...TERMAL KOL TYP "B" OCH "A" ANTRACIT Teknisk specifikation Ursprung: KOLUMBIEN, PERU OCH INDONESIEN Högre värmevärde: 5800 Kcal/kg till 6300 Kcal/kg Mängd: 50 000 MT TILL 1 000 000 MT för 12, 36 månader med rullar och förlängning Betalning: Betalning LC/DLC/SBLC - Icke överförbar INCOTERM: CIF - FOB Destination: Europa och andra länder KONTRAKTSLÄNGD: 5 år PROCEDURER A. LOI B. NCNDA C. SCO...
Portfölj (3)
Italien, Ponte Galeria
51km
... och mirin, och grillas. Unagi skärs längs med, är helt urbenad och först därefter trädd på spett. Så förberedd är unagi redo att grillas på binchotan eller vitt kol (ett vegetabiliskt koltypiskt för Japan som föredras av unagi- och yakitorikockar eftersom det inte avger rök och absorberar obehagliga lukter). Efter en första grillning som framhäver umami i köttet, ångas unagi för att ta bort överflödigt fett.
Portfölj (8)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play