Italien, Castellamare
Italien, Marmirolo
...PASTAPIU är mjöl av mjukt vete av typ "00" som är utformat för produktion av färsk pasta. Med stor plastisk och elastisk förmåga tack vare sitt goda proteininnehåll, kännetecknas PASTAPIU av en konstant kornstorleksfördelning och en ashaltighet under 0,45 %; dessa egenskaper gör den lämplig för att tillverka färsk pasta som inte blir grå och som behåller sin karakteristiska färg under flera dagar. PASTAPIU är den perfekta ingrediensen för att skapa alla typer av traditionell färsk pasta i olika format, såsom plattor, gnocchi, trofie eller fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli...
Portfölj (56)
Italien, MILANO
...Vår pasta från Barilla är alltid god och al dente, gjord av 100% utvalda italienska korn. Från Barillas engagemang och passion föds vår pasta, gjord av 100% utvalt italienskt vete, för en fyllig smakupplevelse. KG 5 X 3 ST = 1 ST EURO 4.20 1 PALLETS 48 KARTONGER UTGÅNGSDATUM 28/04/2027 MINIMUM BESTÄLLNING 30 PALLETS...
Portfölj (229)
Italien, Carmagnola
...Bronspasta med 1881-märket uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna som i sin tur har en positiv inverkan på både godhet och äkthet. Denna pasta är tillverkad uteslutande av italienskt vete som genomgår strikta kontroller och torkas vid låga temperaturer. Denna bearbetningsmetod kombinerar perfekt behoven hos ett modernt och växande företag med mer traditionella metoder.
Portfölj (3)
Eli.S.An Natural Food är ett ungt företag med innovativa idéer men med en djupt rotad övertygelse: vi är vad vi äter. Så föddes Pastaelisan, en produkt, strikt made in Italy, som förenar tradition, innovation och forskning, från en noggrant utvald råvaror. 100% italiensk durumvete, bronspressar, mikrobiologiskt rent vatten, långsam torkning, hantverksmässig produktion och nya idéer: det är hemligh...
Italien, Latina
... | Vetemjöl / Durumvetemjöl / Vete / Pistachio från Bronte / Pistachio granulat från Bronte / Pistachio mjöl från Bronte / Sojaolja/ Sicilianska Cannoli / Sicilianska Arancini / hantverksmässiga Panettoni / stort urval av tårtor och sötsaker från Sicilien / import & export alla produkter av hög kvalitet...
Italien, Ceglie Messapica
...företagets verkliga juvel, har erövrat alla, tillverkad med avancerade produktionstekniker i respekt för den äldsta traditionen. Fusilli, cavatelli och fullkorns- och semolina-orecchiette, förhöjda av en enkel tomatsås eller köttsås eller andra såser, kommer att glädja din gom. En riktig stjärna i den mest varierade produktionen och en absolut nyhet på marknaden är Pasta alla Malvasia, som erhålls genom att blanda semolina av hårt vete och inhemskt vin av malvasia-druvor, utan tillsats av vatten.
Portfölj (1)
Italien, Santa Maria La Carità
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Agropoli
... kvaliteten på ostar och mozzarella, och utesluter all möjlig kontaminering av odlingen av grönsaker, vete för pasta och andra sålda produkter. Efter produktionsfasen följer företaget även fraktfasen, ända till kundens destination, och säkerställer att kylkedjan respekteras. Inte för inte är mottot för 100% Italia "från jord till bord".
Italien, Chieuti
Vi är en kort kedja som odlar Cappelli-vete och med det producerar semolina, finmalet mjöl, fullkornsemola och mjöl av olika typer; torkad pasta, frukostkakor, taralli, kikärtor och tack vare våra grödor, havre och lin. Vårt vete är friskt och högproteins, idealiskt för dieter, intoleranser och en hälsosam och god kost. Vi är en liten verksamhet men just därför ekologiskt kontrollerad och uppmärksam på miljömässig hållbarhet och hälsosam mat.
Äkta italienska produkter utvalda och erkända av den italienska kockföreningen och dess professionella nätverk av kockar världen över. Upptäck vår gourmet- eller detaljhandelslinje av: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) även tillgänglig ekologisk gjord på 100% italienskt vete - Extra jungfruolivolja även tillgänglig ekologisk gjord på 100% italienska oliver - Färdiga såser (pesto...
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
... smaker som citron, blåbär, spenat, chili, radicchio trevigiano DOP, pistacchio di bronte DOP, tryffel, saffran, bläckfiskbläck, basilika...... Vi producerar också en fullkornsserie som också kommer från 100% italienskt vete... Vår mycket enkla och innovativa förpackning består av en transparent polypropenpåse som möjliggör maximal synlighet av produkten.... Till påsen lägger vi till en hängtagg...
Vårt företag producerar ORGANISK toskansk hantverkspasta av högsta kvalitet och kort kedja, vi bearbetar endast och enbart vårt eget vete. Vi har valt att producera ekologiskt, utan användning av syntetiska kemikalier i varje steg av vetets odling, genom lagring och bearbetning. Vi producerar mindre mängd, men med respekt för den omgivande miljön. Vår pasta är HANTVERKSMÄSSIG, inte industriell...
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play