Frankrike, Saint Emilion
...Mis en Bouteille à la propriété av Dany och Michel Rolland, den berömda vinmakaren från Bordeaux. Granatröd, glänsande, förförisk med rubinreflexer. Fruktig, komplex, kryddig och lätt rostad doft. I munnen, de runda och köttiga tanninerna i attack, utvecklas sedan mjukt med en mogen, generös frukt, full av ömhet och fräschör. Avslutningen, välbalanserad och långvarig, formar ett vin som är vältypat och charmigt.
Portfölj (34)
Italien, San Stino Di Livenza
...Vin med en blek halmgul färg och en fin och bestående perlage. Det har fruktiga-blommiga noter med behagliga karaktäristiska inslag av grön äpple och mandelskal. Ett vin som passar till hela måltider och är särskilt lämpligt för aperitifer eller med förrätter. Druvsort: Glera Område: Venezia Typologi: Mousserande vin...
Portfölj (43)
... fylligt och köttigt vin som representerar prestigen av Bordeaux-viner. WINEMAKING Traditionell vinifiering i rostfria ståltankar. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Ljus mörk granatröd färg. Fruktig doft med aromer av svarta vinbär, björnbär och morellkörsbär. Rund, balanserad och ihållande smak med mogna och varma tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Att avnjutas med en nötköttsfilé, rostad fläskkött med plommon eller lagrad ost. Servera vid 18°C. AWARDS 2012: Bronsmedalj vid IWC 2013.
Portfölj (96)
Cypern, Paphos
...Detta vin erbjuder aromer av nektarin, lime, blommor och inslag av rostad krydda. Smaken är koncentrerad och precis, med citrus, svarta vinbär, färska örter och grillad ananas. Detta vin har en krispig, uppfriskande syra och en aning kritaktig mineralitet. En utmärkt kombination med alla skaldjur, särskilt skaldjur. De krispiga smakerna passar bra med färska sommarsallader eller mjuk getost.
Portfölj (15)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée White AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Vitt ekologiskt vin Druvsorter Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Lagrat i 12 månader i nya ekfat, därefter lagrat på flaska i 1 år. Smakprov Färgen är ljusgul med gyllene och silverreflexer. Munnens struktur är rund och djup: - Textur: vacker och krämig - Aromer: vita och gula frukter - Eftersmak: rostad, vanilj, långvarig Matparningar: - Grillad hummer med konjakssås. - Traditionell Coq au vin blanc. - Kalvquasi med kantareller och trattkantareller. - Skaldjur. - Ostbricka med karaktär.
Portfölj (17)
... regioner, men i resten av världen är de kända som en läcker rostad nöt-snack. Cashewäpplet har också en smakfull funktion: på den indiska marknaden är juicer och vin gjorda av frukten mycket vanliga och populära. Ursprung Indien är det största exportlandet – särskilt de nationella regionerna Kerala, Karnataka, Tamil Nadu, Andhra Pradesh, Orissa, Maharashtra och Goa. Andra ursprungsländer är Brasilien, Moçambique, Kenya, Tanzania, Vietnam och Sri Lanka – från Amerika och Afrika över till Asien.
Portfölj (47)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Beläget i hjärtat av Provence, producerar Domaine d'Estoublon vin och olivolja sedan 1489. Rödvinsblandningen från Château är en kombination av Cabernet Sauvignon och Mourvèdre som produceras under AOP Baux de Provence. Dess färg mellan rubin och granat är koncentrerad. Dess kraftfulla och komplexa doft avslöjar aromer av plommon, björnbärssylt, rostad kakao, söta kryddor och ceder. Denna cuvée passar perfekt med en biff, en anka med pepparsås eller en lammstek.
Portfölj (10)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... balans: noter av rostad ananas, mango, passionsfrukt och apelsin blandas med eleganta aromer av torkad frukt (valnötter, hasselnötter) som har utvecklats tack vare de mer än 10 år som denna flaska redan har. En cuvée att njuta av som den är, som aperitif med foie gras eller som sällskap till en fruktdessert! Innehåll: 50cl Typ: Sött vin Restsocker: 100g/L Druvsort: 100% Petit Manseng AOC: Pacherenc du Vic-Bilh Lagring: Drick nu och kan sparas till 2042 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Pantin
... dominerar en väl mogen frukt. I munnen är angreppet av en vacker densitet, mycket rund, med kraftfulla och fina tanniner. Noter av ek, vanilj och körsbärskärnor uttrycks med en vacker längd "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Årgång 2008 Rödvin – Bordeaux supérieur Granatröd, rubinreflexer. Nosen är utspridd med härliga små inlagda röda frukter (jordgubbe, vinbär, hallon), en rostad och kryddig ton. Mjuk, frisk mun med inlindade tanniner och precisa aromer. En krispig stil,...
Portfölj (102)
Frankrike, Cénac
... tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg...
Portfölj (9)
Spanien, Santiago De Compostela
...Komplex och aromatisk, gyllene färg och medelhög syra. Inslag av grönt äpple och en sammetslen känsla i munnen. Passar perfekt med vit fisk (grillad och rökt), skaldjur, vitt kött, vegetariska rätter, pasta, rostad kyckling, fågelrätter med gräddsås och lite kryddning samt kryddiga rätter.
Portfölj (9)
Spanien, Granada
...Färg: Mörkröd granatfärg, nästan mörk, tegelkant med violetta detaljer, glänsande och skarp, hög kropp med stor struktur. Doft: Kraftig arom med en lätt ton av mogna svarta bär, noter av rostad skal och örtiga inslag som påminner om skogsbottens växtlighet. Smak: Intensiv i munnen, kraftfull med en elegant eftersmak av fin choklad. Ganska söta och behagliga tanniner, med inslag av lakrits. Lång...
Portfölj (5)
Slovenien, Ljubljana
... Åldringspotential: 2018 - 2028. Egenskaper: Färgen är djupt rubinröd. Buketten erbjuder både ungdomliga och mogna noter. Den doftar av mogna mörkröda och svarta frukter samt choklad med en aning av trä. Vinet är torrt i munnen med en sammetslen textur och flexibla tanniner. Mycket intensiv och fruktig karaktär men ändå kan man känna en elegant friskhet. Matparningar: Bra till biff, viltterrine eller rostad anka. Passar också bra med pasta, risotto och lagrade ostar. Serveringstemperatur: 14 - 16° C.
Portfölj (10)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge röd Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Vendange éraflée, macération carbonique på Carignans, préfermentation vid låg temperatur för de 2 andra druvorna i termoreglerade tankar. Smakprov: Färgen är intensiv, rubinröd med violetta reflexer. Doften är kraftfull och komplex, med inslag av lakrits, kryddor och mörka frukter. Smaken är rund och fyllig. Mat- och vinparningar Rostad Lammaxel, Rostad Camembert. Druvblandning: Syrah - Carignan - Grenache noir Jordar: Argilo-Calcaire, terroir des Aspres...
Portfölj (8)
Portugal, Esmoriz
... maskineringen för att hjälpa våra högt kvalificerade tunnbindare att utföra en del av sitt hantverk som ursprungligen måste göras 100 % manuellt. Vi levererar också många av våra standardfat i begagnad ek, antingen från vin eller förstärkt vin. ** Begär en offert **...
Matchande produkter
Ekfat
Ekfat
Andra produkter
Begagnade portvinsfat
Begagnade portvinsfat
Portfölj (3)
Frankrike, Auxerre
...Öga ljus och blek klänning Näsa stor komplexitet med inslag av citrusfrukter (lime, konserverad citron), ingefära, aprikos och vita blommor Mun livlig attack i munnen med en otrolig aromatisk friskhet. Den krispiga och läckra karaktären av detta vin kompletteras av citrusfrukter och apelsinens essens. Mat- och vinparning förrätter (anklever), kött (rostad fågel med konserverad citron, kalvkräm...
Portfölj (190)
Frankrike, Parnac
...Intensiv och komplex Cahors Detta djupt färgade vin är uttrycksfullt och harmoniskt; dess komplexa doft framkallar svarta vinbär, kryddor och rostad frukt. Köttigt och kraftfullt i munnen, dess sammetslika kvalitet är ett bevis på den perfekta behärskningen av teknikerna för lagring i ek. Aromer av svarta frukter, lakrits och choklad kompletterar vinets fulla uttryck. Servera dekantat (eller öppnat flera timmar i förväg) innan du njuter av det vid 15-16°. Föreslagen följeslagare: vilt foie gras, tryfflar, skogssvampar, tournedos, mjölkfött lamm.
Portfölj (4)
Vi tillverkar delikatesslikörer som BOMBONOR - Pralin med Guldflarn, samt brännvin och krämer: Ag. Blanca, Kaffe-likör, Örtslikör, Honung, Rostad, Citron, Likörkräm, Chokladkräm med Körsbär och Jamaicansk Kaffe-kram. Å andra sidan producerar vi i vårt vineri ett högkvalitativt Albariño-vin.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play