Ungern, Budapest
Balatoni Meat producerar endast traditionellt ungersk rökt och torkad salami och korv. Fabriken ligger i Kistelek HU-6760 och har ett brett utbud av produkter, tillverkade salami och korv av fläskkött, mangalica-fläsk, nötkött, grå nöt, kyckling, fisk, kalkon, struts, häst, lamm, gås, anka och getkött. Ekologisk grå nötköttssalami och ekologiska mangalica-fläskkorvar har också tillverkats. Högkvalitativa produkter, utan konstgjorda tillsatser. Fabriken använder endast ungerska råvaror.
Tyskland, Überherrn
Bearbetning och tillverkning av balanserade kryddblandningar från ädla kryddor av högsta kvalitet från de bästa odlingsområdena i hela världen. Oavsett om det handlar om finaste råkryddor, harmoniskt sammansatta blandningar för traditionella korv- och köttprodukter som leverkorv, ölskinka, salami eller råskinka, eller egna skapelser för aromatisk tillverkning av andra livsmedel - med våra produkter och kvalificerade medarbetare erbjuder vi dig den nödvändiga teknologiska kunskapen och de önskade framgångsrika lösningarna.
... bifogade broschyrerna) Företagsprofil och kapabiliteter: Ikbal är ett koncernföretag som omfattar en köttfabrik (som producerar korv, salami, pastrami och skinka), en konfektyrfabrik, cirka 50+ franchiserestauranger, ett femstjärnigt termalhotell och ett köpcentrum. Vi är stolta över att säga att Ikbal har blivit en av de största konfektyrtillverkarna i Europa. Vi sysselsätter för närvarande mer än...
Bulgarien, Sofia
...KEN JSC är ett bulgariskt köttbearbetningsföretag med stora och moderna produktionsanläggningar, marknadsledande inom många segment – korv, charkuterier, salami, skinkor etc. Vi är mycket flexibla och kostnadseffektiva som leverantör och kan utveckla privata etiketter/kundreceptprodukter med önskad smak, förpackning och pris på mycket kort tid. Vi kan producera allt från kött för er, med utmärkt...
Tillverkare av korv och salami.
Estland, Tartu
Vi erbjuder dig fina handgjorda förgräddade pizzor och pizzabottnar från Estland sedan 1992. Vi använder endast de finaste ingredienserna för att säkerställa att våra pizzor alltid håller högsta kvalitet. Vi har HACCP-certifikat. Vi erbjuder pizzor med 28 och 30 cm i diameter. Du kan också välja tunna eller tjocka bottnar. Vi använder olika pålägg som skinka, köttfärs, korv, kebab, salami, svamp...
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Slovakien, Michalovce
... köttbearbetningsföretag, grossister, handlare. Råvaror som används för produktion av korv, salami, kokt skinka, konserverat kött, charkuterier, frankfurters, bacon. Biproduct som inälvor, ben för djurfoder, fläskhud och fiskhud, fiskfjäll för kollagenproduktion.
Italien, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färsk korv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
Sucuk, salami, korv, skinka och köttbullar är oumbärliga smaker i det turkiska köket och våra frukostar. Idag produceras de i Çolakoğlus moderna anläggningar med perfekt hygien och kvalitetsgaranti, utan mänsklig beröring. Med 55 års erfarenhet har Çolakoğlu specialiserat sig och är ett tryggt val med sina köttprodukter som når våra bord. Çolakoğlu Köttprodukter grundades 1953 av Seyit Sedat...
Italien, Irgoli
Sedan 1965 en stor passion för godhet I över 40 år har Salumificio Murru i Irgoli förenat den traditionella sardiska hantverkstraditionen inom korvtillverkning med moderna tillverkningsprinciper som grundaren Antioco Murru lärde sig i Tyskland. Vi är stolta över att kunna erbjuda er Murrus prisbelönta korv- och skinkspecialiteter från Sardinien i ett brett utbud av Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo till Pancetta. Nyhet: Porchetta Murru - Sardinsk spädgris!
Grekland, Xanthi
PRODUKTION AV KORV (PEPPERONI, FRANKFURTER, KARAMANLIDIKA, PETALA, RÖKT SALAMI, PARIZAKI, Vitlökskorv, MORTADELLA, SKINKA, KAVOURMAS, KORV MED NÖTKÖTT). ENGROSS- OCH DETALJHANDEL MED FÄRSKT KÖTT OCH KÖTTPRODUKTER.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play