Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. är ett familjeföretag som har ägnat sig åt tillverkning och mognad av iberiska skinkor och andra produkter från iberisk gris i över ett sekel. Företaget har lyckats kombinera traditionella metoder med den mest avancerade teknologin, godkänt sina anläggningar enligt Europeiska unionens krav och integrerat sig i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sedan sin grundande...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Dess stiliserade form och fina skaft, typiska för exemplar av ren iberisk ras, är de element som identifierar vår stjärnprodukt vid första ögonkastet. Förutom dess storlek, som är mindre än hos korsade djur, och den smalare formen, är dess mörka klöv mycket signifikant, eftersom djuret har betat fritt på dehesan och har kunnat njuta av två montaneras. Inuti upptäcker vi en skinka av intensiv röd färg med stor närvaro av vita och rena ådror, eftersom den hundra procent iberiska grisen har upp till 75% av sitt fett infiltrerat i muskeln. Helheten framstår som glänsande tack vare detta.
Portfölj (55)
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Monroyo (teruel)
...Serranoskinka av högsta kvalitet, som stöds av "Ursprungsbeteckning Teruel" och har vid flera tillfällen belönats med priset för bästa skinka i Teruel. För att få certifiering som skinka med ursprungsbeteckning krävs vissa minimikrav som omfattar mognadsmånader, minimi tillåten vikt, raserna på föräldrarna (Duroc och Landrace respektive), fodret som de matas med som endast får bestå av spannmål...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico är en utsökt köttbit som kommer från den iberiska grisen, en inhemsk ras från den iberiska halvön. Detta snitt kännetecknas av sin intensiva smak och saftiga textur, tack vare fettinfiltrationen i grisens muskulatur. Perfekt för att grilla eller steka, är Mogote Ibérico idealiskt för dem som söker en autentisk och smakfull kulinarisk upplevelse. Dess exceptionella kvalitet gör...
Portfölj (8)
Spanien, Guijuelo
...Sötma, intensiv smak, förförisk arom, färsk och långvarig, dessa är alla nyanser och toner som Alta Gastronomía Ekollonmatat Skinka erbjuder gommen. Dess fettinfiltrationer gör att varje skiva smälter i munnen, vilket gör att dess minne består och ger oss påminnelser om de mer än fyrtio månader av naturlig lagring i källare som den har genomgått. Hemligheten ligger i valet av det bästa...
Portfölj (10)
Spanien, Murcia
Spanien, Fuente De Cantos
... regleringen om iberisk skinka som godkändes den 10 januari 2014 gör denna klassificering: När det gäller ras: 100% Iberisk skinka: Kommer från en gris vars föräldrar är 100% iberiska och registrerade i rasens bok. % Iberisk: I detta fall måste den åtföljas av % av korsningen med Duroc-rasen. Till exempel: "75 % iberisk" skulle vara resultatet av en 100% iberisk mor och en far som är resultatet av en 100...
... vår inhemska ras: den iberiska grisen. Professionell Skinkskärare För närvarande kombinerar jag organiseringen av olika evenemang kring iberisk bellota-skinka med skärningar på de bästa platserna i Spanien och försöker förmedla min passion och mina kunskaper i personliga masterclasses samt kurser och workshops för företag. Jag är varumärkesambassadör och hanterar utbildnings- och...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play