Italien, Campobello Di Mazara
Familjeägt företag, fött ur kärleken till sitt land och dess traditioner. I hjärtat av Valle del Belice växer en frukt av hög kvalitet, Nocellara del Belice, den enda produkten i Europa som har två DOP. Vårt företag fortsätter dessutom med sin noggranna produktion och certifierades som ekologiskt företag 2012. Vi erbjuder också ett brett utbud av derivat såsom: Aromatiserade oljor (med vitlök, citron, rosmarin, oregano och chili), olivpastejer (gröna, svarta, med apelsinskal, med mandarinskal och med citronskal), inlagda oliver, ...
Belgien, Rocourt
... växten till den behållare som innehåller denna gröna guld. Vi undviker all användning av kemiska produkter. Skörden sker med respekt för växten. Olivorna förs till en certifierad kvarn som drivs av två verkliga hantverkare. De använder endast rent mekaniska metoder för att få fram en extra jungfrulig olivolja av mycket hög kvalitet. Olivorna pressas inom 12 timmar (maximalt) efter skörden för att undvika någon artificiell mognad. Den erhållna olivoljan förvaras i metallbehållare för optimal skydd.
Italien, Campobello Di Mzara
Familjeägt företag med rika antika arv som går från generation till generation, vi är den tredje. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska oliver av sorten nocellara del belice. Aromatiserade oljor, patéer av gröna och svarta oliver, med skal av citroner, apelsiner, mandariner, auberginer, pistagenötter och oliver cunzatu. Allt görs med kärlek med gamla metoder, precis som man brukade göra förr.
... ärtor mellan raderna och begränsade behandlingar enligt ekologisk odling, är grunden för vårt innovativa arbete. De produkter som erhålls är: Vin, Extra Jungfruolja, Honung, Marmelader av apelsiner, citroner och mandariner, Paté av soltorkade tomater, kronärtskockor, svarta och gröna oliver, Kryddor med oregano, rosmarin, citron, apelsin och vitlök baserat på extra jungfruolja. L’Agricola Montalbano är en verklighet som har funnits i generationer, i ett område med stora möjligheter.
Från hjärtat av Andalusien i Antequera kan du köpa dina oliver och inlagda produkter i grossistled och online hos Aceitunas Chicón Lebrón. Vi är tillverkare av Abuela-oliver, kryddade, gröna och svarta med en autentisk smak.
... av svarta och gröna oliver och producerar alla typer av oliver, inklusive hela, fyllda, urkärnade, skivade och spruckna, samt säljer oliver både detaljhandels- och grossistvis på inhemska och utländska marknader. I enlighet med denna princip lägger vi stor vikt vid produktion, bearbetning, lagring och marknadsföring. Vårt företag agerar med tanken att kvalitet endast kan uppnås genom ständig...
Grekland, Volos
...Agori Korkou & Co är ett familjeföretag som grundades 1989 och dess huvudsakliga verksamhet är tillverkning, förpackning och export av oliver. Vi är belägna i centrala Grekland i ett område fullt av oliver och våra leverantörer är uteslutande små lokala bönder. Vår produktlista innehåller olika typer av oliver, inklusive svarta, gröna, blonda och Kalamata-oliver i olika förpackningar och former såsom hela, urkärnade, skivade, fyllda samt pasta.
Italien, Caltabellotta
... malningen av Biancolilla-oliver från Caltabellotta (Biancolilla-kulturen är inhemsk i Caltabellotta), vilket ger den den oemotståndliga gröna färgen med gyllene reflexer och dess naturliga, dimmiga utseende. Den uppskattas för sin utmärkta, fylliga och runda smak av grön oliv med en lätt bitter och kryddig ton. Dessutom har den en intensiv och balanserad fruktighet med inslag av mandel.
BORDOLIVER OCH OLIVOLJA PRODUCERAS. PEPPAROLIVER, SALTOLIVER, SVARTA OLIVER, OLIVINLAG, STARKA OLIVER, COCKTAILOLIVER, SKIVADE SVARTA OCH GRÖNA OLIVER PRODUCERAS.
Vi erbjuder marmelader gjorda av både odlade och vilda frukter av lokala sorter, gelé av odlade och vilda blommor och frukter, sylt och bitar av torkade lokala frukter med aromatiska örter och kryddor samt särskilt aptitretande (paté) gjorda av gröna och soltorkade tomater, färgglada paprikor och getost, kryddiga sötsura såser (chutney) och små korfiotiska oliver. Och för er som gillar kreativa...
Ägaren av olivpressen Chiaramonte har i över 30 år gjort yrket som olivpressare till en verklig konst; han övervakar och kontrollerar personligen alla steg, från skörd till förpackning. De oliver som plockas för »manuell avskiljning» vid rätt mognadsgrad, på de gröna och soliga kullarna i Saracena, vid foten av Pollino nationalpark, mals kallt, med stenar, på mycket kort tid, för att inte påverka...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play