Frankrike, Aix En Provence
...Sandwichbröd Stora Sektioner Vete mjöl, gluten, vegetabiliska fetter (inte härdade oljor och fetter (palma och raps), vatten), trimolin, socker, bakjäst, förbättrande (vetemjöl, emulgeringsmedel E471 och E481, bredbönsmjöl, guarkärnmjöl förtjockningsmedel, mjölbehandlingsmedel E300, enzymer), salt, malt, emulgeringsmedel: lecitin sojabönor (OGM-fri).
Portfölj (31)
Frankrike, Bayonne
Grundat 1994, OKIN, som betyder "bagare" på baskiska, är ett familjeföretag beläget på den baskiska kusten. Vi är uteslutande bagare. Sedan vår grundande för 25 år sedan, och fortfarande idag, förblir vi trogna brödet. Brödet är den livsmedel vi tror på och som ligger till grund för vår kost. Vi fortsätter att utvecklas, med omsorg om varje detalj i våra mest klassiska bröd, samtidigt som vi sträv...
Portfölj (44)
Turkiet, Kilis
Letar du efter högpresterande maskiner för brödproduktionslinjen? Du har kommit rätt. 1- Alfabread tillverkar alla plattbröds-maskiner: Degblandare - Degdelare - vilomaskin (bevisare) - degplattningsmaskin (utdragare) - ugn - kyltransportörer. 2- Våra maskiner producerar Pita-bröd, arabiskt bröd (libanesiskt bröd) - Saj - Tortillabröd - Lavash-bröd - Saj-bröd - Tandoor-bröd - Chapatti-bröd - L...
Portfölj (9)
...". "Light-coat" innebär hög kvalitet, gyllenbruna bröd från den allra första bakningen. Formar: Toastbrödspannset för 500-750 g bröd Sandwichbröd-, Fullkornsbröd- och "Kosaken"-pannset Isolerade-, triangulära- och burkbrödspannset Specialproduktioner för beställningar över 10 enheter redan! Förutom de standardpannset som listas, producerar vi också brödformar och set enligt dina individuella specifikationer. Skräddarsydda för att möta kraven och förhållandena i ditt företag.
Portfölj (49)
Frankrike, L'union
...Våra specifika ingredienser ger den önskade utseendet, texturen och hållbarheten för alla typer av förpackade produkter (brioche, pannkakor, sandwichbröd osv.). Denna teknik gör det möjligt för produkterna att behålla sin mjukhet i upp till 6 månader.
Portfölj (12)
Turkiet, Istanbul
... cirkuleras runt bakplattorna för att värma dem. Bakplattorna tillverkas av stålplåt och det är absolut inte möjligt för förbränningsgaser att tränga in i bakplattorna från gaskanalerna. Designen av gaskanalerna och bakplattorna säkerställer att samma temperatur uppnås under bakningen i varje platta och på varje punkt av plattorna. Tack vare isoleringen av plattorna har ångläckage från insidan till utsidan förhindrats. Ångan som behövs för att uppnå önskad färg och tunn skorpa i produktionen av bröd, sandwichbröd och liknande tillhandahålls av ångproducenter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play