Bulgarien, Dimitrovgrad
Vi är samlare och distributörer av tryffel. Vi tror att vi har en bra produkt att erbjuda våra kunder både i Spanien, Frankrike och Italien. Vi plockar och har färska säsongstrufflar med en leveranstjänst som är engagerad i våra kunder. Vi garanterar utmärkt kvalitet på alla våra tryfflar.
Andra produkter
Trufflar
Trufflar
Portfölj (1)
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, kokt salami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Portfölj (10)
Italien, Badia Calavena (verona)
... region på den italienska halvön, även ekologiska, för varje prisklass, urval av lång och kort pasta, tomatsås, krossade tomater, även ekologiska, baljväxter, färsk tryffel eller såser, choklad och relaterade produkter, julkorgar med typiska produkter från den italienska gastronomin. Vi distribuerar även högkvalitativ cannabisolja med endast CBD enligt italiensk och europeisk lagstiftning i...
Vårt kök speglar traditionen och området som omger oss. I vår meny saknas aldrig cappelletti i buljong, tortelli, ugnsbakade pastarätter, stekar och kokta rätter som noggrant kryddas med dofterna från våra skogar (svamp och tryffel), samt ett brett utbud av pizzor för alla smaker. Restaurangen La Collina, som helt drivs av familjen, erbjuder typisk emiliansk matlagning. Vi är uppmärksamma på dem...
Italien, Ravenna
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta: En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
...kanin med plommon, samt fyllning för bouchées à la reine. Vi producerar också alla kalla såser: majonnäs, tartarsås, andalusisk sås, samurajsås, rik sås, béarnaisesås, cocktailsås, holländsk sås, amerikansk sås, pepparsås, andalusisk sås, brazil-sås, pitta-sås, barbecue-sås, aioli, ketchup, senap, etc. samt varma såser: jägarsåser, kinesisk sås, ardennesås, algerisk sås, pepparsåser, annibalsås...
Frankrike, Souillac
... aperitifer baserade på vin, frukt, nötter, ratafia, nötlikörer, kastanj, hallon, karameller, choklad med vanilj, mynta samt fruktkrämer. Alkoholfyllda frukter, babas, cannelés, chokladdesserter och kondimenter från sydvästra Frankrike, senap och vinäger med tryffel finns också tillgängliga. Vi finns hos vinhandlare, delikatessbutiker som Hédiard och Fauchon samt på borden i ett stort antal stjärnrestauranger i Frankrike och utomlands.
... risbearbetning följer traditionen: riset bearbetas steg för steg med stenspolning, stenslipning och efterbehandling i rumstemperatur för att bevara de organoleptiska egenskaperna hos vårt högkvalitativa och gastronomiskt stiliga ris. Produkterna från Crespiriso: Carnaroli-ris, Vialone nano-ris, Baldo-ris, Arborio-ris, Roma-ris, Aromatiskt ris, svart Venere-ris, röd Ermes-ris, majsmjöl, rismjöl, riskakor, färdiga risotto med Carnaroli och svart tryffel, svamp, rispasta.
Belgien, Wervik
Hos Biscuits Popelier kan du få hjälp med att organisera kakförsäljning m.m. för skolor och föreningar. Du väljer bland våra framgångsrika produkter: frangipane, carré-confiture, våfflor, chokladvåfflor, rochers, vaniljvåfflor, nyårsvåfflor (LUKKEN), tryffel ... och vi ser till att leverera kvalitetsprodukter snabbt.
Italien, Forte Dei Marmi
... prestigefyllda DOC-viner och champagne från det nationella territoriet och utländska vingårdar. Kökets personal förbereder färdiga rätter med specialiteter från havet och landet, färsk pasta, senap, sylt och raffinerade skapelser av både färsk och torr hantverksbakverk, som kan avnjutas hemma eller på plats i en trevlig miljö där vänligheten hos ägarna är en extra ingrediens för att göra provsmakningen av utsökta livsmedel och drycker oförglömlig.
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
D.O.S. srl är ett hantverksföretag från Umbrien som producerar och marknadsför tryffelspecialiteter sedan 1940, med stort fokus på kvaliteten på de använda ingredienserna och på att tillfredsställa samarbetspartnernas krav. De regionala recept vi erbjuder är utformade för att framhäva och maximera smaken av tryffel. Vi har alltid svarta, vita och färska sommartryfflar tillgängliga beroende på...
Spanien, Sarrion (Teruel)
Vi är ett företag specialiserat på odling, skörd och försäljning av Svart Tryffel (Tuber Melanosporum och Tuber Aestivum), beläget på en privilegierad plats: Sarrión (Teruel). Vi väljer vår tryffel utifrån kriterier för hållbarhet, engagemang för naturen och med alla hälsosäkerhetsgarantier. Vi erbjuder en certifierad produkt av utmärkt kvalitet som förenar tradition och innovation. Vår...
... den absoluta stillheten av sitt lugna och ljusa universum. Hotellet är noggrant inrett. De antika möblerna i harmoni med föremål, gravyrer och familjemålningar omger denna lantliga Bastide med en vänlig och varm atmosfär. Den omsorgsfulla maten på restaurangen, helt hemlagad, prioriterar lokala produkter av hög kvalitet och i säsong, som tryffel. Beläget inom de oändliga utrymmena av Parc Naturel...
Spanien, Alcora
Trufasa är ett företag som ägnar sig åt sökning och export av tryfflar. Vi är belägna i Alcora (Castellón) och är leverantörer av färska svarta tryfflar. Vi har utvalda förpackningar för att säkerställa att våra tryfflar bevaras perfekt utan att förlora kylkedjan. Vi erbjuder tryfflar av bästa kvalitet, plockade vid foten av Penyagolosa-massivet. Vi odlar gastronomins svarta diamant, uppskattad för sin kraftfulla smak och arom, och gör den tillgänglig för er. Om ni är ett företag som är intresserat av att arbeta med svart tryffel, tveka inte att kontakta oss.
Belgien, Wavre
...L'art de Praslin är en hantverkschokladbutik. Den erbjuder ett brett utbud av hantverkspraliner med många smaker, tryffel, mandelmassa, ganache, nougat,... Företagspresenter finns också tillgängliga (speciella presentlådor). Möjlighet att beställa online.
Frankrike, Cahors
Maison Pebeyre: Det äldsta familjeföretaget för tryffel och specialist på tryffel i Frankrike. Det enda franska företaget som är helt specialiserat på handel med tryffel. Pierre Pebeyre grundade sitt företag 1897 i en liten by i norra Lot: La Chapelle Mareuil. Under fyra generationer har Maison blivit en av de främsta aktörerna på tryffelmarknaden. Detta lilla företag säljer alla specialiteter...
Tyskland, Bad Liebenzell
Företaget Frischmann-Marzipan GmbH har framgångsrikt format de vackraste marsipanfigurerna sedan 1976. Marsipan tillverkas i många varianter, till exempel: praliner, bröd och potatisar, bakad marsipan, kombinationer med nougat och choklad eller naturligtvis en omfattande kollektion av marsipanfigurer. Frischmann-Marzipan GmbH erbjuder även choklad, praliner och tryfflar, alkoholfri tryffel och praliner, marsipantryfflar, nougat och likörer.
Grekland, Veria
...Vårt företag "dryas greek truffle" startade sin verksamhet 2008 när vi som "g-troufa" började sprida odlingen av tryffel i Grekland. Under dessa fem år har vi hjälpt flera personer att starta sin egen tryffelodling med våra råd och tekniska stöd. År 2010 började vi handla med franska tryffelprodukter. Vårt mål under alla dessa år har varit att lyckas producera grekiska produkter med tryffel. Och...
Frankrike, Craponne
... akvakultur, livsmedelsindustri och lokal samt internationell handel, jag delar med mig av mina kunskaper och min passion för kaviar. Det är verkligen en komplex och mystisk värld, snål med delande trots att det finns så mycket att säga. Jag vänder mig till alla, nyfikna, matälskare, finsmakare. När det gäller företag, alla företag som vill stärka sina band med kunder och partners kommer att kunna dra nytta av våra tjänster, både för affärsgåvor och för att skapa en kväll med temat kaviar/vin eller kaviar/champagne.
Belgien, Gerpinnes
Punto-It är en delikatessbutik, en italiensk catering och en värdshus: majoriteten av produkterna kommer direkt från hjärtat av Italien i Umbrien. Charkuterier, ostar, olivoljor, torra och färska pastarätter, produkter med tryffel, såser, kryddor, etc... Dessutom finns det: rökt lax, foie gras, kaviar, champagne, företagsgåvor för företag och privatpersoner. Ett urval av kvalitetsviner från Italien erbjuds också.
Belgien, Brasschaat
... personliga sommelier. För vår import och försäljning samarbetar vi med ett antal topp vinproducenter från mindre kända italienska vinregioner som Montecucco- och Monte Amiata-regionen i den toskanska Maremma. Förutom handplockade, provade och godkända italienska viner erbjuder vi även olivolja från vår egen toskanska olivlund. Lokala produkter som pasta, pecorino-ostar, charkuterier, svamp, tryffel...
Spanien, Amorebieta (Vizcaya)
tillverkning av chokladpalmer, mandel, kokos, fyllda med grädde, fyllda med svart och vit tryffel, praliner (jordgubb, apelsin, kaffe,...), chokladbitar fyllda med grädde, persienner fyllda med grädde, bohemiska, chokladcirklar, den klassiska vita polvorón, hemlagade tryfflar, te-kakor,.... Kakor och tårtor i allmänhet, nötter; friterade, rostade, råa, med salt, utan salt,..... Baskisk tårta, mandelkakor och fruktkakor, rispajer,.....
Italien, Tocco Caudio
... bearbetningsfaserna av den färska produkten och de olika beredningarna med tryffel och andra utvalda ingredienser utförs av högt specialiserad personal med hjälp av avancerad utrustning för noggrannhet och säkerhet. La Capasso Tartufi garanterar och bevarar all smak, den intensiva aromen och näringsämnena i tryffeln och alla andra noggrant utvalda ingredienser, genom att använda moderna och sofistikerade tekniker för frysning, torkning och sterilisering, alltid med full respekt för miljön och enligt riktlinjer.
Turkiet, Istanbul
... säkerställa att vår produktionskvalitet och näringsvärden alltid är höga. Dessutom är vi även verksamma inom handel med svampar som finns tillgängliga i Turkiet. Dessa är: -Tryffel, insamlade i naturen -Kantareller (Saffransmjölkcap), insamlade i naturen -Övriga på begäran Vi talar: Engelska, Tyska, Turkiska och Ryska.
Spanien, Getafe
Vi är små producenter av Svart Tryffel Tuber Melanosporum med egna odlingar i Guadalajara och Teruel, i Gudar-Javalambre-regionen. Vi har gjort tryffeln och tryffelns värld till vår passion och äkta hängivenhet, och därför har vi specialiserat oss på dem. För närvarande distribuerar Trufas Alonso 6 olika typer av tryffel och vi har lyckats bli en av de få tryffelhandlarna som har färsk...
Jacquy Cange är ett företag som specialiserar sig på mognad av ostar. Vid sidan av detta traditionella arbete har Jacquy Cange specialiserat sig på att para ihop ostar med fasta och flytande ingredienser för att kunna skapa kreativa mognader med vin, öl, örter, tryffel,... Utbud av ostar: naturella, öl, svamp, torkad frukt, vin och specialiteter. Företaget erbjuder också en rådgivningstjänst: föreläsningar för privatpersoner och klubbservice, rådgivning till restaurangpersonal, utbildning ...
Spanien, Lechón-Zaragoza
VÅR PLATS Trufas Imperial ligger i Lechón, en by belägen i Comarca de Daroca, provinsen Zaragoza, som ligger i den stora slätten som kallas Campo de Romanos, där vår färska tryffel (Tuber Melanosporum) kommer ifrån. Tryffel från Périgord. VÅRT FÄLT Utan någon form av tillsats av konstgjorda substrat till fältet, är vår jord, med en karbonathaltig avlagring av sjötyp, optimal tack vare de lätta...
... ostar, sötsaker och konserver, samt specialiteter som saffran, tryffel och kryddade oljor. Företaget väljer noggrant ut ingredienserna för varje produkt, övervakar produktionsprocessen och garanterar att de följer den regionala matkulturen. Från Pasta alla Chitarra till Rintrocili, från Ventricina till Salsicce al Montepulciano, från Mostaccioli till Saffran, varje produkt är den perfekta kombinationen av smak och tradition, anpassad för den moderna och krävande konsumenten.
Hotellet Ristorante Monte Bove, beläget i hjärtat av Monti Sibillini, erbjuder mysiga och karaktäristiska rum med alla bekvämligheter. På restaurangen kan ni avnjuta typiska specialiteter från Marche, såsom grillat kött, tagliatelle med tryffel, traditionell bruschetta, fläskfilé i söt-syrlig sås, grillad öring och många andra karaktäristiska rätter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play