vårt urval berättar om denna passion. Besök vår webbplats, ni kommer att få hjälp av vårt konsumentkontor i varje steg av köpet. Snabb och säker leverans.
...-alkoholhaltiga... rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) täckta med extra mörk choklad (minst 62% kakao). - hållbarhet 12 månader. - TRUFFEL: gjorda av mörk choklad och hasselnötter, pudrade med kakao. - hållbarhet 12 månader. - MAJSKAKA (CROSTATA DI MELIGA): En läcker tårta med majsmjöl som är smulig och mjuk, fylld med sylt. - hållbarhet 5 månader. - MAJSKAKOR (PASTE DI MELIGA): utsökta kakor från den...
Italien, Piacenza
... Falicetto grundades 1985 tack vare insikten från Aldo Scaglia, en ung konditor från Piemonte som flyttade till Piacenza. I de dagligen bakade produkterna, som tillagas enligt traditionerna för högkvalitativt bageri, läggs stor passion och fantasi samt ett ständigt fokus på ingredienserna. De bästa kakaobönorna från Venezuela, Bolivia och ön Sao Thome väljs ut för att bearbetas och kombineras med mandlar eller hasselnötter, vilket resulterar i en choklad som har blivit en söt vana för alla piacentiner.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play