...TERMAL KOL TYP "B" OCH "A" ANTRACIT
Teknisk specifikation
Ursprung: KOLUMBIEN, PERU OCH INDONESIEN
Högre värmevärde: 5800 Kcal/kg till 6300 Kcal/kg
Mängd: 50 000 MT TILL 1 000 000 MT
för 12, 36 månader med rullar och förlängning
Betalning: Betalning LC/DLC/SBLC - Icke överförbar
INCOTERM: CIF - FOB
Destination: Europa och andra länder
KONTRAKTSLÄNGD: 5 år
PROCEDURER
A. LOI
B. NCNDA
C. SCO...
... och mirin, och grillas.
Unagi skärs längs med, är helt urbenad och först därefter trädd på spett. Så förberedd är unagi redo att grillas på binchotan eller vitt kol (ett vegetabiliskt koltypiskt för Japan som föredras av unagi- och yakitorikockar eftersom det inte avger rök och absorberar obehagliga lukter). Efter en första grillning som framhäver umami i köttet, ångas unagi för att ta bort överflödigt fett.