Italien, Orbassano
...Varje land kan ha sitt eget traditionella recept på gnocchi, med olika storlekar, former och ingredienser. Men i Italien, där "gnocchi" skapades för första gången, är det en enkel och läcker pasta gjord på potatis, perfekt för röda såser och ostfondue. En rik och mättande förrätt, en tradition för alla årstider. Våra gnocchi har en mjukhet och konsistens som gör dem lämpliga för alla smaklökar, även de mest känsliga. Idealiska för veganska rätter.
Portfölj (57)
Italien, Marmirolo
...PASTAPIU är ett typ '00' vetemjöl för att göra färsk pasta. Med sin utmärkta plastisitet och elasticitet, tack vare sitt höga proteininnehåll, utmärker sig PASTAPIU för sin enhetliga kornstruktur och mindre än 0,45% aska, och är därmed idealisk för att göra färsk pasta som kan behålla sin färg i flera dagar. PASTAPIU är den perfekta ingrediensen för att göra traditionell färsk pasta i alla sina otaliga former och typer, inklusive smördeg, pressad pasta, gnocchi, trofie och fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli och många fler.
Portfölj (56)
...Aubergine och tomat: kombinationen som väcker minnen av familjemiddagar eller måltider med vänner under soliga sommardagar. Allt detta har vi bevarat i ett färdigt recept, dominerat av gnocchi av semolina, för en förrätt att njuta av när du vill.
Portfölj (45)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... Tillämpningar av Svarta Truffeln Uncinato Svarta Truffeln Uncinato är extremt mångsidig och passar för många kulinariska tillämpningar: - Första Rätter: Idealisk för att berika pasta, risotto och gnocchi. - Kött och Fisk: Perfekt för att framhäva smaken av grillat kött, stekar och fiskrätter. - Kryddor: Utmärkt för produktion av oljor, smör och truffelsåser. - Förrätter och Ostar: Passar utmärkt till...
Portfölj (34)
...Soluzioni Alimentari sysslar med produktion av glutenfria livsmedel. Bland erbjudandena: glutenfria gnocchi alla romana, crepes, ravioli, piadine, bröd och andra läckra produkter. De glutenfria gnocchi alla romana är förkokta och klara att avnjutas på bara några minuter. De kan värmas i mikrovågsugn på endast 2 minuter eller i ugn på 15 minuter. Företaget säljer till grossister, restauranger, pizzerior, stormarknader, GDO, apotek och specialbutiker.
Portfölj (3)
Italien, Forlì
... baljväxt. Mjölet av linser bär med sig de hälsofrämjande egenskaper som är typiska för dessa baljväxter. Röda Linser-mjölet kan användas både för salta produkter och för sötsaker, särskilt i Östern. Det är särskilt lämpligt för att förbereda vegetariska bollar och falafel, gnocchi och tagliatelle. I Indien används det mycket för att förbereda gnocchi som kallas mangodi. Eller i kombination med andra kokta ingredienser som kikärtor, bondbönor eller potatis.
Portfölj (50)
Italien, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane är ett smakfullt alternativ till klassiska Gnocchi, en typisk rätt från den italienska traditionen. De har sitt ursprung i ett recept som kombinerar utvalda potatisar och vetemjöl. Våra Chicche Napoletane är gjorda endast med färska potatisar och kvalitetsråvaror som uttrycker en stark territoriell karaktär. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
...Hantverksmässiga färdigrätter. Certifierad hög kvalitet. Första och andra rätter i portionsförpackningar om 300 g och plåtar om 2,5 kg. Olika referenser, färsk fryst pasta av högsta kvalitet, både klassisk och fylld med kött och fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv. Vi skapar skräddarsydda förpackningar för flygbolag, hotell, kryssningsfartyg, osv.
Italien, Fisciano
... fokus på vår: • Äggpasta: Tillverkad med färska, frigående ägg och högkvalitativ durumvetesemolina för en rik smak och gyllene färg. • Fylld Pasta: Vi erbjuder ett läckert urval av ravioli, tortellini och gnocchi, alla tillagade med autentiska och färska ingredienser. • Bronsdraget Pasta: Vår bronsdragna pasta har en unik textur som perfekt...
Portfölj (3)
...-blandning, gips, kalciumfosfatsalter…), vulkanisering, kemisk stärkelsemodifiering… Turbo-Granulator för agglomeration som producerar kompakta, motståndskraftiga, flödesfria, sfäriska partiklar. Turbo-Knådare för alla degproduktionsbehov. Turbo-Kokare för produktion av gnocchi, såser, krämer, kött- eller grönsaksfyllningar... Turbo-Pasteurizer för livsmedelsprojekt (barnmat, mjöl…) och...
Portfölj (5)
Italien, Carasco
...Studio och konstruktion av maskiner och anläggningar för produktion av färsk, torr, fylld pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv. Maskiner för pasta, extruderare, valsar, degskivare, ravioliskärare, gnocchiskärare och andra typer av maskiner för produktion av livsmedelspasta från 5 till 200 kg/h. Automatiska pastakokare och kokstationer för snabbmat baserad på pasta. Maskiner, anläggningar och utrustning för lokala eller etniska produkter såsom sebadas, empanadas, pierogi eller liknande... Pastöriserings-, förkoknings- och torkningsanläggningar utformade enligt kundens behov.
Italien, Giavera Del Montello
... den senaste nyheten: den färska bredbara osten, en bredbar ost med en unik smak. Hemligheten bakom godheten hos ostarna Nonno Nanni ligger i det noggrant utvalda mjölken, som är av hög kvalitet och säker härkomst, i respekt för mjölkens egenskaper under bearbetningen, och i den ständiga teknologiska utvecklingen av de anläggningar som används i produktionen. Nonno Nanni erbjuder också sin godhet inom pastavärlden, med Gnocchi, Fyllda Gnocchi, Chicche, Smaksatta Chicche.
Italien, Caraglio
... enbart naturliga och äkta råvaror för att bevara smakerna från förr. I vår detaljhandelsbutik i Caraglio, några kilometer från Cuneo, finns alla de typiska pastasorterna från det italienska köket tillgängliga: agnolotti, cappelletti, gnocchi, äggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin och valgranotti med Castelmagno. De är tillverkade enbart med naturliga ingredienser som...
... som Tagliatelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Pappardelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Gnocchi med tryffel, med gåsås, rådjur eller vildsvin, Blandad grillad kött, de utmärkta bruschettorna med umbriskt olivolja, Crescia eller bröd med korv, hemgjord lardo, med barbozza, med skinka, med kotletter. Byggnaden består av 5 sovrum och 1 rum för personer med funktionsnedsättning. Varje rum har: badrum, 4 sängplatser varav en dubbelsäng och 2 enkelsängar, skrivbord, TV.
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, ägd av Cav. Aldo Cozzi, har under flera år varit i framkant på den nationella och internationella marknaden för tillverkning och försäljning av maskiner för kort och lång pasta, färsk, torr, pastöriserad, fryst och relaterade produkter såsom Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, etc., samt speciella och typiska produkter, även med användning av...
Italien, Sant Antonio Abate
... italienska produkterna, med noggrant utvalda kvaliteter och konkurrenskraftiga priser: Konserverade baljväxter och grönsaker, olivolja och fröolja, industriell pasta (spaghetti, penne, pennette... pasta draget genom brons, gnocchi, lasagne), mozzarella av fiordilatte och buffel, rostat kaffe, hela bönor eller malet, Lavazza och Nespresso-kompatibla kapslar eller pods och många typer av såser / tillbehör / aptitretare. Allt i olika format för detaljhandel och catering.
Italien, Caravaggio
Design och hantverksmässig produktion av möbler i stil med Ludvig XIV och XV, Holländsk, Liberty; hantverksmässigt inlagda möbler i olika träslag med möjlighet till variation enligt kundens behov. Närvarande i 25 år på den internationella mässan i Milano. Entrémöbler, salonger, sovrum, enskilda möbler, stilinredningar för hotell och butiker. Vi har en omfattande fotografikatalog, på begäran, även ...
Italien, Pieve Emanuele
Sedan 1970 har vi varit verksamma på den europeiska marknaden som producenter av gnocchi och färsk pasta, förpackade i skyddad atmosfär med en hållbarhet på 90 dagar, eller frysta med en hållbarhet på 1 år. Våra produkter har förpackningar som uppfyller alla krav, både för detaljhandeln och för storkök (förpackningar från 250 till 3000 g). Produktionen sker med användning av råvaror från ekologiskt jordbruk. Vårt certifieringsorgan är CCPB i Bologna. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och kommer snart att vara BRC och IFS-certifierade.
Italien, Milano
Osteria Maurino föddes ur erfarenheten och passionen hos ägaren, Maurino, för sin hemkocks kök: Rom. Maurino erbjuder alla sina gäster en genuin romersk matlagning, med smakfulla tolkningar men alltid trogna traditionen. Bland specialiteterna: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri med kronärtskocka, guanciale och oliver, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito...
Italien, Corneliano D'alba
Produktion av färsk pasta: Ravioli al plin, Tajarin - Agnolotti - Gnocchi...
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, San Paolo D'argon
Pasta - Ravioli - Gnocchi...
Italien, Vietri Sul Mare
...som klokt blandar den typiska doften av havets produkter med kryddor och den oförglömliga doften av citronerna från Amalfikusten och Sorrento. Restaurangen ger kunden möjlighet att njuta av typiska rätter från vietrese traditionen och Amalfikusten som, tack vare kvaliteten på de genuina produkterna och kockens skicklighet, blir speciella: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldjur, paccheri eller risotto med fisk eller kantareller, spaghetti med vongole, fisk.
Italien, Pavia
Advokatbyrå...
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
PRODUKTION?POTATISGNOCCHI FYLLDA GNOCCHI - FÄRSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridiskt Huvudkontor och Anläggning Fax E-post Sekundärt Kontor...
Advokatbyrå...
Italien, Gallarate
Sangallo - Makramé - Tyll...
Produktion av frysta fyllda pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play