...Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter "Piemonte" IGP. Degen, med en gul färg, är berikad med kandad citronskal och sultanrussin. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter Piemonte IGP och kakao. Degen, med en gul färg, är berikad med mörk choklad. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av mandlar. Degen, med en gul färg, är berikad med sultanrussin.
Italien, Marciano Della Chiana
... rubinröd färg. Tack vare den saftiga och fylliga smaken är det perfekt att njuta av på egen hand eller med choklad. Utmärkt att kombinera med lagrade ostar. Format: 0,5 l. Typ av vin: Passito. Årgång: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druvsort: 100% Aleatico. Mognad: 6 månader i små träfat - 6 månader på flaska. Färg: Intensiv rubinröd. Aroma: Jordgubbe, Plommon, Vildros. Temperatur: 12° C. Idealisk med: Choklad, lagrade ostar.
Portfölj (10)
Italien, Taranto
...Färsk smör, akaciahonung, äggulor från frigående höns och kandiserade citrusfrukter från Sicilien är några av de fina ingredienserna som används för att producera den traditionella panettonen och mer därtill. Med särskild omsorg väljer vår konditor Nilde Diciolla råvaror från vårt land för att experimentera med nya kombinationer och skapa moderna och innovativa produkter. - PanPulia Elisir - Panettone med röda frukter och pistagenötter - Panettone med päron och mörk choklad - Panettone Trilogia di cioccolato - Panettone Mandorlato - Panettone Milano Ricco...
Italien, Vairano Scalo
...DEN 100% REN HASSNÖTSPASTAN, UTAN TILLSATSER ELLER STABILISATORER, TILLVERKAS AV OLIKA ROSTNINGSGRADAR. HASSNÖTSPASTAN ÄR EN HALVFABRIKAT, KÄNDA FÖR SIN ROSTNING SOM GER EN INTENSIV SMAK OCH SOM FÖRBLIR LÄNGE HOMOGEN OCH KRÄMIG. DEN ANVÄNDS SOM HUVUDINGREDIENS AV TILLVERKARE AV VÅFFLOR, PÅLÄGG, CHOKLAD, HASSNÖTSDRICKA, SAMT INOM GLASS- OCH BAGERIINDUSTRIN. DETTA PRODUKT ANVÄNDS FÖR ATT TILLVERKA GODIS OCH GLASS OCH GER KAFFE OCH CHOKLAD EN SÄRSKILD SMAK.
Portfölj (6)
Italien, Castel D'azzano
...Baulis choklad: godhet och glädje Först kommer den söta Bauli-chokladen att överraska dig. Sedan, en av de många överraskningarna, alltid olika, som kommer att fylla dina barns fester med leenden. En ännu mer kärleksfull påsk I varje ägg hittar du en mjuk nallebjörn att krama från den nya kollektionen som är dedikerad till djungelns små djur: många oemotståndliga valpar som snabbt kommer att...
Portfölj (1)
Italien, Martignacco
... som vi exporterar: kaffe, pasta, såser och tomatpuréer, tonfisk, olja, kex och bakverk, choklad och säsongsprodukter, rengöringsmedel och produkter för personlig vård. Vad vi gör för den ITALIENSKA MARKNADEN: Distribution av förpackade färska produkter på den italienska marknaden. Sortiment av gastronomiska produkter, charkuterier och ostar av absolut och beprövad kvalitet. Stort sortiment av...
Italien, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood är ett företag som producerar riskakor och snacks av ris, majs och andra spannmål, i enlighet med de strängaste standarderna för kvalitet och livsmedelssäkerhet. Våra anläggningar kan producera olika typer av riskakor och spannmålssnacks, från salta till söta: smaksatta eller täckta med choklad. Vi är specialiserade på att utveckla nya produktlinjer som anpassar sig till våra...
Italien, Bonate Sopra
... skräddarsydda blandningar för varje behov, samt producerar och förpackar alla typer av pulverprodukter för tredjeparts räkning.</p><p>Företaget arbetar med kakao, choklad, sötningsmedel, konserveringsmedel, naturliga färgämnen, naturliga eteriska oljor för konserveringsindustrin, kaseinater, pulverblandningar för drycker, sötningsmedel, förtjockningsmedel och kemiska surhetsreglerande medel, glassbaser, vanillin, skummjölkpulver och citronsaft.</p>...
Italien, Torino
... "nyckelfärdiga", för hantering och förpackning av en stor typ av olika produkter inom livsmedels- och FMCG-sektorn: från bakverk till kakor, choklad och konfektyr i allmänhet, utan att glömma torra, färska, kylda och frysta produkter, pulver- och granulatprodukter samt produkter för personlig och hushållshygien och mycket mer.
... skapa sötsaker rika på OMEGA 3, OMEGA 6, med låga halter av mättat fett. Våra produkter är fria från palmolja, laktos och hydrerade fetter. Sedan 2020 producerar vi Caprese-tårtor med Limoncello och Choklad, för detaljhandel och restaurang. Vi producerar typiska julprodukter från vår hemregion Kampanien, som roccoco', mostaccioli, struffoli.
Andra produkter
Surkörsbärskaka
Surkörsbärskaka
Portfölj (1)
Italien, Trani
Vi producerar Americano kaffekapslar i K-cups som är kompatibla med Keurig 2.0-systemet. Utbudet av produkter för dessa kapslar är stort: amerikanskt kaffe, aromatiserat kaffe, mjölkchoklad och mörk choklad, cappuccino, chai latte samt ett brett utbud av teer och örtteer. Dessutom producerar vi malet kaffe, snabbkaffe och påsar med mjölkchoklad och mörk choklad. Våra fabriker ligger i Italien och Vietnam, medan logistik- och distributionspunkterna finns i USA och Italien. Vi söker distributörer och erbjuder även Private Label.
Italien, Roma
Idroenergiaitalia är ett distributionsföretag med säte i Rom och Lecce, som specialiserar sig på elektromagnetiska ventiler och pneumatiska ventiler i mässing och rostfritt stål 316, för luft, varmt och kallt vatten, ånga, överhettat vatten, biltvätt, automatförsäljning, bensin, diesel, väte, metangas och LPG, propan, livsmedelsvätskor, sirap, vin, mjölk, choklad, blod, petrokemiska produkter...
Italien, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTION på uppdrag (private label) av ekologiska söta och salta produkter, ett produktionsföretag som tillhandahåller de största varumärkena inom ekologiskt, med över 30 typer av ekologiska produkter: energibars med spannmål, frön och nötter, chokladbars med spannmål, pulverblandningar (kakaopudding och vanilj, varm choklad, kakmixar), förpackning av rörsocker, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italien, Varese
La Varesina Caffè erbjuder sina kunder ett brett utbud av högkvalitativt kaffe med en unik arom. Med en tradition som började 1919, erbjuder rostningen utvalda blandningar av grönt kaffe och andra barprodukter. I butiken kan ni hitta både rått och rostat kaffe, malet och koffeinfritt. Ni hittar även fina teer, choklad, sötningsmedel, socker och gadgets. La Varesina Caffè väntar på er i centrala Varese.
Italien, Sassello
Sedan 1860 har decennier passerat men hantverksproduktionen fortsätter att vara vår filosofi. Den nuvarande produktionen, förutom de mjuka amaretti, som tillverkas i olika versioner men alltid i de ursprungliga dubbelrosettförpackningarna, inkluderar: baci di dama, bakverk täckta med finaste choklad, krispiga amaretti och, för högtider, de traditionella panettoni, pandori och colombe. Den värdefulla erfarenheten av över ett sekel är en garanti för kvaliteten på Virginia:s sötsaker. Eleganta och raffinerade, förpackningarna väcker ömma bilder från en svunnen tid, söta minnen av ett gott liv.
Italien, Soiano Del Lago
... särskilt på produktion av lock för koppar och burkar för livsmedel (choklad, glass, honung). Företaget har alltid arbetat i nära samarbete med sina kunder, från design av formen till definiering av de enskilda utförandedetaljerna.
Italien, Olbia
... kvalitetskontroller. I Italien förvandlar vi kakao till halvfabrikat som kakaomassa och hantverksmässig choklad. Vi har kakaobönor tillgängliga från vår plantage i El Salvador, men även från andra plantager i Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize och Costa Rica. Vårt företag erbjuder förpackningar för industriellt bruk HO.RE.CA, även för små mängder, för att möta kunder som söker högkvalitativa produkter i...
Armagni Milano di Milena Armagni erbjuder sina kunder en prestigefylld och elegant kaffetjänst, bageri och konditori. I kaféet hittar ni varje dag utsökta färska brioche med grädde, choklad eller sylt, kaffe av hög kvalitet, varma cappuccinos, doftande bröd av alla slag, fullkornsbröd, drycker och läsk på burk, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, fruktjuicer. Bar Armagni Milano di Milena...
Italien, Martina Franca
Produktion av kaffe i kapslar och bönor, ekologiska örtteer för välbefinnande och fruktteer, Ginseng, Choklad och Cappuccino. Italienska maskiner för espresso och för lösligt kaffe. Utbildningskurser för italiensk espresso och latte art. Pugliese Pino har en solid praktisk erfarenhet inom laboratoriet och marknadsföring, med avsikt att främja den italienska smaken i världen. Han har förfinat sin...
Portfölj (5)
Italien, Palagonia
... eller antipasti, svamp i olja, svarta oliver, gröna oliver, sparris, kapris, soltorkad tomat, kronärtskockor. Sicilianska graniter och glassar: Graniter av alla smaker, citron, mandel, pistage, mullbär, choklad, apelsiner, granatäpple, fikon, hasselnöt, jordgubb etc.
Portfölj (55)
Italien, Berlingo
Blandningar och förberedelser i pulver för drycker: varm och kall choklad, snabb cappuccino, ginsengkaffe, korn... blandningar för slushar, frysta yoghurts, glassar, kalla krämer, sorbeter, milkshakes, teer, crêpes, våfflor, pannkakor etc. Flytande förberedelser för toppings, sirap, slushar etc. Vårt företag är ISO 22000 och IFS-certifierat. Vi garanterar dig de högsta internationella...
Italien, Alba
Vi är producenter av bageriprodukter baserade i norra Italien. Vår kapacitet täcker hela sortimentet: Torinese brödpinnar tillgängliga i olika smaker, kakor med majsmjöl eller med hasselnötspasta, traditionell bruschetta med EVOO och kryddig smak, brödpinnar i hälsosam serie (jästfria, saltfria, fullkorn), hantverksmässiga chokladpraliner tillgängliga i olika smaker (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Mörk choklad etc..)...
Italien, Novi Ligure
Godisindustri. Produktion av choklad. Chokladägg. Hos oss utförs chokladbearbetningen med kärlek och omsorg, i respekt för tradition och kvalitet, och riktar sig till alla typer av choklad, från mjölkchoklad till mörk choklad, inklusive vit choklad och hasselnötschoklad. Gambarotta srl utför även sina bearbetningar på uppdrag av tredje part: kakao i pulverform, mörk choklad, gianduiotti, chokladnougat, choklad, chokladkonfetti, hasselnötschoklad, bredbar choklad, godis och socker, chokladplattor och chokladägg.
Italien, Schio
Vi är specialiserade på produktion av maskiner för bearbetning av choklad och bakverk. Vi samarbetar med internationellt kända chokladmästare och bagare, som litar på vår expertis och använder dagligen våra maskiner i sina prestigefyllda verkstäder. Vi kännetecknas av lång erfarenhet och djup kunskap om marknaden. Kunden är vår viktigaste resurs. Tack vare en kompetent och högkvalificerad...
Italien, Roma
... fokuserar på inköp av konsumtionsprodukter, nischprodukter och/eller kvalitetsprodukter, spridda över hela landet och internationellt, såsom livsmedel, gastronomi, catering, charkuterier, bageri, frukt och grönsaker, charkuterier, mejeriprodukter, ägg, oljor och fetter, socker, choklad, konfektyr och bakverk, kaffe, te, kakao och kryddor, fisk, skaldjur och blötdjur, samt alla liknande...
... choklad. Nuda bönor i mörk och vit choklad, där bönan täcks med antingen mörk eller vit choklad. En pralin som är krispig på insidan och mjuk på utsidan. Kaffeblandningen är historia och konst. Genom att besöka vårt rosteri får ni möjlighet att smaka på våra blandningar och köpa kaffe från vår butik.
Italien, Monchiero
...% hasselnötter och endast 3 andra ingredienser: socker, kakao (eller mjölk) och vanilj. - Hasselnötstårtor (hasselnötter, socker, ägg) - Choklad och chokladpraliner i kombination med hasselnötter. - Praliner, chokladplattor, plattor med hela hasselnötter, påskägg. Vi kan erbjuda förpackningar som är lämpliga för detaljhandeln eller större format för bagerier och glassbarer. För större kvantiteter är det möjligt att anpassa recepten efter kundens behov.
Portfölj (3)
Italien, Trento
... italienska smaken. Bland de traditionella likörerna utmärker sig citronlikören (limoncello), äppellikören, blåbärslikören, lakritslikören, kokoslikören, kaffelikören och alla typer av amari. Efter år av studier och erfarenhet inom stabilisering av likörer har Flavor Chimica lyckats skapa en ny typ av likörer som kallas "high-tech". Det handlar om produkter baserade på alkoholgrädde, till vilka även andra ingredienser kan tillsättas, såsom choklad, ägg eller små frukter som jordgubbar, hallon, pistagenötter, hasselnötter och mer.
Italien, Montelupo Fiorentino
... och choklad, och skapar nya och ovanliga kombinationer. med delikata och överraskande smaker, presenterade i noggrant utformade och moderna förpackningar som alltid visar innehållet på ett bra sätt. Alla faser av vår produktion är helt hantverksmässiga, från förberedelsen av degen till skärningen av kakorna och fram till den slutliga förpackningen. Smaken av våra kakor kommer uteslutande från de använda ingredienserna, eftersom vi inte använder några artificiella aromer eller vanilj, och självklart inga färgämnen eller konserveringsmedel. Endast naturliga ingredienser, mycket omsorg och passion.
Italien, Aprilia
... varumärket Cioccafè registreras internationellt. Maestro Sor Felice, med hjälp av sina barn, Salvatore och Annalisa, utvecklar dagens Cioccafè. Cioccafè producerar praliner av olika slag, kaffebönor täckta med choklad, amaretter täckta med choklad, russin smaksatta med rom och chili täckta med choklad, med utvalda och kvalitativa råvaror. De marknadsför sina produkter i Italien och i de främsta länderna i världen under sitt eget varumärke, men de kan också skapa all förpackning med privat varumärke.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play