... hållbarheten hos produkterna.
- Växtbaserad: Härledd från vegetabiliska oljor, fri från ingredienser av animaliskt ursprung.
- Säker och godkänd för livsmedelsanvändning: Uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.
Tillämpningar av livsmedelsklassad glycerin USP:
- Livsmedel och drycker: Används i bakverk, glass, godis, juicer och mer.
- Kosmetika och personlig vård: Inkorporerad i krämer, lotioner, geler, schampon och tvålar.
- Läkemedel: Används i mediciner, kosttillskott och hälsoprodukter.
...BIOKEEP är en innovativ teknologisk lösning
- Förlänger hållbarheten på produkter
- Ersätter traditionella kemiska konserveringsmedel
- Substitut för Kaliumsorbat (E202), Natriumlaktat (E325), Natriumsulfat (E221), Kalciumpropionat (E282)
- Ren etikett
Effektiva resultat som garanterar mikrobiologisk säkerhet
Ingen förändring i de organoleptiska och näringsmässiga egenskaperna hos livsmedel
Förhindrar tillväxten av ett brett spektrum av patogena bakterier i livsmedelsprodukter
Kategorier: Köttprodukter, Mejeriprodukter, Färdigrätter, Bageri, Soppor, Såser,...
.../2004. Vi skriver helt anpassade manualer för att säkerställa efterlevnad av reglerna. Genom regelbundna hälsorevisioner säkerställer vi efterlevnaden av HACCP-systemet (Riskanalys och Kritiska Kontrollpunkter) där en strukturell, hygienisk och hälsomässig kontroll av personalen, dokumentationen och implementeringen av HACCP-systemet genomförs. Utbildare inom livsmedelssäkerhet, inom ämnen som livsmedelshantering, märkning av livsmedel och livsmedelsallergener, HACCP-system, rengöring och desinfektion i livsmedelsföretag, samt specialiserade kurser inom olika livsmedelssektorer.