...Prova vår utsökta Pecorino toscano DOP lagrad i en hel form på 1,3 kg. Njut av den unika och autentiska smaken av Toscana, med en mjuk textur och en intensiv arom. Perfekt för att komplettera ostar och charkuterier, eller för att avnjutas på egen hand. 100% Made in Italy.
...PECORINO TOSCANO,
PECORINO MODNET I STRÅ OG HØ I HULEN
FRESH PECORINO SCODELLATO
PECORINO MODNET I TUNNEL MED DRUEMARKE
PECORINO UNDER ASH
KOMPLETTE SERIE AF PECORINO OG BLANDE KUNDMÆLK INKLUDERET I KATALOGEN...
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
...Den exklusiva formulan, berikad med växtbaserade aktiva ingredienser som Ekologisk "Toscano IGP" Extra Jungfruolivolja, Sheasmör och Kakaosmör, ger huden näring och välbefinnande.
Lätt att applicera och snabbt absorberande, lämnar den en behaglig sammetsliknande känsla på kroppen. Särskilt lämplig för torra hudtyper, hjälper den till att återställa hudens hydrolipidbalans och ger den ett fast...
...Helg i Arkipelago Toscano med segelbåt och skeppare. Rutten inkluderar besök på en eller två öar i arkipelagen. Ombordstigning från hamnen i San Vincenzo, Rosignano, Salivoli eller Punta Ala. Båtar med 6/8 sängplatser. Vi erbjuder mini-kryssningar med segelbåt och skeppare i Toscana, för att upptäcka Elba, Giglio och Capraia. Utflykter till ön Montecristo kan ordnas på begäran.
...Agriturismstruktur med tre lägenheter av olika storlekar med panoramautsikt över Val d'Orcia och direktförsäljning av extra jungfruolja som produceras direkt av jordbruksföretaget (utmärkt olja av högsta kvalitet registrerad hos Consorzio IGP Toscano)...
... härstammar från pietraserena, galestro och kalksten. Källaren rymmer fat på 25 hektoliter av fransk ek, fat på 39 hektoliter av slavonsk ek och fjorton barrique av olika träslag som endast används för Rosso Toscano. Lagringen i ek för Brunello är tre år, följt av en mognad på sex månader i flaska. Vinerna har en traditionell stil.
...La Cantina Cooperativa har i 50 år producerat viner, både vita och röda, där det vita vinet Bianco di Pitigliano Doc är särskilt viktigt. Frantoio producerar extra jungfruolja OLIO TOSCANO IGT. Våra viner finns med i de bästa italienska vin-guiderna, från Luca Maroni till Gambero Rosso, och vi har flera gånger blivit belönade av dem: 2006 fick vi även priset Best Buy (kvalitet/pris) på SIAL i...
... främst kommer från Toscana. När det gäller Chianina-kött har Forteto en selektiv uppfödning och varje djur har sitt eget stamtavla som gör det möjligt att rekonstruera hela släktträdet, vilket är en verklig garanti för den medvetna slutkonsumenten. På webbplatsen kan man köpa många olika ostar som: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato och många fler.
Presenterar konsortiet för skydd av toskansk IGP extra jungfruolivolja med särskild hänsyn till de aktiviteter som utförts och till kommunikationen av användbar information om de unika egenskaper som gör den toskanska extra jungfruolivoljan till en av de mest hyllade produkterna i Toscana. Genom spårbarhetsverktyget kan konsumenter också kontrollera äktheten av den produkt de har köpt.
Företaget grundades i Vinci 1975. Produktionen, som ursprungligen var inriktad på axelvaddar, utvidgades på 1980-talet till foder, termoadhesiva material och quiltning av tyger. Idag är Spallinificio Toscano ...