...Spicefit Blandningar av örter och kryddor från hela världen för att ge dina rätter en unik smak.
Portfölj (19)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Skinkor och Korvar Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Industriområde, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanien www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfölj (4)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Vi väljer de bästa bitarna för att göra våra korvar. De kommer från axeln, bröstet eller skinkan av grisar, främst från Auvergne eller Rhône-Alpes, och varje utvald köttbit ingår i en skicklig blandning. På så sätt säkerställer vi en kombination av mörhet och aromatisk kraft i varje recept. Fyllningen i naturligt tarm görs för hand.
Portfölj (2)
Frankrike, La Jaille Yvon
...Våra MCÖ-sojaproteiner är utformade för att låta dig dra nytta av vår expertis, men också för att dela med dig av våra skapelser och receptidéer direkt från vårt tillagningskök. Ingredienser: Ekologisk fransk soja Vatten Naturliga aromer Tillagningsmetod: Fritera i 3 till 4 minuter. För omedelbar konsumtion: Koka helst genom att fritera (i en kastrull med 3 till 4 cm olja) tills de får en...
Portfölj (5)
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Beredd med utvalda fläskkött, medelgrovt malet och tärnat späck, stoppad i kollagenhölje och lagrad. PROSCIUTTO - skinka av gris "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Beredd med utvalda fläskkött, är en typisk toskansk korv i kollagenhölje smaksatt med fänkålsfrön. PANCETTA av rent fläskkött, rullad eller utbredd, saltad och lagrad på toskanskt vis.
Portfölj (7)
Frankrike, Mouvaux
... industriella fyllarna i generation 600. Den precisa introduktionen av kött i skruvpumpen erbjuder avgörande fördelar för kvaliteten, såsom en mer homogen struktur och en jämn fördelning av alla fyllningar. Brett användningsområde: Oavsett om det handlar om automatisk produktion av korv, formning, dosering eller integrerad köttkvarn: VF 620 är helt öppen för adaptrar, kedjelösningar och applikationer av alla slag.
Portfölj (3)
...Genom att konsumera detta kött säger du nej till kolesterol och ja till ett järninnehåll som är dubbelt så högt som i andra köttsorter. Anemi, viktminskningsdiet, sportträning eller helt enkelt en önskan om nya och lokala smaker, anledningarna till att välja detta kött är många och alla till fördel för hälsan. Eselkött är en siciliansk produkt. Eselkött (80%), fläskkött (20%), dextros, sackaros, svartpeppar, antioxidant: E300, konserveringsmedel: E252, E250, naturliga aromer. Alla våra charkuterier är inslagna i naturliga tarmar. Förvara vid + 4 º C...
...Ätbar, för cabano, kokt och rökt chorizo, semi-rökt (frankfurters och korv, Strasbourg-korvar; cervelas; svart eller vit butifarra), med ett mjukt bett som det naturliga skinnet.
Matchande produkter
Avancerad Varm
Avancerad Varm
Andra produkter
Avancerad Färsk
Avancerad Färsk
Frankrike, Pessac
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
...Halal nötköttkorv tillverkad hantverksmässigt i Andalusien. Torkning och mognad påverkad av bergens vindar. Försäljning per styck / kartong / pall...
Portfölj (4)
Italien, Guidonia
...Typisk kalabresisk salami av rent svin, grovt malet, blandat med tillsats av salt och naturliga aromer samt kvalitetspeppar, inslaget och lagrat i naturligt tarm i cirka 45 dagar. Vikt på cirka 300 g i naturligt tarm. Förpackning: A.T.M. - S.V Utan konserveringsmedel Utan gluten Utan laktos Utan färgämnen...
Frankrike, LA ROCHETTE
...Vi tillverkar med stort respekt för traditionen av gammaldags korvar och torra korvar: naturligt tarm, färskt kött, utan färgämnen, glutenfritt och utan tillsatta nitriter.
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
LUIS OLIVERAS S.A är ett familjeföretag som specialiserar sig på produktion av lufttorkad chark sedan 1933. Vi är belägna i nordöstra Spanien, mycket nära den franska gränsen, nära de viktigaste hamnarna och flygplatserna. Kombinationen av vår expertis och de bästa råvarorna gör att vi kan producera chark av högsta kvalitet av fläsk samt Halal-chark baserad på kalkon och nötkött som vi tillverkar ...
Portfölj (3)
Spanien, Murcia
...Högkvalitativ korv tillverkad av de bästa råvarorna, ädel iberisk fläskkött som fötts upp med naturliga produkter som spannmål och örter. Ungefärlig vikt per styck: 1 kg. Vikt: 1,2 kg...
Portfölj (178)
Portugal, Barcelos
...Fyllningsutrustning för delikatesser som kombinerar hastighet och effektivitet Fyllaren EVC-2000 är den utrustning du vill ha som en allierad för fyllning i delikatesser. Chorizo, färsk korv, korv, salami, etc. Den kombinerar ett 10-blads motormatningssystem, vilket minskar förluster och förhindrar fläckar och bubbelbildning, samtidigt som den kontrollerar den exakta storleken på portionerna. En...
Portfölj (28)
Frankrike, Canejan
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salami och ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Portfölj (1543)
Frankrike, Carquefou
...Färsk förpackad rayon: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Korvar X4 - Rökt korv X2 - Frankfurtare X4 - Korv 2X1 delbar - Vit blodpudding X2 - Svart blodpudding X2 - Naturell bacon - Rökt bacon - Skinkor med ben X3 skivor - Rökt grillskinka X2 skivor - Tillagad rostbiff skiva - Vendéeskinka X4 skivor - Leverpastej skiva - Lantpastej skiva - Paj i skorpa X2 - Huvudpastej skiva...
Tyskland, Lenting
...Utmärkt för torkad, rökt korv eller salami. Kontakta oss och hitta produkten som passar dig. Fibrerna får sina unika egenskaper genom kombinationen av en speciell pappersbas och ett naturligt viskösöverdrag. Pappersbasen ger styrka och dimensionell stabilitet, vilket gör fibrerna till det bästa valet även för användning på "hög hastighet"-produktionsanläggningar. Viskösöverdraget är vatten- och gasgenomträngligt och tillåter sträckning respektive krympning av höljet i enlighet med bearbetningskraven.
Portfölj (7)
Österrike, Klagenfurt Am Wörthersee
... produktion. För aromatiska och smakfullt mogna delikatesser. Klima-Mognadsskåp Producerar du hantverksmässiga kött- eller charkuteriprodukter? Salami, bacon, skinka eller liknande delikatesser som behöver mogna längre för att utveckla sin fulla smak? Då är mognadsskåpet från KKT Lackner precis vad du behöver. Ett mognadsskåp säkerställer den fuktighet och temperatur som du önskar och ställer in under hela mognadsprocessen. Dina produkter kan utveckla smak och arom jämnt och är skyddade mot temperaturvariationer och...
Portfölj (10)
Spanien, Peligros
...Blandning av tillsatser, kryddor och kryddor för charkuteribruk, för tillverkning av den obehandlade köttprodukten som kallas "Fuet" eller "Longaniza imperial" eller "Salchichón" eller "Chorizo blanco" upp till "Extra" kvalitet. Format: 5 kg påse...
Turkiet, Malatya
...Ursprung: Gaziantep/Turkiet Paketering: 10 kg, 20 kg Vakuum Typ: Grön, I skal, HTS-kod: 08025100, 080252 Som härstammar från släktet Pistacia, är arten Pistacia vera inhemsk i Mellanöstern, Medelhavet och Västra Asien. Den gröna fröet, som är pistagenöten, finns i ett krispigt skal som knäcks vid konsumtion. Pistagenötter är mycket populära som snacks men används också som en ingrediens i köttprodukter som salami eller korv, eller inom konfektyrindustrin som en del av choklad, kakor, turkisk delight, baklava, glass och andra traditionella turkiska sötsaker.
Italien, Villafranca Piemonte
... servera den italienska charkuterismaken. Företaget sysslar med slakt, bearbetning och handel med griskött och garanterar alltid ett fräscht och genuint sortiment. Bland produkterna: färskt och fryst griskött, korv, skinkor, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta och cotechino.
...och/eller portionsmaskiner, maskiner för fyllning av salami, korv, wienerkorv och stekt kött, maskiner för fyllning av flytande produkter, maskiner för produktion av sockerpasta, Inom tryckerisektorn; blandningssystem enligt recept, fyllningsmaskiner, Inom gödselsektorn; anläggningar för produktion av pulver, vätska och granulerat gödsel, reaktorer, fyllningsmaskiner.
Portfölj (5)
Rumänien, Bucuresti
... marknader - Kött (nötkött, fläskkött, kyckling, kalkon, vaktlar, fårkött, sniglar och andra), allt kan vara färskt eller fryst - Konserver av alla typer. Kan vara kött, frukter, grönsaker, inlagda, färdigrätter, sylt och andra - Rätter av alla typer: salami, korv, skinka, korvar, paté, mortadella och andra typer - Mejeriprodukter och ägg, mjölkpulver, mjölk, ost, gul ost, getost, getgul ost, pulverägg...
Rumänien, Galati
... (förstklassigt färskt kött, kyckling, fisk, färska grönsaker och frukter, korv och salami, mejeriprodukter, torrvaror, läskedrycker och mer), verktyg, säkerhetsutrustning, mätinstrument, kontorsmaterial, IMO-skyltar, rengöringsprodukter, köksredskap, kastruller och stekpannor, tallrikar, BA-kartor, flaggor, förtöjningsrep. Bunkring, tekniska reservdelar, etc. Som fartygsleverantör arbetar vi 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Med ett relativt litet men välstrukturerat team sätter vi våra kunders behov i första hand och förvandlar våra relationer till långsiktiga samarbeten.
Ungern, Lajosmizse
...Olivia Ltd. är ett premiumproduktionsföretag för kaninkött i Ungern. Våra marknader är grossist-/detaljhandeln samt hotell/restaurang/catering-nätverken och livsmedelsindustriföretag (råvaror för: barnmat, korv/salami, kött- eller leverpastej, andra konserverade livsmedel eller färdigrätter, hamburgare, lasagne, bolognese, spaghettisås, etc.) Alla våra produkter är av högsta renhet, särskilt möra, 100% verifierade och hälsosamma.
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy erbjuder sina produkter för direktförsäljning. Det är din garanti för att konsumera kött av hög kvalitet från den lorrainska jorden. Direktförsäljning av hela lamm eller i lådor. Försäljning av färdigrätter i burkar och fårkött: korv, merguez, rillettes, pâté, salami. Pastöriserade konserver: navarin med små grönsaker, tomatstekt, Berger-curry, Tajine.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, med en unik och oföränderlig smak, i full respekt för den ursprungliga bondetraditionen och för dem som utför sitt arbete med passion och hängivenhet. Prosciutto, salami, korv, capocolli, finocchiona, pancetta, får- och komjölksostar är bara några av de många livsmedelsspecialiteter som företaget producerar. Lär dig att ta hand om dig själv och återupptäck smakerna från förr i en hälsosam och naturlig livsstil, där de mest autentiska och känslosamma stunderna blandas med doften av minnen och tradition.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Turkiet, Istanbul
... producent av mejeriprodukter. Dess huvudprodukter är; Mjölk, Yoghurt, Grädde, Smör, Kärnmjölk, Fruktjuicer, etc. www.sek.com.tr MARET är köttproducenten. Dess huvudprodukter är; Delikatesser, Frysta Livsmedel, Färdiga Köttmåltider (salami, korv, pepperoni), Såser, etc.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play