Tillgänglig i fryst ombord och färsk.
Fångad här i Mauretanien & Dakhla.
Fisheries.intl@gmail.com
Fiske här i Mauretanien och tillgänglig i fryst ombo...
Om du vill imponera med en annorlunda ansjovisrätt är detta det bästa alternativet. För de stora älskarna av ansjovis!
Läckra ansjovisar från Santoña...
Makrillen är en marint art med en strömlinjeformad och hydrodynamisk kropp: en smal och rundad stjärtstjälk. Framför den kluvna svansen finns fenor so...
Inom vårt urval erbjuder vi två varianter av Chuka-sallad: Tamaki Pro med utmärkta unga alger och mindre fukt, samt Tamaki Chuka med den bästa blandni...
MARINERADE ANCHOVIER: Förstärkta med en blandning av solrosolja, vinäger, stark pepparsås och salt. En av de mest klassiska men älskade skaldjuren, an...
Solrosolja, kombinerat med vinäger och salt, förbättrar smaken. En av de mest klassiska men älskade smakerna av skaldjur är ansjovis, som pryder era b...
Marinerade ansjovis med gröna oliver: Förstärkt med en blandning av olivolja, vinäger och salt. En av de mest klassiska och älskade skaldjursmakarna, ...
Denna inläggningsmaskin är specifikt konstruerad för inläggning av pelagisk fisk, vilket säkerställer en grundlig och enhetlig behandlingsprocess som ...
Tillgänglig i fryst ombord och färsk.
Fångad här i Mauretanien & Dakhla.
Fisheries.intl@gmail.com
Fiske här i Mauretanien och tillgänglig i fryst ombo...