Spanien, Guijuelo-Salamanca
...skivning med kniv och förpackning. Ingredienser: Bellota-skinka 50% Ibérico-ras. Nettovikt: 100 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, V-skärning, salting, naturlig torkning, lagring. Ingredienser: Bellota-skinka 50% Ibérico-ras. Nettovikt: 100 g.
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... resulterar i produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Saltningsprocessen På Ibéricos Brisa täcks alla delar med havssalt för att främja uttorkning och bevarande, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play