Italien, Milano
... svartpeppar och nejlikor. Den något söta smaken påminner om johannesbröd och lakritsstänger. Aroman är av medelhög intensitet och beständighet. KOMBINATIONER I köket kan den kombineras med färskost, yoghurt, prova på pannkakor och mascarpone; utmärkt sötningsmedel för te och varma drycker.
Portfölj (116)
Italien, MILANO
... detta Amarone della Valpolicella, ett intensivt, omslutande vin med lång eftersmak som, tack vare sina egenskaper av finess och elegans, inte fruktar tidens tand. Mörkröd med en lätt nyans vid kanten av glaset, har den i näsan intensiva dofter av björnbär i sylt och torkad plommon, kryddiga inslag av stjärnanis och svartpeppar, med rostade toner av hasselnöt och mandel; avslutas med tobak, vanilj...
Portfölj (229)
Italien, Milano
... genom att stimulera olika typer av immunceller. Svartpeppar DOSERING OCH ANVÄNDNING 1 till 2 tabletter per dag, sväljas med vatten, efter medicinsk rådgivning. BIVERKNINGAR Överkänslighet och intolerans mot ingredienserna i produkten. Inga kända biverkningar av produkten. Förpackning: 30 tabletter Curcuma e.s. tit 95 curcuminoider: 700,0 mg Svartpeppar e.s: 7,0 mg...
Matchande produkter
AMELCUR®
AMELCUR®
Andra produkter
AMELCUR®PLUS
AMELCUR®PLUS
Portfölj (84)
Italien, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, med en rubinröd färg och violetta reflexer, erbjuder en fruktig doft med inslag av röda frukter (körsbär och plommon) och kryddor (svartpeppar) förenat med en lätt balsamisk ton av mynta. I munnen visar den en god struktur med mjuka tanniner och en behaglig friskhet. En trevlig rödvin, mångsidig i kombinationer, perfekt för vardagsbruk.
Italien, Barrafranca
...Minnula – Mandlar med fikon och svartpeppar är en naturlig blandning av sicilianska mandlar från våra bästa sorter, smaksatta med sicilianska fikon och kryddiga med mald svartpeppar. Krispiga och intensiva, de är en explosiv blandning av smak och intensitet. Mandlarna kombineras med den bestående aromen av fikon och svartpeppar för ett gott snacks att ta med sig.
Portfölj (10)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av vild fänkål berikad med smaken av sardiner, sultanrussin och doften av saffran i en kryddblandning från den mest klassiska sicilianska köket för att förbereda unika pastarätter. INGREDIENSER: Färsk vild fänkål min. 80%, färska sardiner, ansjovisfiléer, sultanrussin, PINJONER, extra virgin olivolja, solrosolja, färsk lök, salt, svartpeppar, saffran. Kan innehålla fragment av pinjonskal. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Italien, Colonnata Carrara
... (från 0,5 till cirka 1 kg) varierar från 4 till 8 cm. Ingredienser: Lardo di Colonnata IGP, naturligt havssalt, svartpeppar, vitlök, rosmarin, kryddor och aromatiska örter. Utan konserveringsmedel – Utan allergener – Utan gluten – Ingen mjölk och mjölkprodukter – Ingen GMO – Ingen glutamat...
Portfölj (3)
Italien, Mesoraca
...Korven är en av de mest populära charkuterierna i Italien, särskilt i Kalabrien, där den kännetecknas av sin starka röda färg och sin kryddighet. Den görs strikt av skinka och fläskfett från grisen, till vilket man tillsätter späck, allt hackat separat och sedan blandat tillsammans med typiska kryddor från Kalabrien som svartpeppar, chili och vild fänkål. Färsen stoppas i korvskinn och binds för...
Portfölj (19)
Italien, Sesto Fiorentino
... indonesiska ursprung är det det perfekta kaffet för dem som vill ha en energikick och koffein. Den täta texturen av krämen släpper ifrån sig kryddiga noter av svartpeppar och en aning av hasselnötter, för en rund och omslutande smak, bestående på gommen men extremt behaglig. Ett kaffe för dem som vill mala sina bönor själva, fullt ut uppleva beredningen av drycken i alla dess faser. En oemotståndlig arom för att ladda om och uppleva trevliga stunder ensamma eller i sällskap. Förpackningen med friskhetsbevarande ventil bevarar produkten trots konsumtion över tid.
Portfölj (9)
Italien, Palagonia
...Format: Glasbehållare på 212 g Idealiska som aperitif tillsammans med läckra tilltugg. Att kombinera med friska och bubbliga viner som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° är serveringstemperaturen. Bruttovikt: 350 g. Nettovikt: 212 g. . Ingredienser: Sparris 35%, Torkade tomater 30%, Solrosolja 30%, Brödsmulor 5%, Vinäger, Salt, Vitlök, Malen svartpeppar, Persilja, Citronsyra, Askorbinsyra. Tips: Förvara på en sval plats med en temperaturintervall från +4°c till 20°c Behållare från: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Lagring i barriques. I doften framträder toner av mogna röda frukter och sylt, kryddiga inslag som svartpeppar, lakrits, rostade noter och en balsamisk ton av medelhavsväxtlighet. Idealisk med hårdostar som Comtè, Gorgonzola, charkuterier som fläskpancetta, chorizo, capocollo och grillat rött kött.
Portfölj (5)
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en annorlunda dryck från Toscana. Visuellt intensivt röd, nästan ogenomtränglig, fruktig, med behagliga noter av körsbärssylt, mogen björnbär, lätt kryddig, vit tobak, svartpeppar i första hand. I munnen, omslutande, balanserad, harmonisk, elegant och fin, berömvärd den silkeslena tanninen. En riktigt fin dryck, den kan kombineras med pälsvilt, en lyxig vildsvin i salmi med polenta och lagrade ostar, en lagrad toskansk pecorino.
Portfölj (3)
...Genom att konsumera detta kött säger du nej till kolesterol och ja till ett järninnehåll som är dubbelt så högt som i andra köttsorter. Anemi, viktminskningsdiet, sportträning eller helt enkelt en önskan om nya och lokala smaker, anledningarna till att välja detta kött är många och alla till fördel för hälsan. Eselkött är en siciliansk produkt. Eselkött (80%), fläskkött (20%), dextros, sackaros, svartpeppar, antioxidant: E300, konserveringsmedel: E252, E250, naturliga aromer. Alla våra charkuterier är inslagna i naturliga tarmar. Förvara vid + 4 º C...
...DXN Black Cumin Plus. Produkten innehåller aromen och den mest kända medicinalväxten i den muslimska världen, i en lätt konsumtionsform. Produkten innehåller svarta kumminfrön, svartpeppar och nejlikor. Ingredienser: Nigella sativa 99%, Piper nigrum 0,5%, Eugenia caryophyllus 0,5%. Dosering: 1-3 tabletter per dag, efter måltider. Innehåll av aktiva ingredienser per dag Nigella sativa: i 1 kapsel: 346,50 mg Innehåller inga konserveringsmedel, artificiella färgämnen, smak- och aromtillsatser, aggregat, komponenter av animaliskt ursprung eller spannmål.
Vi är ett import- och exportföretag för kryddor och tillverkare av handgjorda taralli för bageriindustrin, en traditionell italiensk produkt som är känd över hela världen, perfekt med ett glas vin. Tveka inte att fråga om mer information och prova dem! Vi är också tillverkare av Mastromandorlo (mandelkaka). Vårt företag importerar även vissa kryddor som: hel svartpeppar, chiliflakes, gurkmeja, oregano, ingefära, lök. Italienska traditionella frestelser alltid till din tjänst! Vår mission? Kvalitet till rimligt pris.
Italien, Casale Sul Sile
... svartpeppar och förstklassig saffran. De extra syltarna, i hela 18 olika smaker. En hantverksprodukt av högsta kvalitet med endast de bästa frukterna. Vår anställda personal ansvarar för kommersiell kontakt, leveranser och merchandising och följer mer än 3500 försäljningsställen i nordost.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play