Spanien, Guijuelo-Salamanca
... nötkreaturstarm. 100 % naturliga ingredienser. Inga artificiella E-ämnen. Vikt: 0,280 kg Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad vid temperatur under 5ºC. För konsumtion är den rekommenderade temperaturen 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Utvald, hackad, knådad, stoppad och lagrad. Ingredienser: Kött från iberisk ekgris, salt, socker, naturliga kryddor, vegetabiliskt protein Vikt: 0,280 kg...
Portfölj (43)
Spanien, Monroyo (teruel)
...Vid tillverkningen av denna hemgjorda chorizo används de finaste delarna av grisar med "Ursprungsbeteckning Teruel" Duroc, såsom axeln och sidfläsket, utvalda kryddor från ursprunget och naturliga tarmar, vilket ger en intensiv och karakteristisk smak, förutom att det är en mycket hälsosam produkt.
Portfölj (43)
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: fläskkött och bacon, salt, kryddor, socker, aromer, stabiliseringsmedel E451, smakförstärkare E621 och antioxidant E300. Naturligt fläsktarm. Kan innehålla mjölk- och sojaprotein samt senap.
Portfölj (28)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vår Ibérico Bellota-lomo har en intensiv bordeauxfärg med pärlgrå fettådror, en mjuk och krämig konsistens, en intensiv och långvarig smak, samt en stark och behaglig arom. Den långsamma processen av naturlig torkning och marinaden gjord av paprikapulver och naturliga kryddor som familjen har använt i tre generationer ger vår Ibérico bellota-lomo en oöverträffad bukett.
Portfölj (55)
...Vi erbjuder dig ett nytt snacks-koncept. De är snabba och lätta att förbereda, perfekta som aptitretare. Du kan njuta av dem var som helst: hemma, på jobbet eller utomhus.
Portfölj (9)
Spanien, Alhama De Murcia
...Förberett för produktion av alla typer av chorizo, både söt och kryddig, enligt våra kunders behov. Dessa förberedelser innehåller alla nödvändiga komponenter för att uppnå chorizo av utmärkt kvalitet.
Portfölj (7)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Skinkor och Korvar Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Industriområde, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanien www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfölj (4)
LUIS OLIVERAS S.A är ett familjeföretag som specialiserar sig på produktion av lufttorkad chark sedan 1933. Vi är belägna i nordöstra Spanien, mycket nära den franska gränsen, nära de viktigaste hamnarna och flygplatserna. Kombinationen av vår expertis och de bästa råvarorna gör att vi kan producera chark av högsta kvalitet av fläsk samt Halal-chark baserad på kalkon och nötkött som vi tillverkar ...
Portfölj (3)
Spanien, Murcia
...Högkvalitativ korv tillverkad av de bästa råvarorna, ädel iberisk fläskkött som fötts upp med naturliga produkter som spannmål och örter. Ungefärlig vikt per styck: 1 kg. Vikt: 1,2 kg...
Portfölj (178)
Spanien, Peligros
...Blandning av tillsatser, kryddor och kryddor för charkuteribruk, för tillverkning av den obehandlade köttprodukten som kallas "Fuet" eller "Longaniza imperial" eller "Salchichón" eller "Chorizo blanco" upp till "Extra" kvalitet. Format: 5 kg påse...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play