Italien, Terracina
... bokningar, offerter för ceremonier och banketter samt allt som rör restaurangverksamhet. Skicka oss er förfrågan så svarar vi så snart som möjligt. Restaurang Porto Salvo är en panoramarestaurang belägen på Levante-stranden med en fantastisk utsikt över bukten i Terracina och Sperlonga, precis under Jupiter-templet. Köket påverkas av närheten till havet och doften av Medelhavet. Konsten att laga mat på...
...Costa dei Sapori L'art barock, doften av jasmin och havets bris: så förtrollar och förundrar Scicli, en stad med uråldriga rötter. I detta fascinerande område, inbäddat mellan dalarna och omgiven av den orörda naturens grönska, odlar vi våra jordbruksprodukter, typiska för den sicilianska traditionen. Vår kooperativ grundades 2009 för att värdesätta det medelhavsområde, dess smaker och...
Italien, Como
... genomgår en långsam blandningsprocess och är först redo att gräddas i en ugn med låg temperatur efter rätt mängd vila. Resultatet är en naturlig och mjuk panettone, med russin och kandiserad frukt inuti, som behåller doften och smaken av sina exceptionella ingredienser under lång tid, utan att tillsätta konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. Panettone Baj är mer än en hälsosam gourmetkaka eftersom...
Italien, Nicosia
..."Tesori di Sicilia" är beläget i ett område som, kvar på kanten av det industriella systemet, har bevarat sin typicitet i sin helhet, och hållit den genuina smaken och doften av sina produkter orörd. Från gamla recept från den lantliga traditionen, skapade av händer som fortfarande är grova med noggrant bevarad typicitet, till processer med 'kort kedja' och hög kontroll av produkterna...
Italien, Praia A Mare
... finns även i vilt tillstånd: basilika, körvel, koriander, dragon, rosmarin, salvia, timjan, osv. Doften och smaken av dessa essenser förvandlar de enklaste rätterna till utsökta måltider. Företaget erbjuder, i praktiska behållare, alla typer av kryddor och aromer individuellt. Men företaget nöjer sig inte med detta, det lyckas faktiskt skapa en blandning för varje recept och färdiga produkter, där smakerna doseras på rätt sätt för att uppnå perfekt resultat i dina kryddningar.
Italien, Bolzano
En mötespunkt vid varje tid på dagen, som börjar på morgonen med den intensiva doften av espresso som blandas med doften av varma bakverk. En snabb lunch med några smörgåsar, snittar eller en paus. För mixälskare erbjuder vi utsökta aperitifer gjorda med konstfärdighet för att avsluta kvällen på bästa sätt. Varje stund på dagen är bra för att vara på Cafè Milano och vad kan vara mer trevligt efter en tung arbetsdag än att sätta sig vid ett bord och sippa på ett utmärkt glas vin i sällskap med vänner? Vi vet definitivt hur vi ska väcka din aptit och ditt leende!
Italien, Foggia
Beläget i hjärtat av Tavoliere i Apulien, är Caldo Caldo ett laboratorium för hantverksmatlagning för frysta bekvämlighetsprodukter: vi fokuserar på att lyfta fram de typiska recepten från vårt land. Alla rätter tillagas med passion från förr, för att framhäva doften och smaken av råvarorna. Varje recept innehåller hemligheterna från en gammal kulinarisk konst, internationellt uppskattad. Alla råvaror som används i tillagningen av vår specialitet kommer från vår region och är fria från konserveringsmedel.
Italien, Petralia Sottana
Oreganon och örterna från ekologiskt jordbruk från Azienda Agricola FILIPPONE är producerade, bearbetade och förpackade för hand med traditionella metoder för att inte förändra de naturliga egenskaperna hos produkterna. De säljs i kvistar i förpackade buketter, för att bevara doften och aromen som förblir intakt fram till användning. Etiketteringen är på italienska och engelska, med EAN-kod och ekologisk certifiering.
Italien, Uzzano (Pt)
...Alla våra produkter innehåller endast växtbaserade råvaror, när det är möjligt ekologiska. Vi använder inga petroleumderiverade konserveringsmedel, tensider eller syntetiska dofter. Doften kommer uteslutande från rena eteriska oljor och färgämnena kommer från färgande örter. Förpackningarna är gjorda av biologiskt nedbrytbart ekologiskt papper, återvunnet glas eller ekologisk plast "eco package". Basen för alla våra produkter är extra jungfruolja. Vi producerar hantverksmässigt.
Italien, Pietrelcina
...Vi har alltid varit uppmärksamma på äktheten och doften av våra grönsaker, och vi strävar varje dag efter att nå excellens. Därför utförs varje steg i vår bearbetning, från urval till tillagning, från aromatiska bad till förpackning, alltid med samma noggranna omsorg. Det är därför som att sätta på bordet produkterna från Bella Contadina ger varje måltid den verkliga smaken av traditionen. Från...
Italien, sovizzo
... fungerar som en tätning. Dryckerna som förvaras i den förblir intakta över tid och bevarar alla organoleptiska egenskaper hos produkterna. Den stora öppningen på glasflaskan, vid öppnandet, framhäver dessutom doften och den olfaktoriska upplevelsen ger en stor njutning. Bland våra mål finns att föra stora viner och stora spritdrycker till marknaden med en ny förpackning, med en ny dosering, vilket ger möjlighet att njuta av produkten utan att nödvändigtvis behöva öppna en vanlig flaska.
Italien, Vietri Sul Mare
...som klokt blandar den typiska doften av havets produkter med kryddor och den oförglömliga doften av citronerna från Amalfikusten och Sorrento. Restaurangen ger kunden möjlighet att njuta av typiska rätter från vietrese traditionen och Amalfikusten som, tack vare kvaliteten på de genuina produkterna och kockens skicklighet, blir speciella: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldjur, paccheri eller risotto med fisk eller kantareller, spaghetti med vongole, fisk.
... oförglömligt evenemang. Kollektionerna som erbjuds av "Le Stelle di Mimmagiò" är rika och omfattande. De föds ur passion, kreativitet och den ständiga strävan hos fru Mimma, som för med sig doften av mode från internationella catwalks till de varma hjärtana hos sina brudar. Stilarna spänner från mjuka, flödande linjer som smeker kroppen, till de exuberanta och förföriska.
Italien, San Giovanni Rotondo
...L’Olio Ritrovato är oljan från förr, med dagens garantier. Olivträden finns alla inom Gargano nationalpark, i ett orört landskap. Olivorna är alla av sorten "Ogliarola Garganica" och plockas för hand och kallpressas, genom den traditionella metoden, med pressar och fisken, för att bevara smaken och doften av oljan så mycket som möjligt. ICEA - Institutet för Etisk och Miljöcertifiering - kontrollerar och certifierar varje steg, vilket garanterar respekt för miljön och konsumentens hälsa.
... trädet genom en knivprovning: agronomen skär en apelsin i två och bedömer doften, fastheten, färgen och skalets tjocklek. Sedan smakar han på den, men genom att dela den i klyftor. På så sätt kan han bedöma konsistensen på klyftornas skal, förhållandet mellan saft och fruktkött och, naturligtvis, smaken. Det är just denna noggranna urval som gör Ducezia till den mest exklusiva blodapelsinen från Sicilien. Produkterna: Tarocco, Tarocco Gallo, Moro, Sanguinello, Citroner, Mandariner, Blodapelsinmarmelad, Mandarinsylt, Citronmarmelad, Apelsinläsk.
Italien, Oderzo
... är noga med att uppmärksamma dofter och smaker. Mousserande och stilla viner har en fyllig smak och du kan känna doften av frukter som banan och äpple. Varje vin är typiskt för året och vi har inga lagrade viner. De är lätta att dricka och du kan kombinera dem med alla slags rätter, från kött till dessert, förutom Chardonnay som är bra till fisk. Vi kan även skicka olika kvaliteter av viner med expressbud och det finns ingen minimiorder.
Italien, Otranto
...Masseria Muzza 5-stjärnigt lyxhotell Salento Otranto Bara några kilometer från Otrantos centrum, i riktning mot de vackraste stränderna i Salento, från Baia dei Turchi till Alimini-stränderna, ligger "Masseria Muzza" bland gamla landsvägar och doften av havet och medelhavsväxtlighet. När man kommer från vägen blir man bländad av den vita kalkfärgen på den imponerande byggnaden som harmoniserar...
Italien, Domodossola
... skördades på fälten, eller veden från skogarna; än idag passerar fåren genom byn för att nå de närliggande betesmarkerna, och doften av must som strömmar ut från källarna sprider sig över de kullerstensbelagda gränderna. En noggrant genomförd bevarandeåtgärd, som använder karakteristiska element från denna lokala arkitektur, såsom sten och trä, kombinerat med en omsorgsfullt utformad inredning, har skapat miljöer rika på charm, som omger gästerna i en varm atmosfär.
Passion för trä, kärlek till traditionen, användning av lämpliga material för varje situation, oavsett om det handlar om ett antikt möbel, ett biljardbord eller något annat inredningsobjekt. En verksamhet som är strikt hantverksmässig, och därför väl medveten om de mest varierande behoven hos kunderna, skräddarsydda arbeten med en gammaldags känsla, doften av trä, aromen av shellack...
Italien, Avigliana
... certifierar markens integritet: därför har smaken och doften av dessa vilda svampar alltid renheten av orörd natur. Produkterna väljs ut baserat på typ och kontrolleras av företagets mykolog för att omedelbart skickas över hela Europa. BIOXEN FOOD:s förmåga att maximalt begränsa bearbetnings- och transporttiderna för de vilda svamparna, från det att de plockas till dess att de når konsumenten, är den stora fördelen som gör det möjligt att alltid erbjuda en kvalitativt överlägsen produkt.
... kvaliteten och för att överföra färskheten till den producerade oljan. Från den erhållna pastan extraheras »oljemoset» som separeras genom centrifugalseparation. Den sålunda erhållna oljan utsätts inte för någon filtrering, utan endast för en naturlig avskiljning (eventuella föroreningar på botten av flaskorna beror just på den naturliga avskiljningen) vilket framhäver smaken, doften och bevarar dess näringskvaliteter. SPECIFIKA NOTER: den extra jungfruliga CHIARAMONTE erhålls från en särskild olivsort.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play