Italien, Imperia
... askorbinsyra (antioxidant). Inga cashewnötter, vetegroddar eller andra ingredienser som är främmande för den liguriska traditionen. Calvi DOP Genovese basil pesto utan vitlök har en intensiv grön färg och kännetecknas av en frisk och delikat smak. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Utmärkt kryddning för första rätter. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 5 dagar. Kod: PESTO SA 180...
Portfölj (44)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Om du gillar det medelhavsinspirerade köket, då kan du inte missa vårt torkade basilika. Den intensiva doften för dig automatiskt tillbaka till Medelhavet eller till dina spaghettidagar som barn. Basilika är, tillsammans med ingredienser som olivolja, vitlök, parmesan eller pinjenötter, en huvudkomponent i varje bra pesto. Men vi känner och älskar det naturligtvis från det medelhavsinspirerade...
Portfölj (89)
Frankrike, Maubeuge
... kött! Vår marinad Oued-Amlil är gjord av vitlök och aromatiska örter av mycket hög kvalitet. Den kommer att ge en gastronomisk touch värdig stora kockar till kött av typen lamm, kalv eller nötkött. Särskilt raffinerad, påminner den om recept som Maître d’hôtel eller såser för sniglar. Lätt att använda och redo att använda, utmärker sig denna marinad Oued-Amlil genom sin gröna färg och sin smak av smör-pesto. Restauranger, snacks, snabbmat och slakterier som använder denna Referens: ART0012...
Portfölj (33)
Bulgarien, Sevlievo
...Tre olika smaker 1. Tomatpasta med oliver och pesto 2. Valnötspasta 3. Pasta med vitlök och persilja Tillgängliga förpackningar: 12 st. paket 60 st. paket Använda råvaror: Snigelkött från Helix Aspersa Maxima, krispiga våffelskal i form av en snigel, Kobutter (86% fett) tomatpasta, oliver, valnötter, lök, vitlök, kryddor, vitt vin Tillagningsmetod: redo för direkt konsumtion. Värm i en förvärmd ugn vid 200 ° C i 12 minuter. Servera varm. Förvaring: – 18 ° C...
Portfölj (6)
Frankrike, Cournon D'auvergne
... Périgord Användningstips Den perfekta kryddan för att komplettera pasta, gnocchi, den kan fyllas i lax i folie eller spridas på grönsaksbröd. Den kan bredas på pizzor, salta pajer, bruschetta, eller användas för att smaksätta salta kakor. Denna pesto kan varieras i det oändliga! Efter öppning, förvara i kylskåp och konsumera inom 5 dagar. Energi: 171 kJ (41 kcal) Fett: 3,2g Varav mättat fett: 0,4g Kolhydrater: 2,2g Varav sockerarter: 2g Protein: 0,7g Salt: 0,6g...
Portfölj (37)
Tyskland, Hamburg
... basilika och den solkyssta sötman av tomater, skickligt kombinerad med de jordiga tonerna av vitlök och den milda kick av Grana Padano-ost. Den sammetslena texturen sveper enkelt runt pasta, bruschetta och en mängd andra kulinariska skapelser och ger varje tugga en fängslande smakssymfoni.
Portfölj (180)
Frankrike, Marseille
...Vitlök med pesto 2,9 kg antipasti av grillade grönsaker region PACA Marseille Frankrike Vitlöken med pesto är idealisk för att komplettera dina rätter. Ingredienser Vitlök (55%), solrosolja, basilika, cashew, valnötter, grana padano DOP (mjölk, salt, löpe, ägglysozym), potatisstärkelse, vinäger, salt, socker, extra jungfruolivolja. Antioxidant askorbinsyra E300. Syraregulator citronsyra E330...
Portfölj (145)
Frankrike, Mietesheim
... en hälsosam och kreativ matlagning! Ingredienser: Solrosolja*, basilika* (37%), cashewnötter* (5%), vitlök*, potatisflingor*, olivolja*, havssalt, koncentrerad citronsaft*. *: Produkter från ekologiskt jordbruk...
Portfölj (80)
Frankrike, Grigny
...En traditionell italiensk sås, gjord på basilika (33 %), vitlök, ost och pinjenötter. Läckert med pasta, gnocchi eller som dipp till mozzarella. FÖRPACKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfölj (93)
...JOSEFA Pesto-sås är färska och aromatiska såser gjorda av doftande maltesisk basilika, nötter, ost, olivolja och vitlök. Basilikapesto är en perfekt sås till pasta som är kokt al dente. Kan även serveras som tillbehör till fiskrätter, pizzatoppingar och kanapéer.
Portfölj (8)
Frankrike, Arles
...L'artisan Popol Senap med pesto. Ingredienser: senapsfrö, vatten, vinäger, pesto 8% (basilika, solrosolja, ost (mjölk), vatten, olivolja, salt, vitlök, maniokstärkelse, potatisstärkelse, koncentrerad citronsaft), salt, socker, konserveringsmedel natriumsulfite.
Portfölj (142)
Frankrike, Malataverne
...Torkade tomater, extra jungfruolivolja, mandlar, fårost, svartpeppar, basilika, vitlök, salt, citronsyra...
Portfölj (188)
Frankrike, Ham
... vanlig vitlök. Den är också mer lättsmält än den senare, men dess arom är lika intensiv. Pistou är ett traditionellt recept som härstammar från Provence och som fått sitt namn från den italienska Pesto. Dessa två recept, även om de är mycket lika och inspirerade av varandra, är helt olika. Medan "Pesto Genovese" tillagas med basilika, olivolja, vitlök, ost och pinjenötter, innehåller Pistou endast basilika, vitlök, olivolja och inget mer. Referens: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portfölj (127)
Italien, dolcedo
... vitlök. Möjlighet till privata etikettprodukter för alla produkter. Tvål med olivolja. Schampo och duschgel med extra olja. Typiska liguriska sötsaker som amaretti och genovese panettone. Inlagda oliver och urkärnade oliver i olja. Olivträprodukter. Lavendelolja. Möjlighet att organisera grupper för guidade turer i vår dal. Möjlighet till övernattning på vänliga agriturismi.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play