Italien, Atessa
... dem i deras verksamhet, som nu har utvecklats, och som idag gör det möjligt för S.Z. TARTUFI att dela sin historia, sin erfarenhet och sitt engagemang för tryffel med kök över hela världen. Vi hanterar alla typer av färska, frysta och torkade tryfflar. Vi erbjuder ett brett utbud av tryffelprodukter (inklusive Private Label-tjänst). Det stora utbudet av våra produkter erbjuder en oersättlig garanti: hög kvalitet, konkurrenskraftigt pris, respekt för kvalitetskontrollsystemet under produktionen och en lösning som passar för att tillfredsställa varje kunds behov.
Portfölj (3)
Italien, Grottaferrata
La Raparelli Funghi e Tartufi har under många år varit en aktör på den gastronomiska scenen som leverantör av kantareller och tryffel, både som råvara och färdig produkt. Företaget sysslar med import av kantareller och export av exklusiv tryffel, och strävar ständigt efter innovativa gastronomiska bearbetningar för att tillfredsställa en alltmer krävande kundkrets. Från en utmärkt råvara formas...
Italien, Carru'
... med färska grönsaker, Bagna Cauda, Cognà, krämer baserade på tryffel, Ragù av "Fassone", samt desserterna Zabajone och Bunet. Idag har företaget cirka 60 recept utöver en rad förberedelser baserade på kundens specifika behov, en inställning som genom åren har gjort det möjligt för oss att samarbeta med många olika jordbruksverksamheter.
Italien, Ripalimosani
...extraktorer för eteriska oljor med ångström. LINEA APICOLTURA: rengöringsmaskiner för pollen, maskiner för produktion av krämig honung, mångsidig anläggning för behandling av honung. LINEA CASTAGNA: anläggningar för tvättning, värmebehandling, pastörisering av kastanjer; skalning av både torra och färska kastanjer. LINEA TARTUFO: anläggningar för tvättning, tillagning och sterilisering av tryffel. LINEA LATTE E FORMAGGI: minicaseificier, torkare för ost.
Italien, Noci
... i ugn, fyllda burrata (med svart tryffel och gräslök), stracciatella, caciotta, giuncata etc. Våra produkter finns tillgängliga i ett brett utbud av storlekar och förpackningar för att betjäna både grossist-/detaljhandelskanaler och ho.re.ca food service. Ostfabriken Ignalat har distributörer/importörer på olika EU- och icke-EU-marknader och planerar en ytterligare expansion av sina...
Portfölj (10)
Italien, Palagianello
...% italiensk produktion med olika blandningar och smaker såsom vitlök, apelsin, citron, basilika, svamp, chilipeppar, rosmarin, tryffel. 4) Hantverksmässiga grönsakskrämer, såser och oljeprodukter. 5) Speciella snacks producerade på hantverksmässigt sätt. Soledòr är glada att kunna presentera vår tillgänglighet för att introducera våra produkter närhelst du känner behov av förändring inom din sektor...
Portfölj (9)
IL Pavone, beläget i Boncore, 800 meter från de vita sandstränderna i Torre Lapillo, erbjuder Agriturismo Il Pavone rustika, luftkonditionerade rum, har påfåglar och stoltserar med egen produktion av vin, frukt, grönsaker, baljväxter, olivolja och tryffel. KAN KÖPAS PÅ SITEN PÅ SIDAN SCIOPER OCH DIREKT I FÖRETAGET. Bestående av 2 enplansbyggnader, båda med gratis Wi-Fi, välkomnar anläggningen er...
... som Tagliatelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Pappardelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Gnocchi med tryffel, med gåsås, rådjur eller vildsvin, Blandad grillad kött, de utmärkta bruschettorna med umbriskt olivolja, Crescia eller bröd med korv, hemgjord lardo, med barbozza, med skinka, med kotletter. Byggnaden består av 5 sovrum och 1 rum för personer med funktionsnedsättning. Varje rum har: badrum, 4 sängplatser varav en dubbelsäng och 2 enkelsängar, skrivbord, TV.
...inlagda grönsaker, grönsakscremer och tryffelaromatiserade oljor. Affärsidén har främst uppkommit från företagets ägare och hans barn, som, utifrån en initial passion för tryffel och jakten på den, har beslutat att förverkliga idén att göra världens rikedomar från vår jord kända. Idag exporterar företaget sina produkter både inom och utanför EU, är certifierat enligt BIO och ISO 9001.
I över 40 år har företaget Tartufi Isidori, beläget i Pergola, utmärkt sig för sin passion och professionalism inom försäljning av både vit och svart tryffel, strikt italiensk. Vi garanterar färska tryfflar året runt, med omsorg om att endast föra det bästa till konsumentens bord. Från kärleken till god mat har våra tryffelsåser och kryddor fötts, praktiska att använda i köket och alltid tillgängliga, precis som de färska och torkade svampar vi har. Vi gör leveranser över hela världen i kylcontainrar, vilket alltid garanterar en produkt av högsta kvalitet.
Italien, Artena
...Vi är belägna i kommunen Artena, en del av den montana gemenskapen i Monti Lepini "Area Romana", och vi har i tre generationer fört vidare hemligheterna i vårt arbete från far till son. Femti år av uppoffringar och passion inom skogs svamp (färska, torkade, frysta och inlagda), tryffel och bär, där vi med extrem noggrannhet följer varje steg i processen för insamling, urval och bearbetning av...
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, kokt salami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Portfölj (10)
Italien, Badia Calavena (verona)
... region på den italienska halvön, även ekologiska, för varje prisklass, urval av lång och kort pasta, tomatsås, krossade tomater, även ekologiska, baljväxter, färsk tryffel eller såser, choklad och relaterade produkter, julkorgar med typiska produkter från den italienska gastronomin. Vi distribuerar även högkvalitativ cannabisolja med endast CBD enligt italiensk och europeisk lagstiftning i...
Vårt kök speglar traditionen och området som omger oss. I vår meny saknas aldrig cappelletti i buljong, tortelli, ugnsbakade pastarätter, stekar och kokta rätter som noggrant kryddas med dofterna från våra skogar (svamp och tryffel), samt ett brett utbud av pizzor för alla smaker. Restaurangen La Collina, som helt drivs av familjen, erbjuder typisk emiliansk matlagning. Vi är uppmärksamma på dem...
Italien, Ravenna
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta: En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
... risbearbetning följer traditionen: riset bearbetas steg för steg med stenspolning, stenslipning och efterbehandling i rumstemperatur för att bevara de organoleptiska egenskaperna hos vårt högkvalitativa och gastronomiskt stiliga ris. Produkterna från Crespiriso: Carnaroli-ris, Vialone nano-ris, Baldo-ris, Arborio-ris, Roma-ris, Aromatiskt ris, svart Venere-ris, röd Ermes-ris, majsmjöl, rismjöl, riskakor, färdiga risotto med Carnaroli och svart tryffel, svamp, rispasta.
Italien, Forte Dei Marmi
... prestigefyllda DOC-viner och champagne från det nationella territoriet och utländska vingårdar. Kökets personal förbereder färdiga rätter med specialiteter från havet och landet, färsk pasta, senap, sylt och raffinerade skapelser av både färsk och torr hantverksbakverk, som kan avnjutas hemma eller på plats i en trevlig miljö där vänligheten hos ägarna är en extra ingrediens för att göra provsmakningen av utsökta livsmedel och drycker oförglömlig.
D.O.S. srl är ett hantverksföretag från Umbrien som producerar och marknadsför tryffelspecialiteter sedan 1940, med stort fokus på kvaliteten på de använda ingredienserna och på att tillfredsställa samarbetspartnernas krav. De regionala recept vi erbjuder är utformade för att framhäva och maximera smaken av tryffel. Vi har alltid svarta, vita och färska sommartryfflar tillgängliga beroende på...
Italien, Tocco Caudio
... bearbetningsfaserna av den färska produkten och de olika beredningarna med tryffel och andra utvalda ingredienser utförs av högt specialiserad personal med hjälp av avancerad utrustning för noggrannhet och säkerhet. La Capasso Tartufi garanterar och bevarar all smak, den intensiva aromen och näringsämnena i tryffeln och alla andra noggrant utvalda ingredienser, genom att använda moderna och sofistikerade tekniker för frysning, torkning och sterilisering, alltid med full respekt för miljön och enligt riktlinjer.
... ostar, sötsaker och konserver, samt specialiteter som saffran, tryffel och kryddade oljor. Företaget väljer noggrant ut ingredienserna för varje produkt, övervakar produktionsprocessen och garanterar att de följer den regionala matkulturen. Från Pasta alla Chitarra till Rintrocili, från Ventricina till Salsicce al Montepulciano, från Mostaccioli till Saffran, varje produkt är den perfekta kombinationen av smak och tradition, anpassad för den moderna och krävande konsumenten.
Hotellet Ristorante Monte Bove, beläget i hjärtat av Monti Sibillini, erbjuder mysiga och karaktäristiska rum med alla bekvämligheter. På restaurangen kan ni avnjuta typiska specialiteter från Marche, såsom grillat kött, tagliatelle med tryffel, traditionell bruschetta, fläskfilé i söt-syrlig sås, grillad öring och många andra karaktäristiska rätter.
... by med knappt 2000 själar, 30 km från Parma, känd för den nationella mässan för svart tryffel från Fragno som hålls här varje år. Faktum är att, förutom som hotell i Calestano, är det också känt som restaurang och bar som blir en mötesplats, från morgon till kväll, särskilt på sommaren när utemöblerna gör kaffepausen extra trevlig. Öppet både för lunch och middag, erbjuder restaurangen olika salar för alla behov och en historisk vinkällare i sten med fina och årgångsviner, idealisk även för provningar.
Italien, Verona
Vårt företag sysslar med import av halvfabrikat råvaror, både när det gäller färska produkter, inlagda, frysta och torkade. De huvudsakliga produkter vi hanterar är svamp, tryffel, oliver och kronärtskockor i alla olika storlekar. Vi betjänar de främsta konserveringsföretagen och garanterar kvalitet och punktlighet i leveransen av varorna.
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
... smaker som citron, blåbär, spenat, chili, radicchio trevigiano DOP, pistacchio di bronte DOP, tryffel, saffran, bläckfiskbläck, basilika...... Vi producerar också en fullkornsserie som också kommer från 100% italienskt vete... Vår mycket enkla och innovativa förpackning består av en transparent polypropenpåse som möjliggör maximal synlighet av produkten.... Till påsen lägger vi till en hängtagg...
Med tryffeljaktsturer i Italien, matprovningar och vinutflykter, får du möjlighet att njuta av nyheten av exceptionella viner i källarna och hemmen hos familjeägda företag. Vita tryffeljaktsturer i Italien (Piemontregionen) är en specialist på turer. De vackra färgerna på vinrankorna visar att hösten är här. Asti, Alba, Barolo, Barbaresco, La Morra och Neive är fantastiska områden för dessa...
Italien, Bagnolo San Vito
... och prosciutto formato mattonella Charkuterier i allmänhet: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli dolce och salame Napoli piccante, spianata romana piccante, pancetta Ostkrämer: med svamp, med tryffel, med balsamvinäger, med 4 ostar, med Parmigiano Reggiano När det gäller drycker marknadsför vi viner från olika italienska regioner: Veneto: Prosecco och Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese och Pignoletto Marche: Passerina...
Portfölj (2)
Italien, MONTAIONE
... exklusivitet. Företaget sysslar med bearbetning, marknadsföring och distribution av torkade svampar och tryfflar. Vi erbjuder utvalda, doftande och perfekta färska tryfflar varje säsong. Produktutbudet kompletteras med såser och patéer med tryffel och svamp, aromatiserade oljor, pecorino med tryffel, tagliatelle med tryffel, tryffelchokladkräm, hantverksmässiga köttsåser, dehydratiserade kryddor, torkade svampar och torkade tomater. Våra produkter är utan konserveringsmedel eller färgämnen, med råvaror som uteslutande kommer från Italien.
Italien, Cagli
ITALIA TARTUFI är specialiserat på handel med färska tryfflar, såsom: vit tryffel, svart tryffel av hög kvalitet, vit tryffel, sommartryffel, muskottryffel. De erbjuder expressleveranser över hela världen. Dessutom har de ett brett utbud av tryffelprodukter och 100% italienska gastronomiska specialiteter.
Italien, Atripalda
Försäljning av inläggningar sedan 1946, direkt från producent till konsument. Gastronomiska specialiteter i olivolja och solrosfrön, hantverksmässigt tillverkade, samt många andra grillade specialiteter. Vårt produktsortiment inkluderar vilda svampar: kantareller, äggsvampar, plocksvampar, tryffel, bär osv. (torkade, frysta, färska, inlagda och liknande). Kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter bekräftas av kontrollprocedurer i enlighet med gällande lagar samt vår långvariga erfarenhet inom branschen.
Italien, Marsicovetere
LAURIA TARTUFI är specialiserat på handel med färska tryfflar: vit tryffel, Bianchetto tryffel, sommartryffel och vintertryffel. Leveranser görs över hela Europa. De erbjuder ett brett utbud av tryffelprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play