Italien, Orbassano
...Agnolottini del plin är små ravioli som handpinceras för att försluta dem, fyllda med fondue och tryffel. De representerar ett verkligt mästerverk inom traditionell italiensk matlagning. Varje agnolottino erbjuder en unik och raffinerad smakupplevelse: den delikata äggpastan smälter i munnen och avslöjar en krämig och smakrik fyllning, där fondue ger en rik och omslutande ton, och tryffeln höjer hela rätten med sin berusande arom och oföränderliga smak.
Portfölj (57)
...Gorgonzola är en ost med rå mjölk av ljusgul färg, vars gröna ådror beror på mögelprocessen, det vill säga bildandet av mögel. I den söta versionen är den krämig och mjuk, med en speciell och karaktäristisk smak, något kryddig. I den kryddiga versionen har den en mer uttalad och stark smak, vars pasta är mer mögelbildad, fast och smulig. Producerad med pastöriserad mjölk från gårdar belägna i ursprungsområdet med tillsats av mjölksyrabakterier och utvalda mögelsorter, naturligt fri från laktos. Den finns tillgänglig i de klassiska formaten.
Italien, Imperia
... 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Utmärkt för att berika canapéer, som förrätt eller aperitif, passar den också mycket bra med grillat kött och fisk. Den kan också användas som krydda till pasta och är utmärkt som sås till en smakrik bourguignonne. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C). Konsumera inom 5 dagar. Kod:PCT 180...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
... ägg, vitt kött och självklart såser till pasta. • 100% italienska tomater • Idealisk för korta tillagningar • Krämig och sammetslen • Naturligt söt smak • Klarröd färg • Förpackning: 690g FÖRPACKNING AV 12 1 ST = EURO 0,70 1 PALLETT 72 KARTONGER UTGÅNGSDATUM 09 / 2026 MINIMI BESTÄLLNING 30 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Noci
...Caciocavallo är en halvlagrad ost med elastisk pasta, som är tillverkad uteslutande av komjölk och traditionellt formas för hand. Namnet "caciocavallo" kommer från att denna produkt lagras i par "över" träbalkar i minst 45 dagar. Osten har en intensiv gul färg, en krämig konsistens och en mild men något intensiv smak, utmärkt att avnjuta ensam eller med bröd, även grillat, eller tillsammans med ett utmärkt glas vin från Apulien.
Portfölj (10)
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata och handgjord mozzata tillgänglig i: Nodini, Treccia med vikt även på kundens begäran. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Helt handgjord, pasta filata innehåller ett delikat hjärta av stracciatella och grädde. Ricotta av hög kvalitet gjord på enbart komjölk. Trevligt rik och krämig, särskilt lämplig för användning i matlagning. Mascarpone: Färsk, baserad på enbart grädde från komjölk, utan konserveringsmedel.
Portfölj (7)
Italien, Martina Franca
... mozzarella di bufala, krämig burrata, lagrad caciocavallo och pecorino pugliese, alla tillverkade enligt hantverksmetoder som har gått i arv i generationer. Vi erbjuder också ekologisk extra jungfruolivolja, fina viner från Puglia som Primitivo, Negramaro och Chardonnay, samt traditionella charkuterier och hantverksmässig pasta som orecchiette och taralli. Vi använder moderna teknologier för att...
Portfölj (29)
Italien, Ripalimosani
...extraktorer för eteriska oljor med ångström. LINEA APICOLTURA: rengöringsmaskiner för pollen, maskiner för produktion av krämig honung, mångsidig anläggning för behandling av honung. LINEA CASTAGNA: anläggningar för tvättning, värmebehandling, pastörisering av kastanjer; skalning av både torra och färska kastanjer. LINEA TARTUFO: anläggningar för tvättning, tillagning och sterilisering av tryffel. LINEA LATTE E FORMAGGI: minicaseificier, torkare för ost.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play