Italien, Bergamo
Italien, MILANO
...Processen för urkärning gör att den inre fruktköttet får smak av kryddningen, och därför är urkärnade oliver de mest lämpliga för att marineras. De mest kända urkärnade oliverna är utan tvekan de fyllda, bättre kända som "oliver all'Ascolana". Det är främst de större gröna oliverna som används för fyllningen. FÖRPACKNING MED 6 1 ST = EURO 10,00 1 PALLETS 36 FÖRPACKNINGAR MED 6 UTGÅNGSDATUM 15/04/2026 MINIMI BESTÄLLNING 20 PALLETS...
Portfölj (229)
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Gröna oliver 65%, solrosolja 30%, paprika, vinäger, salt, naturliga aromer i varierande proportioner, (rödpepparflingor, vitlök, mynta, oregano). Citronsyra, askorbinsyra. Förpackningar i: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, Imperia
...Calvi Extra Virgin Olive Oil Pinzimolio 750 ml är framställd av oliver som endast har delvis mognat. Extra jungfruolja Italiensk olja – Kallpressad Den "Pinzimolio" extra jungfruoljan framställs genom kallpressning av oliver som endast har delvis mognat. Den har en gul färg med gröna nyanser. "Pinzimolio" är kallbehandlad och förpackad must (ofiltrerad), efter enkel dekantation i en...
Portfölj (44)
Italien, Castrovillari
...500 ml glasflaska. KALLPRESSAD EXTRA VIRGIN OLIVOLJA. Tillverkad av strikt gröna oliver, som ger en lägre avkastning, men en tätare, fylligare olja med en lätt bitter smak.
Portfölj (8)
Italien, Biancavilla
...Vaso med svarta eller gröna oliver i saltlake på 3100 g (Kg 3,1), 300 g, hinkar på 1 kg, hinkar på 5 kg. Hela eller krossade salta. Våra oliver är ekologiskt certifierade, odlade i våra olivlundar, utan användning av bekämpningsmedel, handplockade med passion och engagemang. Sedan 1904 har företaget Cuscunà odlat och producerat extra jungfruolja och oliver i saltlake, svarta och gröna. Alla våra produkter är certifierade och kontrollerade för att garantera det bästa för våra kunder. I fyra generationer har vi erbjudit en produkt av högsta kvalitet som exporteras till olika länder i världen!
Portfölj (8)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Krossade gröna oliver, solrosolja, paprikor, salt, fänkålsfrön, vitlök. Förpackningar: Vakuumförpackningar: g 500 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislistan...
Italien, Lucca
...Oleox® är en bioliquefatto av ekologiska gröna oliver från de senesiska kullarna, känt för sin uttalade antioxidativa aktivitet. Denna produkt innehåller en mycket hög koncentration av biofenoler som kan motverka skador orsakade av fria radikaler, och utför en skyddande funktion mot naturliga eller kemiska agens. Oleox® är idealisk för den som önskar en behandling som skyddar huden och håller den...
Portfölj (38)
Italien, Casoria
...Gaeta-oliver, urkärnade italienska Gaeta-oliver, gigantiska italienska gröna oliver, papaccelle (paprikor) i 5 kg hinkar. Scarole, friarielli, auberginer och kronärtskockor i olja i 1 kg burkar, perfekta för fyllning eller som aptitretare.
Portfölj (7)
Italien, Paterno'
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerar excellens, kronjuvelen i den etneiska olivproduktionen. Enligt en långvarig företags tradition väljs de gröna oliverna ut från träden, övervakas och så snart de är plockade, bearbetas de med skicklighet och beprövad erfarenhet. De omvandlas sedan, krossas konstfullt och först när det är rätt tidpunkt kryddas de med selleri och färsk mynta, lätt kryddade med oregano och chili och noggrant konserverade i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Reggio Emilia
...Denna läckra italienska matkasse innehåller gröna oliver från Cerignola, Felino-salami och krispiga Taralli. Perfekt för en god förrätt. Denna förrättsmatkasse innehåller: - Cerignola gröna oliver i olja 290g - Felino-salami vakuumförpackad 300g - Taralli 100g...
Portfölj (10)
...Delvis bakad fryst bakprodukt. Fylld med extra jungfruolivolja, gröna oliver och salt. Rektangulär form.
Portfölj (9)
Italien, San Pietro Clarenza
...En elegant smakrik blandning med intensiva aromer, perfekt att kombinera med kötträtter eller för att skapa utmärkta förrätter. Alla auberginer och övriga ingredienser väljs ut individuellt. INGREDIENSER: Färska auberginer (friterade separat i extra jungfruolja), färska röda paprikor (friterade separat), tomatpuré, kapris, färska morötter, lök, FÄRSK SELLERi, gröna oliver, PINJONÖTTER...
Portfölj (8)
Italien, Carovigno
...Extra Virgin Olivolja Novello 2023 justpugliafactory produceras mellan slutet av oktober och början av november. Den är gjord av tidigt mogna sorter av gröna och svarta oliver. Doften är rik på vegetabiliska parfymer. Bitter och kryddig smak är väl balanserad. Novello justpugliafactory är en filtrerad, icke-dekanterad extra virgin olivolja. 100% italiensk olivolja av högsta kvalitet.
Portfölj (8)
Italien, Orsogna
...Salumi och typiska ostar från Abruzzo * Salami med tryffel * Söt rund Aquilano-salami * Söt Cigolana-salami * Kryddig Cigolana-salami * Leverkorv av gris typ Cigolana * Kryddig Bastoncino-salami * Spianata Aquilana-salami * Färska korvar från Abruzzo Våra ostar: * Klassisk korgformad mjölkost * Ost med gräslök * Ost med valnötter * Ost med svarta oliver * Ost med gröna oliver * Ost med chili * Ost med tryffel...
Portfölj (9)
Italien, Ravenna
Vi är ett företag som sysslar med produktion och export av olika livsmedelsprodukter med fokus på: Kapris, kaprisfrukter, oliver, olivolja, solrosolja, chilipeppar, osv. Vårt företag tillämpar de bästa systemen för kvalitetskontroll, säkerhet och hygien i varje steg av produktionskedjan, vilket gör att vi kan erbjuda en säker och högkvalitativ produkt som uppfyller alla gällande livsmedelssäkerhet...
Portfölj (6)
Italien, Roma
...Ingredienser: Odlad svamp (Agaricus bisporus), solrosolja, gröna oliver, vit tryffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, arom, askorbinsyra: E300. Utgångsdatum: 36 månader. Användningssätt: Den är idealisk som kryddning för crostini och fyllningar till förrätter, huvudrätter och efterrätter, omeletter och som bas för alla rätter med tryffel. Allergener: Produkten innehåller inga allergena ämnen...
Portfölj (9)
Lantbruket Due Palmenti ligger i Pedara i hjärtat av östra Sicilien och är specialiserat på produktion och försäljning av aromatiska örter som tack vare närheten till Etna lyckas frigöra organoleptiska egenskaper av särskilt värde och aromatisk karaktär, men också typiska sicilianska produkter som kryddor, oliver och torkad frukt. Varje steg i tillverkningen av våra produkter, från plantering til...
Italien, Marciano Della Chiana
...Extra jungfruolja av högsta kvalitet, framställd genom kallpressning av gröna oliver som plockas och omedelbart pressas: Coltofranto. Konserverad under kväve i rostfria ståltankar, kännetecknas den av låg syrahalt och hög polyfenolhalt: denna olja uppfyller kravet med en koncentration över 250 mg/Kg av hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein och deras derivat. Med en intensiv fruktig smak och...
Portfölj (10)
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... inhemsk art typisk för vårt område som bidrar till att ge högre kvalitet på produkten), certifierad av CCPB, både i flaskor och i burkar, olivpaté av svarta/gröna oliver, smaksatt olja med naturliga aromer av citron, chili, rosmarin, basilika, vitlök; bordoliver. Våra produkter är framställda och buteljerade enligt höga kvalitets- och livsmedelshygienstandarder. Alla steg i beredningen av oliverna...
Portfölj (2)
Italien, Arquà Petrarca
... att tynga ner smakerna. I denna karaktäristiska och innovativa olivpress i Veneto används moderna metoder för bearbetning av oliver, med en strikt handplockning för att inte skada frukten innan den pressas. Förutom det noggranna och omsorgsfulla arbetet med produktionen av olivolja extravergine på Frantoio Colli del Poeta, påverkar den inhemska varianten av området Colli Euganei mycket kvaliteten...
Portfölj (3)
Italien, Castelvetrano
bearbetning, omvandling och förpackning av olja och bordsoliver från Nocellara del Belice, oliver i burkar för stor distribution och i hinkar för restaurangverksamhet, förpackningar i påse för turistplatser, olivpatéer av gröna oliver, svarta oliver och kryddade oliver, patéer av kronärtskockor, svamp och soltorkad tomat, vi förpackar även kronärtskockor i bitar i burk. Vi förpackar och bearbetar även för tredjepartsföretag med kundens etikett.
Italien, Amelia
Italien, Grumo Appula
... "intensivt grön fruktig". Det totala antalet fenoliska föreningar och α-tokoferol är högst i de unga, gröna oliver, precis som vi bearbetar dem. Därför bidrar oljor som tillverkas av dessa oliver avsevärt till intaget av olivoljepolyfenoler. Vår ekologiska Extravergine olivolja (Extranativ) har sitt ursprung i Apulien (Italiens klack) på plantager som ligger mellan havet och nationalparken "Höga Murgia" och har förvaltats av vår familj i 5 generationer.
Italien, Campobello Di Mazara
Familjeägt företag, fött ur kärleken till sitt land och dess traditioner. I hjärtat av Valle del Belice växer en frukt av hög kvalitet, Nocellara del Belice, den enda produkten i Europa som har två DOP. Vårt företag fortsätter dessutom med sin noggranna produktion och certifierades som ekologiskt företag 2012. Vi erbjuder också ett brett utbud av derivat såsom: Aromatiserade oljor (med vitlök, citron, rosmarin, oregano och chili), olivpastejer (gröna, svarta, med apelsinskal, med mandarinskal och med citronskal), inlagda oliver, ...
Italien, Campobello Di Mzara
Familjeägt företag med rika antika arv som går från generation till generation, vi är den tredje. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska oliver av sorten nocellara del belice. Aromatiserade oljor, patéer av gröna och svarta oliver, med skal av citroner, apelsiner, mandariner, auberginer, pistagenötter och oliver cunzatu. Allt görs med kärlek med gamla metoder, precis som man brukade göra förr.
... ärtor mellan raderna och begränsade behandlingar enligt ekologisk odling, är grunden för vårt innovativa arbete. De produkter som erhålls är: Vin, Extra Jungfruolja, Honung, Marmelader av apelsiner, citroner och mandariner, Paté av soltorkade tomater, kronärtskockor, svarta och gröna oliver, Kryddor med oregano, rosmarin, citron, apelsin och vitlök baserat på extra jungfruolja. L’Agricola Montalbano är en verklighet som har funnits i generationer, i ett område med stora möjligheter.
Italien, Caltabellotta
... malningen av Biancolilla-oliver från Caltabellotta (Biancolilla-kulturen är inhemsk i Caltabellotta), vilket ger den den oemotståndliga gröna färgen med gyllene reflexer och dess naturliga, dimmiga utseende. Den uppskattas för sin utmärkta, fylliga och runda smak av grön oliv med en lätt bitter och kryddig ton. Dessutom har den en intensiv och balanserad fruktighet med inslag av mandel.
Ägaren av olivpressen Chiaramonte har i över 30 år gjort yrket som olivpressare till en verklig konst; han övervakar och kontrollerar personligen alla steg, från skörd till förpackning. De oliver som plockas för »manuell avskiljning» vid rätt mognadsgrad, på de gröna och soliga kullarna i Saracena, vid foten av Pollino nationalpark, mals kallt, med stenar, på mycket kort tid, för att inte påverka...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play