Sedan 1957 har familjen Vitali med passion, omsorg om kundernas behov och fokus på kvalitet utövat den gamla konsten av charkuteri. De moderna produktionsmetoderna har gjort det möjligt för oss att ytterligare utveckla dessa egenskaper som, precis som då, kännetecknar vårt företag. Vi odlar spannmål som ska bli foder på våra marker. Vi föder upp svin av högkvalitativa raser födda i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, som är klassad BAT (Bästa Tillgängliga Teknik) och självförsörjande ur energisynpunkt tack vare produktion av energi från förnybara källor (solenergi).
Portfölj (1)
Italien, Orsogna
207km
... gastronomiprodukter • Vita såser • Vita såser med tryffel • Såser och tomatsåser • Aromatiserade oljor och smör • Konserverad tryffel i skivor och mald • Steriliserad tryffel för charkuteri- och ostproducenter • Sylt och marmelad • Present-/julförpackningar. NYTT: Aromatiserat Spray Salt -70% Natrium. NYTT: Tryffelpärlor (kaviar) Vi väljer noggrant våra råvaror, i respekt för den italienska kulinariska...
Portfölj (9)
Italien, Cerreto D'esi
248km
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...