... största konfektyrföretaget i Portugal. Idag har vi mer än 150 medarbetare och vi har en modern produktionslinje som uppfyller ISO 2200-certifieringen. Vi är en referens för att producera prestigefyllda produkter för andra stora varumärken. Vi vill ge våra konsumenter stunder av välbefinnande, nöje, smak och sötma. I vårt tänkande finns det alltid en SWEET TOMORROW.
...L’Hostellerie de la Chapelle erbjuder 6 lyxiga rum med fyra stjärnors komfort för en diskret och mysig vistelse. Alla rum har inretts individuellt i en stil med en delikat charm som ger våra gäster en verklig känsla av "som hemma". Den subtila harmonin av nyanser framkallar livets sötma. Varje rum har ett badrum och en privat toalett, en TV och en telefon. L’Hostellerie de la Chapelle är inte...
Tyskland, Unterhaking
... traditionella tekniker med modern förvaltning och teknologi". Vi handlar med fin kvalitet indisk basmatiris som är mycket populär i europeiska länder för sin distinkta och behagliga arom. Vi är en av de mest framstående exportörerna av traditionell basmatiris. Devgad Alphonso bär naturens sötma med en behaglig arom, vilket gör den till den mest eftertraktade frukten i världen. Distinktheten kommer från de geografiska förhållandena i Devgad. Devgad Alphonso är ett resultat av de typiska klimatförhållandena och jordens egenskaper i Devgad-regionen.
... benstift. Den rätta graden av sötma, doft och mognad kännetecknar produkterna med varumärket Fiorini. Urvalet och den efterföljande bearbetningen av skinkan sker fortfarande idag med hantverksmetoder, i anläggningar som uppfyller de strängaste europeiska normerna. Respekten för traditioner, noggrannheten i bearbetningarna, finishen och pålitligheten gör företaget Fiorini till en symbol för verklig professionalism. Våra produkter riktar sig främst till stor distribution, detaljister och restauratörer.
Italien, Rutigliano
Agrikulturföretaget Pontrelli har i över 20 år sysslat med produktion av bordsdruvor, med konventionella och integrerade odlingsmetoder. De producerar de bästa sorterna i området sydost om Bari, som är den mest lämpade regionen i Apulien och som ger produkten en oöverträffad färg, smak och sötma.
Italien, San Gregorio Di Catania
... Sanguinelli. Vi säljer endast färsk frukt, när den är redo att plockas, under säsongen från september till april. Det medelhavsklimat som kännetecknas av soliga varma dagar och kalla nätter, i kombination med vulkanisk jord, ger våra citrusfrukter en typisk sötma och smak som är mycket svår att hitta någon annanstans i världen. Vi exporterar packad frukt i trälådor om 10 kg, eller lös frukt i trälådor om 15 kg.
Spanien, Ponferrada
...Vårt företag har familjeägda plantager med mer än 1000 kastanjeträd, som är över 200 år gamla, i en naturlig miljö och i en av de bästa produktionsområdena i Bierzo, känd för sin överlägsna kvalitet i smak och sötma jämfört med andra kastanjer som kan hittas på den internationella marknaden. Våra kastanjeträd behandlas ekologiskt och är friska och extremt välskötta. Vårt åtagande är att ta hand om produkten och tänka på vårt ansvar för kvaliteten på den produkt som slutkunden ska ta emot; och därför väljer vi noggrant våra köpare/distributörer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play