... by med knappt 2000 själar, 30 km från Parma, känd för den nationella mässan för svart tryffel från Fragno som hålls här varje år. Faktum är att, förutom som hotell i Calestano, är det också känt som restaurang och bar som blir en mötesplats, från morgon till kväll, särskilt på sommaren när utemöblerna gör kaffepausen extra trevlig. Öppet både för lunch och middag, erbjuder restaurangen olika salar för alla behov och en historisk vinkällare i sten med fina och årgångsviner, idealisk även för provningar.
Spanien, Valencia
Truffalia Gourmet S.L är ett valencianskt företag som ägnar sig åt tryffelodling och gourmetmat, med fokus på ekologiska och hållbara metoder. Vi äger mer än 70 000 m² tryffelplanteringar av korkek (Quercus Ilex) i kommunerna El Toro (Castellon) och Andilla (Valencia), som båda gränsar till området Sarrion (Teruel). Marken, höjden och läget gör att vår färska svarta tryffel (tuber melanosporum) har en oöverträffad renhet och kvalitet. Spanien står för 40 % av den globala produktionen av svart tryffel, och vårt område anses vara det bästa inom det nationella perspektivet.
Frankrike, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY är ett ungt företag som specialiserar sig på att skapa originella recept med ädla produkter, såsom kammussla, snigel, tryffel... och att marknadsföra dessa gastronomiska produkter till yrkesverksamma. Dess mervärde: "våga" kombinera produktfamiljer för att erbjuda recept som är ovanliga och festliga.
... avslutningen på ett bröllopsbankett. Vårt sortiment av desserter ger er möjlighet att erbjuda en stor variation av smaker i individuella format: Massini, tiramisú, piña colada, exotisk, orange, sacher, san marcos, svart skog, katalansk kräm... utan att glömma klassikerna... bracitos de gitano, sara med mandel och tryffel, millefeuille, borrachos, tocinillo de cielo...
Belgien, Embourg
... det året runt som entusiaster strömmar till delikatessbutiken som doftar av den périgourdinska jorden. Under sina resor har Patrice Gauvry också tagit med sig färsk pasta, korvar och risotto med vit tryffel från Italien, teer från Ryssland, Maison Kusmi, tidigare leverantör till Tsarens hov, kryddor från hela världen och självklart belgisk choklad... en mångfald som gör Comptoir du Périgord till en...
Belgien, Bruxelles
Ardenia SA är specialiserat på hantverksmässig charkuteriproduktion av belgisk tillverkning. Hos oss hittar du alla typer av vit och svart blodpudding, även blodpudding med nötter, aprikoser, russin, svamp, kål och tryffel. Vår charkuteriproduktion är hantverksmässigt tillverkad och med största omsorg, samtidigt som vi följer de strängaste kvalitetsnormerna. Ardenia är din garanti för service och kvalitet inom den belgiska hantverksmässiga charkuterispecialiteten (blodpudding, pressad skinka, pressad skinka Breughel, kalvhuvud, kip kap, Ardennerpaté,…)...
Italien, Verona
Vårt företag sysslar med import av halvfabrikat råvaror, både när det gäller färska produkter, inlagda, frysta och torkade. De huvudsakliga produkter vi hanterar är svamp, tryffel, oliver och kronärtskockor i alla olika storlekar. Vi betjänar de främsta konserveringsföretagen och garanterar kvalitet och punktlighet i leveransen av varorna.
Rumänien, Capusu Mare
Vårt företag sysslar med produktion, insamling och distribution av skogssvampar (kantareller, trattkantareller, tryffel, Gheba, ringmurkla, trompetmurkla), bär (svarta vinbär, björnbär, hallon, nypon, plommon, osv.), jordgubbar, äpplen, nötter, örter, frön av hög kvalitet.
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
... smaker som citron, blåbär, spenat, chili, radicchio trevigiano DOP, pistacchio di bronte DOP, tryffel, saffran, bläckfiskbläck, basilika...... Vi producerar också en fullkornsserie som också kommer från 100% italienskt vete... Vår mycket enkla och innovativa förpackning består av en transparent polypropenpåse som möjliggör maximal synlighet av produkten.... Till påsen lägger vi till en hängtagg...
Med tryffeljaktsturer i Italien, matprovningar och vinutflykter, får du möjlighet att njuta av nyheten av exceptionella viner i källarna och hemmen hos familjeägda företag. Vita tryffeljaktsturer i Italien (Piemontregionen) är en specialist på turer. De vackra färgerna på vinrankorna visar att hösten är här. Asti, Alba, Barolo, Barbaresco, La Morra och Neive är fantastiska områden för dessa...
Spanien, Logroño
... och palett D.O. Jabugo. 2. Konserver från havet Lång rygg, Salchichón, Chorizo, Får- och getostar, Tonfiskfilé, Ventresca, Musslor, Bonito del Norte. 3. Saltade fiskar Semikonserver Aromatiserade oljor, Honung, Gräddprodukter. Mojama av tonfisk från Almadraba, Hueva de Maruca, etc... Anchoas, Bacalaos, etc... Aromatiserade med tryffel, svart, naturlig, etc. Bland våra leverantörer har vi...
Italien, Bagnolo San Vito
... och prosciutto formato mattonella Charkuterier i allmänhet: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli dolce och salame Napoli piccante, spianata romana piccante, pancetta Ostkrämer: med svamp, med tryffel, med balsamvinäger, med 4 ostar, med Parmigiano Reggiano När det gäller drycker marknadsför vi viner från olika italienska regioner: Veneto: Prosecco och Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese och Pignoletto Marche: Passerina...
Portfölj (2)
Italien, MONTAIONE
... exklusivitet. Företaget sysslar med bearbetning, marknadsföring och distribution av torkade svampar och tryfflar. Vi erbjuder utvalda, doftande och perfekta färska tryfflar varje säsong. Produktutbudet kompletteras med såser och patéer med tryffel och svamp, aromatiserade oljor, pecorino med tryffel, tagliatelle med tryffel, tryffelchokladkräm, hantverksmässiga köttsåser, dehydratiserade kryddor, torkade svampar och torkade tomater. Våra produkter är utan konserveringsmedel eller färgämnen, med råvaror som uteslutande kommer från Italien.
Italien, Cagli
ITALIA TARTUFI är specialiserat på handel med färska tryfflar, såsom: vit tryffel, svart tryffel av hög kvalitet, vit tryffel, sommartryffel, muskottryffel. De erbjuder expressleveranser över hela världen. Dessutom har de ett brett utbud av tryffelprodukter och 100% italienska gastronomiska specialiteter.
Italien, Atripalda
Försäljning av inläggningar sedan 1946, direkt från producent till konsument. Gastronomiska specialiteter i olivolja och solrosfrön, hantverksmässigt tillverkade, samt många andra grillade specialiteter. Vårt produktsortiment inkluderar vilda svampar: kantareller, äggsvampar, plocksvampar, tryffel, bär osv. (torkade, frysta, färska, inlagda och liknande). Kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter bekräftas av kontrollprocedurer i enlighet med gällande lagar samt vår långvariga erfarenhet inom branschen.
Italien, Marsicovetere
LAURIA TARTUFI är specialiserat på handel med färska tryfflar: vit tryffel, Bianchetto tryffel, sommartryffel och vintertryffel. Leveranser görs över hela Europa. De erbjuder ett brett utbud av tryffelprodukter.
...La Tartufi & Delizie srl är ett etablerat företag inom produktion av specialiteter baserade på tryffel. Företaget grundades 1991 under namnet Antica Basilica och har under åren omvandlats till Tartufi & Delizie srl med utvidgningen av de två produktlinjerna konserverad "Tartuforo" och "Le Delizie del Duca" som riktar sig till en ständigt växande marknad som söker produkter av högsta kvalitet...
Italien, Castelfiorentino
Selektia föddes ur den långa erfarenheten hos sin ägare, Simone Calugi, inom insamling och kommersialisering av tryffel. En personlig passion som har förts vidare från fadern Renato Calugi, och som har blivit synonymt med en produktion av hög kvalitet. Den värdefulla knölen, som enbart samlas in mellan Sanminiatesi-kullarna, Balze Volteranee och Crete Senesi, väljs ut och bearbetas med de mest...
Italien, Montella
Restaurang Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, väcker nostalgi för det goda från det förflutna och traditionerna, och ger dem en modern twist utan att förvanska dem, med extraordinära resultat. Även fisken spelar en huvudroll i en särskilt lyckad kombination av hav och berg. Specialiteterna sträcker sig från scialatielli med kantareller och tryffel, till ravioli med ricotta. Från entrecôte...
... verksamma har drivit oss att alltid bli bättre och att skapa kulinariska specialiteter med enkel och omedelbar användning, lämpliga för att smaksätta crostini, fantasifulla förrätter, huvudrätter eller för att ge smak åt kött och fisk. Allt kan avnjutas genom att tillsätta färsk tryffel på det sätt som passar er bäst: i skivor, i flisor eller helt enkelt riven, och vi kan förse er med alla dess varianter och önskade storlekar av denna frukt precis som naturen skapar den. Vi tackar er för er uppmärksamhet och presenterar några recept samt vårt produktsortiment.
Vi är specialiserade på försäljning av tryffelplantor. Vi erbjuder även rådgivning för befintliga anläggningar. Köp tryffelplantor från Tartufaie. Tartufaie föddes ur passionen hos Marco Montanari och Giovanni La Piana för tryffel och tryffelodling, allt började med skapandet av en tryffelplantering på Colli Berici, följt av en serie tryffelplantager mellan Verona och Vicenza, som efter att ha...
Italien, Campodipietra
Hantverksföretag som producerar produkter baserade på svart och vit tryffel, såsom tryffelsåser, tryffelolja, tryffelkrämer, tryffelhonung, torkade kantareller, tryffelost, tryffelsalami, tryffelbaserade kryddor, aromatiserad pasta med tryffel och mycket mer.
Italien, Vinchiaturo
Företaget Sapori di Bosco Molisani fokuserar främst på bearbetning av tryffel, kantareller och grönsaker från Molise, och tillverkar tryffelpasta, tryffelsåser, grönsakscremer, inlagda grönsaker och tryffelaromatisk olja. Företaget väljer ut de bästa produkterna med skicklighet från någon som känner och älskar frukterna från sin egen jord, och bearbetar råvaran med en noggrann hantverksprocess...
Thomas och Rémy välkomnar er till sin charmiga källare mitt i centrala Toul. De kommer att visa er runt i vinlagret och låta er smaka på vin gris, rosévin, rödvin och traditionella metoder, samt den berömda Mystic Gris, Rosae, Rictus, Enigme, Prose.... Nya produkter med originella kombinationer och rika smaker: en tryffel-kir, en saffran-kir. Etiketter: Smaker från landsbygden, Välkommen till gården. Specialiteter: Viner från Côtes de Toul och mirabell-brännvin.
Slovenien, Miren
... tryffel, tomat, spenat, bläckfiskbläck och blåbär. Vi är öppna för att producera pasta med exklusiva mjölsorter på begäran, även i exklusiv och privat etikett. Alla råvaror väljs noggrant för att kunna erbjuda genuina och kvalitetsprodukter.
Italien, San Miniato
Vi säljer högkvalitativa typiska toskanska produkter och produkter som är 100% italienska. De produkter vi erbjuder är varierande, vi börjar med olika typer av vin från San Miniato-kullarna, fortsätter med extra jungfruolivolja med sina aromatiseringar, bronspressad pasta av durumvete och ägg, tryffelsåser med olika procentandelar av tryffel, pecorino från Siena-kullarna, enbart hantverksmässigt bakverk och mycket mer med ekologiska produkter.
Salami Crudi-specialitet med: tryffel, Barolo, valnötter - Salami av hjort och vildsvin, Salsiccia, skinkor, Zamponi, färskt kött från CON.SA.TI.
Italien, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD är specialiserat på italiensk pasta utan fyllning och med olika typer av fyllningar såsom Kött, Råskinka, Magert. Till detta erbjuder vi såser baserade på umbrisk tryffel och extra jungfruolivolja från Biancolilla, Cerasuola, Nocellara.
Italien, Bagnarola di Budrio
...:2000. Vi arbetar med våra egna varumärken och i vissa fall garanterar vi även exklusivitet för områden. Naturligtvis arbetar vi med private label på begäran, med konkurrenskraftiga priser och leveranstider. Vi har standardformat: Tortellini med lufttorkad skinka, med kött, Tortelloni med kött, ricotta och spenat, med ostar - Ravioli, svamp, ostar, ricotta och spenat. Vi har också "SPECIALITETER"; Saccottini med tryffel, speck och ruccola, tomat mozzarella basilika. Vi producerar dessutom Halal-pasta och certifierad Kosher.
Handel med tryffel och svamp...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play